danken000 352 Napisano 8 Lipiec 2019 Dać mu byle temat i zaraz esej gotowy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Lipiec 2019 Podziwiam jak ktoś to czyta XD 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 8 Lipiec 2019 3 godziny temu, Patricko napisał: Podziwiam jak ktoś to czyta XD W dobie postow na mniej niz 100 znakow i majac na uwadze ze ludzie ogolnie nie czytaja, twoja watpiliwosc jest zasadna. Ale widzisz generuje ruch na forum. 1 post 3 komentarze. Moglo byc wiecej nastepnym razem bardziej sie postaram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Lipiec 2019 Wydawanie się w dyskusję z Banym to pierwszy błąd, eseje tego Pana? Cóż już się przyzwyczailiśmy chyba A swoją drogą temat ten w Detroit poruszcie a nie zbędny ruch w Cyberpunku robicie. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 9 Lipiec 2019 (edytowane) Wśród steku powielanych sloganów i poklepywania się wzajemnie po plecach, opiniotwórczość to miła odmiana na forumku dlatego lubie sobię poczytać kogoś kto ma szerszy obraz sytuacji, myśli samodzielnie i nie zero-jedynkowo. Faktycznie odbiegamy troche od tematu ale Cyberpunk jest na fali i może przez to ktoś się zainteresuje i dołączy do dyskusji bo myślę, że kilka aspektów związanych z moralnością stosowania pewnych rozwiązań można podpiąć także pod cyberpunka no ale nic na siłę... Edytowane 9 Lipiec 2019 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 9 Lipiec 2019 7 godzin temu, DigitalMan_PL napisał: Wydawanie się w dyskusję z Banym to pierwszy błąd, eseje tego Pana? Cóż już się przyzwyczailiśmy chyba A swoją drogą temat ten w Detroit poruszcie a nie zbędny ruch w Cyberpunku robicie. @bany®To ciekawa postac taki "doktor jekyll and mister hyde". Wiele razy sie z nim nie zgadzam, ale czasami mozna z nim pogadac (patrz watek o streamingu). Jak pisalem wielokrotnie - nie znajac sie ludzi oceniamy tylko przez pryzmat tego co pisza i jak pisza. Zgodze sie ze byl to ostry offtop ale sam o tym wspomnialem na poczatku mojej wypowiedzi. A i temat jest szerszy. Ruch to akurat cos co temu forum nie szkodzi zakladajac ze z ruchu wlasnie sie utrzymuje. milego grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Lipiec 2019 [mention=8865]bany[/mention]To ciekawa postac taki "doktor jekyll and mister hyde". Wiele razy sie z nim nie zgadzam, ale czasami mozna z nim pogadac (patrz watek o streamingu). Jak pisalem wielokrotnie - nie znajac sie ludzi oceniamy tylko przez pryzmat tego co pisza i jak pisza. Zgodze sie ze byl to ostry offtop ale sam o tym wspomnialem na poczatku mojej wypowiedzi. A i temat jest szerszy. Ruch to akurat cos co temu forum nie szkodzi zakladajac ze z ruchu wlasnie sie utrzymuje. milego grania Wyłącz adblocka wtedy będzie git Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 9 Lipiec 2019 W dniu 8.07.2019 o 17:50, danken000 napisał: Dać mu byle temat i zaraz esej gotowy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 1 Sierpień 2019 (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/zapowiedziano-cyberpunk-2077-afterlife-the-card-game/z61c7fe Hmm, trochę mieszane mam uczucia. Z jednej strony Eric Lang raczej nie wymyśla badziewia, ale z drugiej to też te gry jakoś się straszliwie nie różnią jedną od drugiej. Obawiam się, że to bardziej może być zwykła chęć zarobienia pinionżków na głośnej marce niż chęć zrobienia fajnej gry i zarobienia na tym pinionżków. Szkoda trochę, że się nie dogadali z naszymi projektantami gier, bo też mamy świetnych. Na chwilę obecną nastawiam się na typowego przeciętniaka do empiku. Edit. A jako że to cmon i beda na pewno niepotrzebne figurki to pójdzie to przez kickstartera i czuję jakiś gruby rekord zebranej kasy. Edytowane 1 Sierpień 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Sierpień 2019 Nie zapowiada się tak źle, niech rozwijają uniwersum na wszystkie możliwe strony. Żadne inne nie zasługuje na taką popularność jak Cyberpunk właśnie. Kunie i szabelki to zostawmy już tylko w pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 5 Sierpień 2019 No i tak jak przypuszczałem, poziom skomplikowania gry gateway+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Sierpień 2019 Tworząc postać nie będzie opcji wyboru płci. Wybrać będzie można posturę i głos, które będą, wybaczcie moja genderofobie, bardziej męskie i bardziej damskie. Czekałem na ten tytuł umiarkowanie. Po takich newsach czekam coraz mniej, bo obawiam się, że takich gówien będzie sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 27 Sierpień 2019 A co to ma w ogóle do rozgrywki? W wielu grach tez nie ma wyboru płci. Tu jest to wszystko osadzone w uniwersum cp2020 i to wszystko ma sens.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Sierpień 2019 xavris to typowy homofob i nie raz dawał temu świadectwo tu na forum. Homofobia nie jest karalna aczkolwiek często kojarzona z zakompleksionymi ludźmi małego formatu dlatego nie ma sensu sie nad tym rozwodzić. Co do braku wyboru płci w cp77 to uważam że to naturalny wybór jeśli chodzi o to konkretne uniwersum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Sierpień 2019 (edytowane) To że to jest RPG? I z definicji grasz określoną postacią i odgrywasz jej rolę. A tak się składa, że płeć jest (a raczej była jeszcze ze 2-3 lata temu) dość istotną cechą postaci. A nie, przepraszam, jestem homofobem czy czymś tam. Edytowane 27 Sierpień 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 27 Sierpień 2019 To że to jest RPG? I z definicji grasz określoną postacią i odgrywasz jej rolę. A nie, przepraszam, jestem homofobem czy czymś tam.Dalej nie widzę problemu, wyobraź sobie to tak:Grasz postacią z męskim głosem i imieniu Marc ale mającym wielkie cyce i zestaw Mr Stud, czemu? Bo możesz. Na prawdę nie potrzeba napisania wprost czy to kobieta czy mężczyzna bo to nie ma znaczenia a w świecie CP znaczenie tego się po prostu zatarło.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 28 Sierpień 2019 Zgadza się, stop homofobii, stop ograniczeniom w wyborze płci.... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 28 Sierpień 2019 Daleko mi do dysput ideologicznych w tej kwestii, ale moim zdaniem nie ma to większego wpływu na rozgrywkę i ocenę gry.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 29 Sierpień 2019 Wiedźmin to też rpg, a płci nie dało się wybrać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 30 Sierpień 2019 Jeszcze apropos „kontrowersji” związanych z płcią, całkiem ciekawy artykuł: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 30 Sierpień 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Sierpień 2019 Wszystko cudeńko, nawet tą słabą grafikę da się przeżyć, ale chwała im za to że pokazują produkt taki jaki będzie. Fajerwerki będą w wersji na PS5. Gameplay netrunnera wygląda intrygująco, chyba już wiem kim zagram. Jedynie model strzelania wydaje mi się dość sztywny i jakiś taki bez polotu, ale może to tylko moje błędne spojrzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 31 Sierpień 2019 No nie zrobiło to na mnie żadnego wow. Wygląda to najzwyczajniej w świecie dobrze i nic więcej. Nawet grafika wrażenia nie robi. Ogólnie za wysoko poprzeczkę sobie redzi ustawili, bo gracze czekają na mesjasza gamingu. Niby jeszcze trochę do premiery jest, ale po tym co zobaczyłem to nie jest dla mnie must have i preorder. Jeśli gra okaże się dobra po premierze to się obada. Jednak jak piszę. Ludzie oczekują nie wiadomo czego i mogą się srogo zawieść. TLOU 2 GOTY. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 31 Sierpień 2019 Ja kupię bo na pewno klimat będzie kozacki i to już dla mnie wystarczy. Jazda na motocyklu tez wyglada smooth as fuck. Ale zgadzam się ze ludzie nakręcili się za bardzo i będą płakać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 31 Sierpień 2019 No ale czego Wy oczekujecie? Czy wiedźmin ma jakiś pokazach by robił jakieś wielkie wrażenie? No niekoniecznie, kolejny RPG z siekaniem mieczem. Tu mamy kolejne RPG ze strzelaniem. Jedyne czym ta gra może zawojować świat to to samo, czym wygrał wiedźmin - dialogi, mocno fabularyzowane questy poboczne, wybory i (moim zdaniem nie aż tak dobra, ale znowu się powtarzam) fabuła. I pewnie tu będzie równie dobrze, bo jak nie, to ich ludzie zjedzą i będzie koniec :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach