depcik94 33 Napisano 10 Grudzień 2014 Witam.Czy jest możliwość zagrania przez sieć z kumplem? Bo chcemy się ścigać tylko we dwóch wybierać własne tory,samochody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 10 Grudzień 2014 Witam.Czy jest możliwość zagrania przez sieć z kumplem? Bo chcemy się ścigać tylko we dwóch wybierać własne tory,samochody.Póki co nie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 10 Grudzień 2014 Ustawcie 4 wyzwania na 30 min z kumplem, niech ma słabe wyniki i koniecznie bądźcie ciągle w menu wyzwań jak będzie kończył się czas. Powinno wpaść :) Ja mam już kilkanaście wygranych z przynajmniej jedną osobą, która też zrobiła jakiś czas i nie wpadło nawet trofeum za jedno wyzwanie, także na pewno jakiś bug. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 10 Grudzień 2014 Dlatego musisz ustawić na 30 min i być ciągle w menu. Zrobiłem to godzinę temu i wpadło, a wcześniej też miałem już ponad 5 wygranych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 11 Grudzień 2014 Dlatego musisz ustawić na 30 min i być ciągle w menu. Zrobiłem to godzinę temu i wpadło, a wcześniej też miałem już ponad 5 wygranych. Nie wpada. Próbowałem też zrobić tylko na zaproszenia i nadal nic :) Więcej nie próbuję, bo szkoda czasu, samo wpadnie kiedyśtam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 11 Grudzień 2014 Ale czekałes w menu wyzwań jak się kończyły? Kumpel wczoraj zrobił tak jak napisałem i też mu wpadło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 11 Grudzień 2014 Nie wpada. Próbowałem też zrobić tylko na zaproszenia i nadal nic :) Więcej nie próbuję, bo szkoda czasu, samo wpadnie kiedyśtam.Będziesz dziś około 21? Tez brakuje mi tego trofka to możemy spróbować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 11 Grudzień 2014 Ale czekałes w menu wyzwań jak się kończyły? Tak. 10 wyzwań, 5 otwartych i 5 na zaproszenie, żadne nie odpaliło nawet trofka za pojedyncze. Będziesz dziś około 21? Tez brakuje mi tego trofka to możemy spróbować? Teraz będę dopiero w poniedziałek grał w DC. Trofka odpuszczam do fixa, szkoda mi czasu, wolę w tym czasie grać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamayeye 26 Napisano 11 Grudzień 2014 Jak ktoś nie ma jeszcze trofka za wyzwania to chętnie dziś je dołożę do kolekcji. Nick w gamertagu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 11 Grudzień 2014 Witam, mam takie pytanie, czy jest różnica w tym czy kupie używaną grę, lub z ps store, chodzi mi o to czy są jakieś dodatki czy coś takiego ?? I czy lepiej wersje cyfrową czy pudełkową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 11 Grudzień 2014 Tak zasugeruję że jak ktoś ma problem z wyzwaniami to może założyć sobie drugie konto i wysłać samemu sobie :P Nawet można wysłać 5 razy to samo wyzwanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 11 Grudzień 2014 Czy jest możliwość wyzerowania profilu w grze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 12 Grudzień 2014 Czy jest możliwość wyzerowania profilu w grze ? Wywal save'a ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 12 Grudzień 2014 Mam pytanie, które mogło być już poruszane (nawet na pewno było, ale nie zamierzam przeglądać parudziesięciu stron) Czy ta pozycja w PSStore "Aktualizacja DRIVECLUB - Edycja Playstation Plus" jest możliwa do zakupu na dwie osoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 12 Grudzień 2014 Mam pytanie, które mogło być już poruszane (nawet na pewno było, ale nie zamierzam przeglądać parudziesięciu stron) Czy ta pozycja w PSStore "Aktualizacja DRIVECLUB - Edycja Playstation Plus" jest możliwa do zakupu na dwie osoby? nikt Ci też nie zamierza podpowiadać jak wałki robić... 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 12 Grudzień 2014 Tak trudno odpowiedzieć "tak" lub "nie"? Jest 120 stron, więc nie wiem w jaki sposób mam to znaleźć ;O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 12 Grudzień 2014 u góry po prawej jest całkiem sprawna wyszukiwarka ;O 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 12 Grudzień 2014 (edytowane) 5 samochodów,11 ewentów, 5 trofików już 17 grudnia :D Sezon pas kupiony tak więc tylko czekać ;) Edytowane 12 Grudzień 2014 przez creatinfreak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 12 Grudzień 2014 5 samochodów,11 ewentów, 5 trofików już 17 grudnia Sezon pas kupiony tak więc tylko czekać ;) Orientujesz się, lub ktoś inny orientuje się ile będzie kosztował najbliższy DLC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 13 Grudzień 2014 Sezon 104 a samo dlc to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 13 Grudzień 2014 Panowie jak juz jestem w klubie to mogę w każdym momencie go zmienić? Czy trzeba odczekać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Grudzień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Grudzień 2014 Panowie jak juz jestem w klubie to mogę w każdym momencie go zmienić? Czy trzeba odczekać? Możesz w każdej chwili zmienić na inny ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 14 Grudzień 2014 Tak jak przed premierą pisałem, gra zmiażdży graficznie wszystkie do tej gry produkcje wyścigowe włącznie z pcarsami na czele. Już mi się nawet odechciało odpalać rFactora 2, bo wygląda w porównaniu z Driveclubem jak g.wno obesrane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 14 Grudzień 2014 Graficznie to jest cudo. Dzisiaj się za głowę złapałem jak zobaczyłem efekty podczas deszczu. I to wszystko na PS4 ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach