Salwik 106 Napisano 6 Październik 2012 u mnie kilka kart sie odblokowalo, najśmieszniejsze jest to że kupiłem Llorente, i wisi już okolo 7h, i teraz nagle jest bez kontraktu :) Gośc sobie pewnie dokończył nim mecze i teraz go otrzymam nie wiem kiedy na dodatek bez kontraktu. Ciekawe jestem czy przez te błedy bedzie mnóstwo oszustów ktorzy pewnie w jakis sposób wykorzystają te bugi dzisiejsze... Ile dałeś za Llorente? Ciekaw jestem, ja jak pierwszy raz za niego płaciłem, to dałem 3k. Mi obecnie wisi 77,5k na aukcji i teraz mnie wywalilo z futa i wejść nie mogę...też tak macie teraz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 6 Październik 2012 (edytowane) u mnie kilka kart sie odblokowalo, najśmieszniejsze jest to że kupiłem Llorente, i wisi już okolo 7h, i teraz nagle jest bez kontraktu :) Gośc sobie pewnie dokończył nim mecze i teraz go otrzymam nie wiem kiedy na dodatek bez kontraktu. Ciekawe jestem czy przez te błedy bedzie mnóstwo oszustów ktorzy pewnie w jakis sposób wykorzystają te bugi dzisiejsze... Ile dałeś za Llorente? Ciekaw jestem, ja jak pierwszy raz za niego płaciłem, to dałem 3k. Mi obecnie wisi 77,5k na aukcji i teraz mnie wywalilo z futa i wejść nie mogę...też tak macie teraz? = tak tez wejsc nie moge... - za llorente w formacji 3-5-2 dalem 2000 coins Edytowane 6 Październik 2012 przez Warson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xKris_PLx 14 Napisano 6 Październik 2012 Jak ktos chce mecza zagrac to niech mnie doda xKris_PLx mam srednia druzyne a umietnosci tez srednie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saimoz 72 Napisano 7 Październik 2012 Cos sie ruszylo z UT, przed chwila wlasnie wszedlem i wszystkie karty mi rozliczylo tak jak trzeba ... a wisialy od wczoraj od rana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 No mi na szczęście też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 Jaki skład najlepiej zrobić dodam że chce tylko skład gdzie tempo każdego zawodnika będzie większe niż 85 wyjątek śo bo takich nie ma do wydania jest naprawdę spora suma;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 Jaki skład najlepiej zrobić dodam że chce tylko skład gdzie tempo każdego zawodnika będzie większe niż 85 wyjątek śo bo takich nie ma do wydania jest naprawdę spora suma;) To zależy, ja mam zawodników z ligii hiszpańskiej. Tempo średnio każdy ma 80. Falcao bardzo dobry, 178cm i gra bardzo dobrze głową. Pedro na lewe skrzydło, na prawe Di Maria, Sanchez. Zależy też jaką grasz formacją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) myślałem o jakimś sensownym połączeniu ale nie wiem jak to będzie wtedy ze zgraniem a formacji jeszcze nie wybrałem teraz myślę nad jakimś fajnym składzikiem A no i fajnie by było jakby zawodnik nie przekraczał 100k Co do Falcao za wolny Edytowane 7 Październik 2012 przez sibas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 Czy wolny to śmiem wątpić... formacja jest ważna, bonie wiem czy chcesz grać 3 napastnikami i pomocnikami, czy jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 7 Październik 2012 ja mam póki co coś takiego: http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team#/show-off#b9XzMO9tnHx9C:ps3 generalnie nie jest najgorzej... 11k moniaków uciułałem, zbieram na torresa. Może dziś dam rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 zastanawiam sie miedzy 4-3-3 a 4-3-1-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 7 Październik 2012 Ja na skrzydla kupilem Eliseu i Navasa. Na lawce mam jeszcze Nolito Muniaina i mi to odpowiada. Na prawej obronie Juanfran - 85 pace ;) za grosze doslownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 7 Październik 2012 co to jest to pace? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 tempo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Czy ktoś mi może powiedzieć jak w tej PO****nej grze robi się pressing... Dlaczego jak gram to przeciwnik tak kryje że nie mogę wymienić nawet 3 podań... a jak atakuje to robi mnie jak chce, nie ma krycia tak jak w 12 że nie ma opcji aby przeszedł mnie 1 na 1 .... Pomcyy.... bo zaraz roztrzaskam pada na scianie, spalę płytę i bóg wie co zrobie z konsola...... Jaką preferujecie grać Formacją?? Edytowane 7 Październik 2012 przez Warson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Czy ktoś mi może powiedzieć jak w tej PO****nej grze robi się pressing... Dlaczego jak gram to przeciwnik tak kryje że nie mogę wymienić nawet 3 podań... a jak atakuje to robi mnie jak chce, nie ma krycia tak jak w 12 że nie ma opcji aby przeszedł mnie 1 na 1 .... Pomcyy.... bo zaraz roztrzaskam pada na scianie, spalę płytę i bóg wie co zrobie z konsola...... R1 odpowiada za podwojony pressing. Do tego możesz ustawić strzałką w dół w trakcie meczu "pressing". Też mam problemy z przejściem do pola karnego przeciwnika, i wiele kurw leci na prawo i lewo, raz pada ugryzłem i został ślad ;d Kluczem jest też drybling. Postaraj się wyminąć 1 zawodnika, nie używając sprintu, i ściągać grę ze skrzydła na środek, wtedy masz przewagę w polu o tego 1 zawodnika, to tak działa, inaczej to w cholerę trudno jest cokolwiek zrobić. Edytowane 7 Październik 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) O ile spada współczynnik po wyjściu z meczu? Trafiam co jakiś czas na ogromne lagi tak jak w tym momencie i czekam aż się mecz skończy a jakiś debil aby lata na bramkę i strzela. Zero sensu gry na lagach i od 1 minuty widoczne... Może ktoś jeszcze powiedzieć ile dostajecie za mecz wygrany i przegrany? Teraz oddałem mecz bo nie ruszałem się na tych lagach i było 10:0 dostałem niecałe 500. Za wygrana np. 8:3 dostaję niecałe 600 czemu tak mało ? Edytowane 7 Październik 2012 przez bartez1994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wnusiu 0 Napisano 7 Październik 2012 Ja już chyba 4 raz zmieniam formację a z nią skład od dzisiaj testuje 3-4-1-2 zobaczymy co z tego wyjdzie jak narazie jest dobrze 3 wygrane. Jeden mecz przegrywałem 3:1 zmieniłem na ofensywe i mecz skończył się 7:3 dla mnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) No ja teraz zmieniłem z barclays Na BBVA bo za wolni są Ci z Ligi nagielskiej, mówie o przecientnym skillu 77. Z 4-1-2-1-2 zmieniłem na 3-5-2 i kompletuje skład zobaczymy co wyjdzie... Edit: Znowu wiszą karty... Edytowane 7 Październik 2012 przez Warson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 7 Październik 2012 Jak tak czytam o tych problemach to dobrym rozwiązaniem był wyjazd na ryby w weekend :D Przynajmniej nie musiaem się denerwować :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 Skład skompletowany 1 http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bqLwoUpDnHyaT:ps3 2 http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#ceaL4m5ynHB1Q:ps3 W 2 co mecz berzagli dostaje tempo + 10 i gra się bardzo przyjemnie co prawda myślę o wymianie go na Thiago silve oraz abate an alvesa ale nei wiem jak to bedzie ze zgraniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 7 Październik 2012 Ciekaw jestem jacy z Was mocni gracze, bo dużo osób kupuje takich pro graczy, a ledwo podawać piłkę potrafią i dostają po 5:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 mam 80 zwyciestw 10 remisow 15 porazek chyba nie jest najgorzej 2 razy z rzedu mistrzostwo w 1 lidze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 7 Październik 2012 Tym razem wystawiłem na trade pile 30 kart, i aukcje się pokończyły, a one znów wiszą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Ciekaw jestem jacy z Was mocni gracze, bo dużo osób kupuje takich pro graczy, a ledwo podawać piłkę potrafią i dostają po 5:0 Raz się dostaje, raz się wygrywa. Co Ty w Fifę nigdy nie grałeś? Momentum w tej grze to miażdży. Edytowane 7 Październik 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach