NEQROX 0 Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) A nie wiadomo nic o czymś takim jak było w dlc do gt5, speed pack czy jakoś i można było testować fury ? Nie było tego od razu ale dodali w update, a tutaj nic takiego... tak samo jak pokazywali filmiki o GPS Visualizer, że wlasne trasy i ? I nic w tym temacie ;/ Edytowane 26 Styczeń 2014 przez NEQROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 26 Styczeń 2014 A ja mam problem z wyścigiem w klasie S na torze Suzuka. Jest generalnie problem z oponami - zdarza się, że po przejechaniu połowy pierwszego (!) okrążenia mam już zdarte do 4 i nijak czasów nie da się robić. Najgorsze jest to, że opony, które montują w pit stopie mają z reguły taką samą przypadłość - ledwo wyjadę z boksu i już 4 a bywało, że i 2-3. Wygląda mi na ewidentny bug. Do tego na tym torze w pewnym momencie zaczyna padać deszcz ale wpływu rodzaju opon na prowadzenie nie zaobserwowałem. Może nawet posunąłbym się do stwierdzenia, że na oponach na mokrą nawierzchnię jeździ się gorzej na niż zwykłych. Ma ktoś tak samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 26 Styczeń 2014 Zacznij od wyscigowych twardych. Zuzywaja sie powoli. Jak wilgotnosc przekroczy 30-35%, zmien na posrednie (deszczowe) lub miekkie. Ja zrobilem ten wyscig za 2 razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 26 Styczeń 2014 Nie rozumiesz - jest błąd. Zaczynam od wyścigowych twardych i po kilku zakrętach mam zużycie, które uniemożliwia jazdę. Innych objawów jest więcej - patrz mój post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sycho Sid 3 Napisano 26 Styczeń 2014 Mam prosbę do kogoś z was. Jest możliwość żebym komuś podesłał swojego sejwa z gry i żeby ktoś mi przejechał wyścigi wszystkie gokartów i red bulla z goodwood bo nie daje rady poprostu z tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 26 Styczeń 2014 Mam prosbę do kogoś z was. Jest możliwość żebym komuś podesłał swojego sejwa z gry i żeby ktoś mi przejechał wyścigi wszystkie gokartów i red bulla z goodwood bo nie daje rady poprostu z tymTak się nie da, chyba że temu komuś udostępnił byś też dane do Twojego konta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 26 Styczeń 2014 Trening, trening, trening. Do przejechania jest wszystko, jaką to satysfakcję z gry będziesz miał jeśli ktoś zrobi to za Ciebie? Co do Suzuka to uporczywie próbowałem przejazdu, w którym błąd nie wystąpi i udało się - oponki nie były wadliwe na żadnym etapie. Co do wilgotności na torze to ta w żadnym momencie nie przekroczyła 20% więc całość przejechałem na wyścigowych twardych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ELMIJO77 51 Napisano 26 Styczeń 2014 Nowa trasa w GT6 która ma pojawić się w lutym to: ZAHARA DE LA SIERRA, ANDALUSIA, HISZPANIA. A długość trasy to: UWAGA!!! 26 KM !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) Ciekawe czy to bedzie okrazenie czy A-B? Edytowane 26 Styczeń 2014 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 26 Styczeń 2014 Czym zrobiliście złoto na ostatnim torze, w mistrzostwach świata Gran Turismo ? Jest to ostatni wyścig, po którym mamy litery końcowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 26 Styczeń 2014 To jest w IA?? Jeśli tak to ja chyba Audi R8 LMS jeździłem tam ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 26 Styczeń 2014 Tak, a nie wiesz, przypadkiem czy Nissan GT-R R32 Touring Car da radę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 26 Styczeń 2014 Ostatni wyścig 24 minutowy przejechałem Red bull junior :P ani razu nie zjechalem do pit stopu na zmianę opon i dolewki paliwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) Ostatni wyścig 24 minutowy przejechałem Red bull junior :P ani razu nie zjechalem do pit stopu na zmianę opon i dolewki paliwa. Właśnie odpaliłem ten wyścig i nie spodziewałem się, że przeciwnicy się dostosują. Zakładam, że dalej jest ten błąd po zmianie opon w pit-stopie więc przejade RedBullem. Jakie jest najtańsze auto, którym wygram 3 wyścigi w klasie A IB - 'zabytkowe auta'? Edytowane 27 Styczeń 2014 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 27 Styczeń 2014 Jakie jest najtańsze auto, którym wygram 3 wyścigi w klasie A - 'zabytkowe auta'? Ja kupiłem zielonego Challengera R/T '70 oraz podrasowałem go ile się da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 27 Styczeń 2014 Z anniversary jest auto ktorym wygrywa sie to z zamknietymi oczami. Tylko nie pamietam co to za auto. Albo cobra albo corvette. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 27 Styczeń 2014 Ja kupiłem zielonego Challengera R/T '70 oraz podrasowałem go ile się da. Miałem 'zielonego' Challengera w garażu. Próbowałem wygrać pierwszy wyścig ale to chyba niemożliwe, auto ma tragiczne hamulce i kiepsko się prowadzi (nie chciałem włączać asyst, chociaż pewnie i tak by to nic nie dało). Dopiero potem zorientowałem, że chodziło Ci o Race Car'a - kupiłem go i wygrałem wszystkie wyścigi bez problemu. Lepsze to niż grindować na lodówkę albo Toyotę 7, którymi to najeździłem się już w GT5. Z anniversary jest auto ktorym wygrywa sie to z zamknietymi oczami. Tylko nie pamietam co to za auto. Albo cobra albo corvette. Nie mam tych autek, zbyt duże ułatwienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 27 Styczeń 2014 Jaki macie top speed w grze? Mi sie udalo wycisnac 523 km/h z Huayry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 27 Styczeń 2014 (edytowane) No mi chodziło o Challengera R/T Race Car '70. W salonie jest w zielonych barwach, ale ok - nie sprecyzowałem konkretniej, o którego chodzi. Dałeś radę bez tuningu ? Edytowane 27 Styczeń 2014 przez Użytkownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 27 Styczeń 2014 Nie próbowałem bez tuningu, zamontowałem kompresor i skonfigurowałem skrzynie, zawieszenie i dyferencjał. Pierwszy wyścig myślę, że się da wygrać stockowym samochodem (z setupem na biegi), ale z trzecim mogą być problemy, bo jest dużo prostych. Drugi ukończyłem standardowym Challengerem, zanim kupiłem Race Car'a, ale nie jechała Toyota/ 2J także ciężko określić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 28 Styczeń 2014 nowy update 1.04 już jest Poniżej lista oficjalnego contentu oraz nieoficjalnych zmian http://www.gtplanet.net/forum/threads/1-04-live-214mb-read-op-for-changes.301204/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryształ 7 Napisano 28 Styczeń 2014 Musze napisać że juz od bardzo dawna nie cieszyły mnie nowe patche tak jak w Gran Turismo hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 28 Styczeń 2014 (edytowane) Jaki macie top speed w grze? Mi sie udalo wycisnac 523 km/h z Huayry. Spojrzałem na statystyki i mam niewiele więcej. 529km/h również Pagani Huayrą, 109h i 9250km ogólnie przejechane. EDIT: I po updejcie znowu Vettel z GT5, ale teraz nie ma dyskwalifikacji/kar i można jechać slipstreamem za Sebastienem. Bardzo proste i za złoto wpada po 2-2,1M z premią 200%. Edytowane 28 Styczeń 2014 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ELMIJO77 51 Napisano 28 Styczeń 2014 Nowa trasa w GT6: ZAHARA DE LA SIERRA, ANDALUSIA, HISZPANIA. Ponoć pojawi się w lutym,a to mniej więcej jej kształt (pełna pętla) 26 Km. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Użytkownik 1 Napisano 28 Styczeń 2014 A obecnie ile ma najdłuższy tor w GT6 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach