Dilerus 485 Napisano 14 Styczeń 2016 Nie 10 tylko 6...jak kolega napisał wyżej, wszystko jest jasno określone w opisie pucharka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 14 Styczeń 2016 Czyli trzeba wynosić 10 poziom tylko czterech wyróżnień? Hehe. Da się ją jadę Kanadę tor wyścigowy z ustawieniem na 1 okrążenie, latwizna i zawsze jestem pierwszy. Hot hatche już mam i VW też Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Czyli nie trzeba. Nie potrzebnie katujesz tę Kanadę, zamiast bawić się grą. Sprawdziłem, mam lokacje najwyżej na poziomie 5. Generalnie poza wyzwaniami w tej grze wszystkie trofiki wpadają same. Wystarczy jeździć. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 15 Styczeń 2016 Pytam się, gdyż wiadomo na jakim zagranicznym serwisie, jest informacja, że jest całkiem inaczej. Ludzie tam potwierdzają, że trzeba wymaksowac... U nas widać twierdzą inaczej, wszystko zaczęło się od łatki 1.25. Nic, sprawdzę, zrobię te cztery wyzwania do 6 poziomu. To łatwe. Kanadę mam zaraz 5, więc mogę zrobić 200 wyścigów. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 15 Styczeń 2016 Zamiast pytać w necie sprawdź sobie w trofeach driveclub na konsoli. Jak wół stoi "osiągnij poziom 6. Jednego z każdych wyroznien: gry, trybu, pojazdu i zawodow". Nie ma i nie było lokacji. Przed 1.25 było trzeba osiągnąć w maksymalny poziom wyróżnień, bo 6 był maks. Teraz maks jest 10. I to jedyna zmiana w tej kwestii. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 15 Styczeń 2016 Zacząłem grać tydzień temu sprawdziłem sobie czas do platyny i napisali 55 -70 H po aktualizacji. Jak byk facet napisał, że opis trofka nie jest zgodny po patch 1.25. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) No, jeśli jakiś opis każe maksować zamiast grać do 6 poziomu, to rzeczywiście nie jest zgodny. Pewnie nie aktualizowany. Jak wolisz ufać sieci zamiast dostawcy gry, Twoja wola. IMO nie ma sensu dyskutować nad faktami. Pozdrawiam Edytowane 15 Styczeń 2016 przez lipalipski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Wygląda na to że dostaniemy kolejnego Nissana- R34 :thumbsup: Edytowane 15 Styczeń 2016 przez Grandy111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 22 Styczeń 2016 Nie rozumiem tego season passa. Niby kupiłem w promocji wersję PS+ wraz z season passem, a duża część dodatków jest nadal płatna? Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 22 Styczeń 2016 Bzdury piszą na zagranicznym forum. Mam platynę przy 6 poziomie trybu gry, a za Lokacje mam dopiero 5. Można sprawdzić w moim profilu psn platynę. Reasumując opis trofka jest zgodny. Świetnie się grało. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 22 Styczeń 2016 Nie rozumiem tego season passa. Niby kupiłem w promocji wersję PS+ wraz z season passem, a duża część dodatków jest nadal płatna? Wysłane z X Tetki Tak szanowny panie ponieważ są niektóre dodatki - jak np samochody, które możesz kupić za normalną kasę, ale wpadną Ci w grze za free jeśli osiągniesz 6 poziom jakiejś marki - np Ferrari czy Mercedesa. Możesz kupić te samochody już teraz albo odblokować je za free zwyczajnie jeżdżąc pojazdami tych marek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 22 Styczeń 2016 Nie rozumiem tego season passa. Niby kupiłem w promocji wersję PS+ wraz z season passem, a duża część dodatków jest nadal płatna? Wysłane z X Tetki Duża część jest płatna? Przecież to tylko 5 autek, z czego 2 możesz odblokować normalnie grając (to co wyżej Frost napisał). Może nie pozaciągałeś wszystkiego manualnie z PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 22 Styczeń 2016 https://twitter.com/Rushy33/status/690571940893986816 Hardcorowy poziom trudności ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 22 Styczeń 2016 (edytowane) Ale nadal można odbijać się od band, walić w innych i ciąć zakręty. Edytowane 22 Styczeń 2016 przez lipalipski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirElton1 2 Napisano 22 Styczeń 2016 Wie ktoś czy przy aktualizacji w lutym zostaną dodane nowe miejskie trasy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 23 Styczeń 2016 Wie ktoś czy przy aktualizacji w lutym zostaną dodane nowe miejskie trasy? Jeszcze nie powiedzieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) [url= ] [/urlHardcorowy poziom trudności ! A jak obecnie gram z wszystkimi asystami na OFF i najtrudniejszym poziomie to - to samo jak ten tryb Hardcore? Czy to całkowicie nowy styl jazdy/symulacyjny będzie a nie arcade?pzdr. Edytowane 23 Styczeń 2016 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Styczeń 2016 Wydaje mi się, że zmian w fizyce nie będzie, tylko wyłączą HUD i widok tylko z kokpitu. Ale, żeby to miało sens to musi być osobny leaderboard dla tego trybu, inaczej nikt tego nie będzie używał, poza online jedynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 23 Styczeń 2016 Będzie nowy tryb hardcore. Wszystko off więc kierownica wskazana. Na padzie będzie prawdziwe wyzwanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Styczeń 2016 Kierownica wskazana? Toć gram od początku istnienia tej gry na padzie bez asyst i niekiedy miałem czasy w pierwszej 10 świata. Poza tym wiele osób już mówiło, że kiera średnio się sprawdza, to jest gra pod pada. Jeśli tryb Hardcore to tylko wyłączenie asyst, to chyba większość z nas gra tak od samego początku. Liczę na więcej zmian mimo wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 23 Styczeń 2016 To w Tour, od początku są włączone jakieś asysty?:-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) Z tym trybem hardcore więcej takich akcji będzie możliwych Ps Tryb hardcore będzie wyłączał kontrolę stabilności oraz trakcji, których aktualnie nie da się wyłączyć. Edytowane 23 Styczeń 2016 przez Grandy111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Styczeń 2016 No to git, w końcu jakieś wyzwanie będzie w tej grze :) Ale oby był osobny leaderboard, nikt sobie życia nie będzie na siłę utrudniać, żeby zrobić najlepszy czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 23 Styczeń 2016 Póki co nie planują żadnego leaderboard dla tego trybu, tak przynajmniej Rushy na twiterze komuś odpowiedział. Ja bym za to chętnie zobaczył coś jak srebrne gwiazdki dla tour- tylko teraz np platynowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Styczeń 2016 Czyli cała para w gwizdek. Jedynie w online widzę sens, w singlu nikt tego do robienia czasów używać nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 23 Styczeń 2016 Powiem Ci coś w tajemnicy. SP ma moc ale w porównaniu z MP to pół gry. Dopiero z żywym przeciwnikiem ta gra pozwala na prawdziwą radość. Liczę w Multi na hardcore i serwery dedykowane specjalnie pod ten tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach