czacha79 900 Napisano 9 Czerwiec 2019 Narzekam bo niczego nie pokazali. Co wiecej troche sie pogubilem, bo te postacie mialy byc istotne dla fabuly calej gry, a tu widzimy smierc jednego z bohaterow .. wtf? Koncepcje im sie pozmienialy czy to proba pokazania pseudo-wyborow w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Czerwiec 2019 To mogło być jakieś wprowadzenie, w sensie w tym momencie może się zaczynać gra. Albo to pierwsza godzina gry, albo jakiś q poboczny. Cholera wie, nie doszukiwał bym się tu jakiś problemów logicznych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2019 Gówno BIORĘ NA PREMIERĘ! Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Jeśli przez nasze decyzję może umrzeć kluczowy NPC na całą grę, a przy tym wprowadzić zmiany w każdym aspekcie to kurwa CDPR zrobiło grę dekady. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 9 Czerwiec 2019 Obejrzalem jeszcze raz. To chyba po prostu bardziej zaawansowana opcja „game over” gdy zrobimy misje na Rambo gdy NPC kazal zrobic to po cichu. Na koncu jest „rebooting” wiec to pewnie wczytanie checkpointa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Realnie to stawiam, że to wprowadzenie do całej gry, a Keanu będzie naszym mentorem i głosem w słuchawce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2019 Realnie to stawiam, że to wprowadzenie do całej gry, a Keanu będzie naszym mentorem i głosem w słuchawce. To biorę 2 razy, jeżeli keanu ma nas prowadzić.... Dobra chuj idę Oglądać Matrix w 4K serio.... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Też wezmę 2 razy, 1x na PS4 i 1x na PS5 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 9 Czerwiec 2019 Ależ się Redzi rozwinęli marketingowo (oczywiście nie tylko). Wszędzie tylko czytam John Wick i Jonh Wick. Ze współczesnym filmem jestem na bakier więc nie wiem ocb tym większy szacunek, bo zamieszali dobrze w tym kotle. Cena kolekcjonerki kosmos a na serwery nie da się wbić - brawo. Do tego rozkminki jakby chodziło o grę Kojimy. Redzi dołączają do ścisłej czołówki branży. Jutro akcje poszybują w górę. To chyba najbardziej spektakularny sukces biznesowy w naszej gospodarce od wielu lat. O grę jestem spokojny - będzie zajebista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Czerwiec 2019 Pierwszą część Johna zdecydowanie polecam nadrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 10 Czerwiec 2019 Ale to raczej na pewno nie jest Wick. Ja liczyłem ze może Mnemonic ale chyba to będzie Johnny Silverhand.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 10 Czerwiec 2019 (edytowane) Edytowane 10 Czerwiec 2019 przez manoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Czerwiec 2019 Obudził się z trailerem XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 10 Czerwiec 2019 Wkleiłem żebyś wiedział co mnie obudziło z samego rana Zamówiłeś kolekcjonerkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Czerwiec 2019 31 minut temu, manoszek napisał: Wkleiłem żebyś wiedział co mnie obudziło z samego rana Zamówiłeś kolekcjonerkę? Dwie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 10 Czerwiec 2019 Rozumiem że druga dla mnie, dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Czerwiec 2019 (edytowane) Na cdp.pl steelbooki do preorderów. Troche pokraczne, ale przyciągają uwagę. Tylko czemu koszt przesyłki 26 zł? Przygrzało ciut chyba. Czekam na ofertę mm. Jeżeli to faktycznie taka wyłączna wyłączność to niech stracę, dołożę do kuriera Edytowane 10 Czerwiec 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 10 Czerwiec 2019 Kijanu Reeves, bardzo szanuje od czasu Co gryzie Gilberta Grape... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 10 Czerwiec 2019 43 minuty temu, sLk napisał: Kijanu Reeves, bardzo szanuje od czasu Co gryzie Gilberta Grape... I Titanica! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 10 Czerwiec 2019 (edytowane) Euro RTV AGD, również dodają steelbooki do preorderów, 269zł, odbiór osobisty w sklepie, więc jak ktoś w dużym bądź nieco mniejszym mieście, to odchodzą koszty wysyłki Dobra, kolekcjonerka też łyknięta, zobaczymy za ile będzie fruwać po premierze Edytowane 10 Czerwiec 2019 przez Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Czerwiec 2019 (edytowane) Zgadza się, właśnie miałem pisać że każdy sklep ma swojego steelbooka. Ja jakoś preferuję taką formę preorderów, z odbiorem i płatnością na miejscu. Lepsze to niż mrozić kase na rok Jak dla mnie kolekcjonerka odpada. Lubię artbooki i steelbooki, figurki mnie niezbyt kręcą, a cena jest absurdalna Edit. Ten z euro chyba najlepszy. Tzn najlepszy jest ten z kolekcjonerki, ale z tych normalnych edycji dla śmiertelników to chyba ten z euro. Edytowane 10 Czerwiec 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 10 Czerwiec 2019 Ciekawa oferta na PC: https://www.gog.com/game/simply_red_cd_projekt_red_collection?pp=df977a48f2a8bd3b1f399855135dc28faaaf09be Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Czerwiec 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 10 Czerwiec 2019 (edytowane) Ponoć Redzi znowu ukryli gdzieś wiadomość. Ktoś znalazł na DropBoxie poprzez ich video z prezentacji edycji kolekcjonerskiej. Wygląda legitnie. https://www.dropbox.com/sh/td6g8wd9vmh24ca/AAApf0PTQRs32E6p57oNfvn2a/Cyberpunk_2077?dl=0&subfolder_nav_tracking=1 Pokażą nowy gameplay ludziom na targach, natomiast w sierpniu (na PAX czy GamesCom) wypuszczą gameplay do internetu. Analogicznie do sytuacji, która miała miejsce rok temu. Edytowane 10 Czerwiec 2019 przez Marcossik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 10 Czerwiec 2019 4 godziny temu, Wszebor napisał: Ciekawa oferta na PC: https://www.gog.com/game/simply_red_cd_projekt_red_collection?pp=df977a48f2a8bd3b1f399855135dc28faaaf09be VPN na Rosje i 140 zł za tą kolekcje - https://www.pepper.pl/promocje/gog-vpn-wszystkie-gry-cdpr-wlacznie-z-cyberpunk-2077-164955 Cyberpunk 2077 Wiedźmin 3 - Game of the Year Edition Thronebreaker: The Witcher Tales Wiedźmin 2: Assassins Of Kings - Enhanced Edition Wiedźmin: Enhanced Edition Wiedźmin: Adventure Game Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach