Skocz do zawartości
LionelPL

Pro Evolution Soccer 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Animacje tragedia? Tekst miesiąca. Akurat w tym aspekcie wyglądają lepiej niz w Fifa 13, ale to szczegół.

Edytowane przez lons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, tak. Bramkarz od PES'a 4 jest genialny i świetny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście ten  Gameplan https://www.youtube.com/watch?v=z56EAhLonus

Są jakieś nowe info o Demie. Ja również wyczytałem, że ma być 8 sierpnia ale coś wierzyć mi się nie chce..............

gościu masz chyba nasrane, to nie jest pes 2014 tylko 2013 z pc, borussia będzie nielicencjonowana w 14.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten gameplay to fake, bo to jest z 2013. A info o demie 8 sierpnia zostało zdementowane z tydzień temu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gościu masz chyba nasrane, to nie jest pes 2014 tylko 2013 z pc, borussia będzie nielicencjonowana w 14.

Gościu a Ty masz chyba 15 lat  - stwierdzam po wypowiedzi ..... Tylko się pytam po to jest forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gościu a Ty masz chyba 15 lat  - stwierdzam po wypowiedzi ..... Tylko się pytam po to jest forum

dla twojej wiadomości mam 22, chyba ty masz 15 skoro lykasz takie filmiki na youtube :)

gdybys zadawal pytanie to na końcu zdania powinien pojawić się znak zapytania, a nie kropka badz wielokropek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla twojej wiadomości mam 22, chyba ty masz 15 skoro lykasz takie filmiki na youtube :)

gdybys zadawal pytanie to na końcu zdania powinien pojawić się znak zapytania, a nie kropka badz wielokropek :)

Jasne, jasne w pracy jestem i nie mam zbyt wiele czasu żeby zwracać na to uwagę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, jasne w pracy jestem i nie mam zbyt wiele czasu żeby zwracać na to uwagę...

Nie masz czasu żeby postawić znak zapytania, ale żeby nabić 3 bezsensowne posty to już tak. I jeszcze pretensje do innych użytkowników forum... Szkoda słów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz czasu żeby postawić znak zapytania, ale żeby nabić 3 bezsensowne posty to już tak. I jeszcze pretensje do innych użytkowników forum... Szkoda słów.

Następny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Pes 2014 bedzie nadal posiadal pelna licencje na lige hiszpanska lacznie z wiernie odwzorowanymi stadionami kazdego zespolu ? Przed premiera poprzedniej edycji byl chociaz osobny film to prezentujacy.

Edytowane przez Lester55a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LaLiga bedzie w pełni licencjonowana,a czy bedą wszystkie stadiony jak w Pes 2013 tego jeszcze nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie najbardziej zastanawia jak bedzie wygladal tryb online - w fifie 13 mimo ze gram manchesterem nie ma problemu realu i barcy -  trafia sie na nich od czasu do czasu - a nawet jesli sie trafi to nie czuc takiej przewagi realu czy barcy nad MU - na lajcie da sie z nimi wygrac. W pesie Real i FCB byl z innej planety. Inna Rrzecz, ze w tym roku pewnie bedzie problem z Bayernem zamiast Realu  ;  )

Edytowane przez UniteD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie ma na razie o czym pisać. W tym tygodniu ma być trochę więcej informacji, screenow i gameplayow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy filmik. O tyle ciekawy że te animacje już nie przypominają tych płynnych które mieliśmy okazję oglądać na E3. Wygląda to dużo gorzej. To nie tylko moje spostrzeżenie wystarczy poczytać pod filmikiem na you tube komenty innych ludzi. Zaczynam się obawiać znowu. To po prostu śmierdzi tym że te ultra płynne mecze były pokazane na mocnych pecetach i była to wersja która zmierza na ps4 za rok. A to co teraz widzimy to wersja ps3 oby nie ale naprawdę różnica jest kolosalna na tym filmiku co dał Pescar a filmikami z E3.

Edytowane przez vincent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi się podoba. Nie wiem co "niepłynnego" w nim widzisz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogliby w końcu demo zapodać.......hmmm a może się pierdzielą z tym dlatego daty nie podają ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można odnieść wrażenie, że jest "niepłynnie" bo akcje są pausowane, a poza tym to wszystko jest w slow motion. Dla mnie wygląda niebo lepiej niż stare PESy. Powtórzę jednak, że najważniejsze jest by w grze nie było baboli typu trójkąt w PES 2013.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi