Kasper 29 Napisano 4 Październik 2012 Chętnie bym pojechał ale o 20:30 mam mecz w BF także nie dam rady... Chyba, że później coś będziecie jeszcze jechać to dołączę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Październik 2012 Są chętni na 19:00 dzisiaj? Bo jak znowu 4/5 osób na krzyż to wolę sobie w Bleacha pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 4 Październik 2012 Ja mogę pierdzielnąć, ale jeden wyścig, bo o 20 wybijam z domu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKubool 17 Napisano 4 Październik 2012 Ja chętnie potrenuje dzisiaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 4 Październik 2012 Ja jestem chętny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 4 Październik 2012 Jeśli tylko gra okaże się łaskawa i wpuści mnie do lobby to czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Ja bym chcial postawic dzis serwer jesli mozna... ogolnie wbijajcie... a jak cos to bedziemy sie przemieszczac... Serwer Stoi... Edytowane 4 Październik 2012 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tangul 41 Napisano 4 Październik 2012 Jako ze przez trzy najblizsze dni wieczorem nie pojezdze proponuje w niedziele o 21 zrobic mega testy, gdzie poczujemy juz klimat wyscigu ligowego. Tor do ustalenia, dystans 50%, z asyst proponuje tylko skrzynie automatyczna. Byliby chetni na takie sciganie? Bo szczerze offline to nawet mi sie nie chce odpalac a sciganie o 19 nie wchodzi u mnie w gre jak na razie :P Jestem za tylko prosze o podanie toru co bym go sobie przecwiczyl i moge jezdzic. Z asyst jestem za automatyczna skrzynia biegow poniewaz nie umiem i nie potrafie grac na manualnej. :P Co do reszty to sie zgadzam. ;) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Ja dziś odpadam, dopiero do domu wróciłem. Zanim się ogarnę będzie 20:30. Edytowane 4 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) przepraszam Dennego(chyba) za Kanadę i Error'a za zniszczenie wyścig w Malezji :/ kompletna klapa z mojej strony. Edytowane 4 Październik 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Październik 2012 Ja również przepraszam bardzo matiego za Kanade, bo narobiłem syfu na starcie. Nie wiem czy to wina tego, że mi się kierownica odłączyła i pedał hamulca nie zareagował...w każdym razie hamowałem dużo wcześniej. No nic, moja wina i przepraszam. Ale za to karollo narobił takiego syfu mi w kwalifikacjach, że masakra. Wyjeżdża z boksu, ja zaczynam szybkie kółko i ten jeb mnie na ścianę taranuje. Za taką akcję w lidze bym Ci nie popuścił.... I akcja dnia... Wyścig na Węgrzech, 2 okrążenie, po czym bolid na tym podjeździe mi rozsadziło...dosłownie. Koło odleciało, bolid rozpierdzielony i koniec wyścigu... Mam to na filmiku, oczywiście na forum CM też to wkleje, bo przecież tragedia co się w tej grze dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 4 Październik 2012 No właśnie, ostro się zdziwiłem jak Cię tam goniłem Patricko na prostej w 1 sektorze i nagle sie rozleciałeś na kawałki :D Hehe, akcja jak z burnout'a "psyche out". Szkoda, bo jakaś walka mogłaby być... Czekam na filmik, chętnie zobaczę, co tam się nagle wydarzyło u Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 4 Październik 2012 I akcja dnia... Wyścig na Węgrzech, 2 okrążenie, po czym bolid na tym podjeździe mi rozsadziło...dosłownie. Koło odleciało, bolid rozpierdzielony i koniec wyścigu... Mam to na filmiku, oczywiście na forum CM też to wkleje, bo przecież tragedia co się w tej grze dzieje. Brzmi jakby przypadek Vettela przy tym wymiękał. Będę czekał na film :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Październik 2012 Dzisiejsze testy... Kanada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 4 Październik 2012 dzisaj zostałem niesłusznie skreślony z małej ligi bo wymieniałem korespondercje z użytwownikiem error...wysyłałem swoje propozycje torów na testy. A oto przykłady wiadomości jakie zostały wysłane przeze mnie do ww. errrora człownieka niskich lotów, poprostu pastucha i prostaka. a to gdy wobec wszystkich nazwał mnie ułomną osobą: tyle mam do powiedzenia jedną wiadomośc wysłałem ostrzejszą ze względu na jego szydercze zachowalnie wobec mnie...napisałem zedy zmienił tor i nie pie******. z resztą on też używ wylgarnych słów w stosunku do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Październik 2012 Misiu... Ta liga to takie grono ludzi ktorzy sie wzajemnie lubia... ja cie nie lubie :) juz nie lubie :) wiec cie w tym gronie nie ma :) A co do mnie to masz racje... ja nie mam zalet za wiele :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 4 Październik 2012 wiesz przecież że nic ci takiego nie powiedziałem wiec cię nie rozumie z resztą jeździłbym w innej lidze niż ty. chcesz sprawiedliwości daj głos ludowi :P niech użytkownicy się wypowiedzą co komu takiego zrobiłem ? nie chcesz to nie będę z tobą rozmawiał i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Misiu prawda ze nic takiego nie napisales... ale wlasnie dlatego cie usunalem :) ========= aha i koniec jest dyskusji juz. ========= jeszcze raz zarzucam linkiem bo warto obejrzec: ps... czy tylko mi sie wydaje czy mi dzwiek ucieka i nie zgrywa sie z obrazem...?? Edytowane 4 Październik 2012 przez Sir Siekier 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) Sam widzisz przywróc mnie i już i nie chce mieć z tobą żadnego kontaktu i tyle Edytowane 4 Październik 2012 przez pg5frankie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Październik 2012 Obiecany filmik, jak mi rozsadza bolid na prostej... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 4 Październik 2012 (edytowane) HAHAHAHAHAHAHAHA :rofl: Normalnie leżę i płaczę! Edytowane 4 Październik 2012 przez pitian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 4 Październik 2012 HAHAAHA :rofl: Make F1 video game, they said. It will be without bugs they say :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 4 Październik 2012 w 30s widać jak gość mnie zepchnął z toru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 4 Październik 2012 Dzięki za info... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 4 Październik 2012 ze ty masz takie szczecie... bedziesz mial hitow na ten filmik... zaproponuj google wspolprace,,, jeszcze zarobisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach