mithell 3 Napisano 23 Sierpień 2013 (edytowane) Popatrz na "balans" w KZ2 i w KZ3. Takze wybacz, ze GG nie maja u mnie kredytu zaufania pod tym wzgledem. W KZ2 trzeba bylo mase rzeczy wylaczac z RPG na czele, w KZ3 nie bylo za to w ogole takiej mozliwosci i nie bez powodu gra cieszyla sie mniejszym powodzeniem niz poprzedniczka. No u Ciebie pewnie nie mają kredytu zaufania skoro patrząc na Twój profil nawet w te gry nie grałeś (tak, tak, grałeś na innym koncie albo od 4 lat nie odświeżałeś listy trofików). Dałbyś już spokój z komentowaniem KZ. Od kiedy pamiętam, już od czasu KZ2, jedziesz po produktach GG jak po burej suce. Ups.. Sorry, w KZ2 grałeś Edytowane 23 Sierpień 2013 przez mithell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 23 Sierpień 2013 7min. TDM: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 23 Sierpień 2013 Grał, grał - pamiętam, jak mnie Żywy jechał na multiku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Sierpień 2013 7min. TDM: Ok, nie mam więcej wątpliwości :) BF4 poczeka, akurat go połatają, itd. Killzone idzie do mnie w dniu premiery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Sierpień 2013 KZ 2/3 bardzo dużo spędziłem i multi dla mnie wymiata. Moduł sieciowy będzie wspierał maksymalnie 24 graczy. Miło, że DLC będą darmowe. Czekamy 29 listopada. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 23 Sierpień 2013 ściągnąłem sobie to w 1080 i odpalilem na 47tv. naprawdę wygląda tak jak powinno i tak jak zapowiadaja czyli miodnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Sierpień 2013 YT i tak wali jakieś swoje filtry, także przy normalnej grze na moim 50" (wirtualny kutas od razu większy) to będzie po prostu bomba dla mojej czaszki ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 23 Sierpień 2013 Zajebiscie ta gra wyglada. Ten Karabin co strzela taka energia miazga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Sierpień 2013 Więc nie ma innej możliwości jak kupno PS4 w dniu premiery. Pewnie Polaków na serwerach będzie jeszcze więcej niż za czasów KZ2, ale najbardziej cieszy kustomizacja zakładanych gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 23 Sierpień 2013 (edytowane) KZ 2/3 bardzo dużo spędziłem i multi dla mnie wymiata. Moduł sieciowy będzie wspierał maksymalnie 24 graczy. Miło, że DLC będą darmowe. Czekamy 29 listopada. :) to chyba w Halo Reach nie grałeś :P Edytowane 23 Sierpień 2013 przez beardo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 23 Sierpień 2013 Spawny beda podobne do tych z KZ2: https://twitter.com/killzone/status/370930680324435968 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Sierpień 2013 to chyba w Halo Reach nie grałeś :P Grałem u kolegi. Ja wolę KZ. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 23 Sierpień 2013 (edytowane) Wywiad dot. MP: ;) Edytowane 23 Sierpień 2013 przez Żywy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Sierpień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 24 Sierpień 2013 @up równie dobrze mogli napisać PS4 vs hi-end PC :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 24 Sierpień 2013 (edytowane) Oglądam te gameplaye, tarcze i inne bzdety i zastanawiam się, kto będzie chciał grać bez tego na tych super wypasionych serwerach. Raz, pamiętam jak szybko skończył się Resistance 3 na HC mode, gdzie też to było wyłączone i liczył się skill. Dwa, bronie i inne bajery odblokowuje się za osiagnięcia typu ,,ubij kogoś x razy przez tarczę", a nie za XP. Trzy, odpalam sobie od czasu Resistance: fom, a tam ludzie same 1 hit kille grają, a chętnych do pogrania na rankingowych zasadach brak, nie mówiąc nawet o grze w combo na same karabiny + snajpa, co doskonale pokazuje jaka panuje tendencja wśród graczy. Co lepsze, Killzone 4 ma premierę w tym samym czasie co BF4 i od razu przypomina mi się analogiczna sytuacja z Resistance 3 i BF3, kiedy to masa osób na stronkach ligowych bawiących się w rozgrywki i klanówki zachwycała się ,,nowym starym skillowym Resem", a jak przyszło co do czego i nadeszła premiera, to nie miał kto tego kupić, tylko wszyscy się na BFa rzucili, gdzie nie było nawet prywatnych gier (tak na marginesie lekko śmieszne jest, że z tych wszystkich polskich prosów niby grających kiedyś w kultowego R:Foma, o Hardcore Mode u Insomniaców na ich forum walczyłem chyba tylko ja - no ale tak to jest z genialną jedynką - wszyscy się chwalą, że grali bo tak wypada, a w rzeczywistośći grał mało kto). Teraz nawet nikt nie udaje, że się interesuje i chyba na ,,prosów" nie ma co raczej liczyć. Zobaczymy, jak się sytuacja potoczy i ilu osobom będzie się chciało w miarę skillowo postrzelać na same karabiny. Edytowane 24 Sierpień 2013 przez vann 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 24 Sierpień 2013 jakich 'prosów' ?( tacy z tych polskich ps'owych graczy są prosi jak z legii silny europejski klub) .trochę nie ogarniam co piszesz ....... po to w tej grze sa takie dodatki żeby z nich skorzystać. Nawet nie wiesz jak będzie z balansem, wytrzymałością tych tartcz i innych dodatków ,za co wogóle je dostaniemy.... czy tak poprostu ? czy za jakiegoś streaka a już marudzisz. A jak się nie podoba to trudno. Jeżeli to jest wyznacznikiem jakości gry w multi dla ciebie to dziwne masz podejście. Gra ma sprawiać FUN i tak pewnie będzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 24 Sierpień 2013 (edytowane) jakich 'prosów' ?( tacy z tych polskich ps'owych graczy są prosi jak z legii silny europejski klub) Tu zgoda. Dlatego prosy byli w cudzysłowie. Gra ma sprawiać FUN i tak pewnie będzie ,,FUN" to każdy czerpie z czego innego. Mnie Killzone 2 dawał fun, gdy grałem 8vs8, bez przebierańców, boosta, rpg, itd. W Killzone 3 funu nie czułem, bo gra mi narzucała to czego unikałem w dwójce + dawała kwiatki typu snajper z niewidzialnością i karabinem czy auto revive medyka. po to w tej grze sa takie dodatki żeby z nich skorzystać No to sobie z nich korzystaj. Ja pewnie będę szukał innych serwerów bez tego, bo uważam, że multi powinno być zbalansowane i nastawione na umiejętności gracza, a nie na super duper moce. Edytowane 24 Sierpień 2013 przez vann 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 24 Sierpień 2013 jak myślice, dlaczego pełnoprawna kolejna część - nowa platforma, nowy engine, nowa fabuła, nowe bronie, 2letnia przerwa w serii, dlaczego nie dostała numerka w tytule? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enterrulez 3 Napisano 24 Sierpień 2013 Może to coś w stylu restartu serii. Ostatnio w modzie są takie tematy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 24 Sierpień 2013 jak myślice, dlaczego pełnoprawna kolejna część - nowa platforma, nowy engine, nowa fabuła, nowe bronie, 2letnia przerwa w serii, dlaczego nie dostała numerka w tytule? Prosty marketingowo-psychologiczny zabieg. Wiadomo nowa konsola, świeży sart przyciągnie sporo nowych ludzi. No i taki ktoś widzi na półce Killzone 4 i myśli sobie: to już 4 część, nie grałem w porzednie, nie znam fabuły, ciężko mi będzie się wdrożyć, itd itp. Tak samo jest z InFamous. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Sierpień 2013 (edytowane) na filmiku: naprawione: Edytowane 25 Sierpień 2013 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 25 Sierpień 2013 ONE - może głupie pytanie...... ale o co tam chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 25 Sierpień 2013 Dolny gif pokazyje jakby chodzil KZ:SF w stalych 60FPS, a gorny jak chodzi naprawde. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Sierpień 2013 Nie, drugi gif pokazuje jak KZ chodzi na standzie w GC, a pierwszy jest z filmiku z YT, gdzie nie widać tych 60fps przez bitrate'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach