yogi79 74 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Już jest dostępne (w Polsce). Wchodzicie przez "Tour" -> "Ignition" w dowolny wyścig i "Graj" a następnie kontynuować zakup w PSS. Analogicznie dla "Photo-finish". Edytowane 26 Listopad 2014 przez yogi79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 26 Listopad 2014 Fantastyczny mały samochodzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Teraz czas na działające wyzwania, pogodę i jakąś nową trasę w nowej lokacji:) Edit: Niedługo info na temat pogody:) Ogólnie jesli tak co miesiąc będą wyglądały dlc przez 12 miechów, to warto dać 102 zł za passa:) Edytowane 26 Listopad 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Mam wrażenie, że te nowe zawody są trudniejsze niż główny tour Szczególnie mam problemy z driftami, które muszę powtarzać kilkanaście razy, a wcześniej zaliczałem na *** po 1-2 próbach. Co miesiąc mają wychodzić 2 takie zestawy, łącznie 144 wyścigi, do tego 28 samochodów. Chyba sobie sprawię tego Seasson Passa, bo gra się świetnie. Edytowane 26 Listopad 2014 przez Pan J Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 26 Listopad 2014 Może wie ktoś co zrobić kiedy nie wpadło mi trofeum za dołączenie do klubu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 26 Listopad 2014 Może opuść i dołącz jeszcze raz do klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 27 Listopad 2014 Kilka filmów z darmowego DLC. :) https://www.youtube.com/watch?v=Lyvgq3TFe_M https://www.youtube.com/watch?v=gs8o_snkbnI https://www.youtube.com/watch?v=l18Mk_uMFak https://www.youtube.com/watch?v=ZmINQaR51wE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 1 Grudzień 2014 Działają juz wyzwania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 1 Grudzień 2014 Było by pewnie jakieś info jak by wyzwania działały. Musimy czekać dalej :(, tylko trofki z wyzwań brakują mi do platyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Grudzień 2014 Porównanie GT6 vs DC ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dontstopgo 4 Napisano 2 Grudzień 2014 Yyy co tu porównywać? Filmik z gry z bezpośrednią rozgrywka? Dc na filmikach tez super wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 3 Grudzień 2014 Z dupy porównanie. Zresztą nie można tego nazwać nawet porównaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mardok_1986 18 Napisano 3 Grudzień 2014 Najpewniej chodziło tutaj o dźwięk samochodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 3 Grudzień 2014 Z dupy porównanie. Zresztą nie można tego nazwać nawet porównaniem. Zgadzam się. Na dodatek dodał film DriveClub, w którym gościu nawet dobrze nie ogarnął driftu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 4 Grudzień 2014 Podobno wyzwania zaczęły działać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 4 Grudzień 2014 Faktycznie - nawet trofiki wpadają... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Grudzień 2014 też sprawdzałem i śmigają elegancko. w końcu. i całkiem fajne są (na pierwszy rzut oka). 2 miesiące od premiery i gra wygląda jak powinna od początku. tzn nie licząc braku cebula edition i pogody ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OLIMP 8 Napisano 4 Grudzień 2014 uff no to w koncu mozna kupic,mam nadzieje ze dadza w swiatecznej promocji za 100 zl:)Wtedy bedzie satysfakcja podowjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 4 Grudzień 2014 Ja sobie zrobię prezent na święta w postaci DC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 4 Grudzień 2014 Wyzwania działają :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 4 Grudzień 2014 A raczej działały... pewnie masa ludzi zaczęła znowu grać i serwery im ZNOWU padły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 4 Grudzień 2014 (edytowane) No mi sie udalo rzucić jedne i w dwóch wziąć udział :) jeszcze niech dadzą pogode i biore sezon pasa ;) Edytowane 5 Grudzień 2014 przez creatinfreak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 4 Grudzień 2014 Niezartujeta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek0612 6 Napisano 4 Grudzień 2014 Działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 4 Grudzień 2014 Działają tylko czasem zamułkę łapią, w każdym razie platyna wpadła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach