TeraJacek 2089 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Czyli od dzisiaj dopiero tak naprawdę zagramy w pełnoprawną wersję gry. Online działa w porządku + pogoda, szkoda że tak późno, chociaż myślałem że będzie dużo gorzej i później to wszystko zostanie naprawione ;) Edytowane 8 Grudzień 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 8 Grudzień 2014 Gdyby tak jeszcze ten nieszczęsny AA nieco poprawili to byłbym w siódmym niebie :) R* w otwartym świecie sobie lepiej poradził niż oni w wyścigach i to mnie do teraz zastanawia ;) Mimo wszystko jaram się strasznie tym patchem i mam tylko nadzieję, że będzie do wyboru z osobna deszcz/śnieg itp, a nie np. Ekstremalne warunki pogodowe - tak/nie. Ciekaw jestem również jak to będzie wyglądać. Czy przez cały czas będzie padać deszcz, czy może tylko co jakiś czas. Niech to już wychodzi! Deszcz + PhotoMode :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 8 Grudzień 2014 Update podobno już jest. 1,3 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Grudzień 2014 Tak już jest:D Jedno słowo: MIAZGA!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) https://www.facebook.com/video.php?v=1543586829223170&l=3125259465011790573 Ta burzaaaa :shok: Ehh ten transfer ja ściągnę dopiero w nocy Edytowane 8 Grudzień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 8 Grudzień 2014 Ano jest. Lista zmian w linku. https://www.facebook.com/driveclubofficial/photos/a.441554062595626.1073741825.423631211054578/737731182977911/?type=1 I mały bonus: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Dla tych którzy są w pracy, nie mogą jeszcze pograć i podziwiać deszczu. ^_^ http://www.gamersyde.com/news_driveclub_in_the_rain-16127_en.html Edytowane 8 Grudzień 2014 przez Malibu19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Grudzień 2014 Nieźle to wygląda. Jeszcze dwa nowe tory. Z listy zmian wnioskuję że szykuje się kolejny nowy DLC, auta i tory. Ciekawe czy to w ramach Season Pass, czy dalej dadzą za darmoszkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Grudzień 2014 nie no spokojnie :D. darmoszka już była. pomijając nikt-nie-wie-kiedy wychodzącą edición cebolla, więcej darmoszki nie będzie :) a season pass kusi coraz bardziej.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Grudzień 2014 a season pass kusi coraz bardziej.. Nie myślałem że to kiedyś powiem ale też rozważam zakup ;) Nie można było tak od razu z tą grą. Ciekawe czy widać jak droga jest oblodzona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 8 Grudzień 2014 noo to moge wracac do DC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO. 33 Napisano 8 Grudzień 2014 od czasu wyjścia PESa nie odpalałem DC,ale patrząc na to jak wygląda ta gra w chwili obecnej to szczęka na biurku mi została. Trzeba będzie zrobić grafik tygodniowy, w który dzień jaka gierka;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 8 Grudzień 2014 Potwierdza się tylko że driveclub jest obecnie najlepiej wyglądającą grą na ps4. Wiedziałem że będzie nieźle ale to co widać to przebiło moje najśmielsze oczekiwania. PS. Niech mi ktoś podpowie jak odpalić śnieg ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Grudzień 2014 Nie no wygląda to mega :). I na szczęście nie tylko wygląda tylko przekłada się to na właściwości jezdne fur :). Polecam ustawić wyścig z dynamicznymi opadami od 6 rano z szybkim upływem czasu :). Dawno nie zatrzymywałem się jadąc na pierwszym miejscu, żeby podziwiać widoczki :D PS. Niech mi ktoś podpowie jak odpalić śnieg ?? Norwegia ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 8 Grudzień 2014 Matulo kochana przenajświętsza, dżizas! Burze widzę! Gify robią wrażenie.Jeszcze trochę nafaszerujecie temat gifami prezentującymi te warunki pogodowe to pojadę do sklepu i kupię ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 8 Grudzień 2014 http://youtu.be/yrZuL9vd8hI 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) A śnieg jest tylko o porze nocnej? Bo w trybie czasowym mogę tylko deszcz ustawić ale porę dnia ustawiałem godz. 13:00. Śnieg w Norwegii można ustawić czy w innych krajach też? Graficznie cudnie jak dla mnie, prowadzenie aut zmienne w zależności od warunków :) pzdr. Edytowane 8 Grudzień 2014 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 8 Grudzień 2014 A jak framerate Panowie ?? Tak jak do tej pory rock solid ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 8 Grudzień 2014 A ta zmienna pogoda normalnie będzie dostępna w tourze? Czy może coś jeszcze trzeba ustawiać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Grudzień 2014 A jak framerate Panowie ?? Tak jak do tej pory rock solid ? ja przejechałem z 4-5 wyścigów i póki co elegancko trzymało framerate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Ćwir twoja odpowiedź mnie zadowala :) Uwaga na pioruny Indie w końcu jakoś wyglądają Podobna pogoda jaka mnie zastała 2 lata temu, jak jechał w wigilię Edytowane 8 Grudzień 2014 przez Malibu19 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 8 Grudzień 2014 Wow to widzę że nadszedł w końcu moment żebym zakupił Driveclub , może ktoś tylko napisać czy w "singlu" są jakieś dodatkowe eventy z pogodą czy trzeba je sobie "zmontować" w menu i odpalać same ? Tak czy siak wygląda to rewelacyjnie , nie można tak bylo od razu ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 8 Grudzień 2014 Lipa tylko, że online wszystkie zawody cały czas mają przekreślony deszcz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 8 Grudzień 2014 Wow to widzę że nadszedł w końcu moment żebym zakupił Driveclub , może ktoś tylko napisać czy w "singlu" są jakieś dodatkowe eventy z pogodą czy trzeba je sobie "zmontować" w menu i odpalać same ? No właśnie też mnie to ciekawi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klensi 7 Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Nagrałem filmik na YT przez sharefactory, ale coś kompresja słaby obraz zrobiła ... https://www.youtube.com/watch?v=_f6Y6ezYh5I Edytowane 8 Grudzień 2014 przez klensi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach