Grandy111 92 Napisano 23 Styczeń 2016 Multi pozwala na prawdziwą radość ale tylko w prywatnych lobby, to co się dzieje na publicznych to zazwyczaj tragedia. Ludzie nie mogąc mnie dogonić, wjeżdżają we mnie na zakrętach itp. Lub takie kwiatki jak akcja z dzisiaj. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 25 Styczeń 2016 Sam season pass dalej 42 zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MSDeliQuent 1 Napisano 26 Styczeń 2016 a co powiedzielibyście na ligę 1v1 w trybie hardcore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 26 Styczeń 2016 Mnie możesz już zapisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 26 Styczeń 2016 Czy mogę prosić jakieś zaproszenie do klubu celem wspólnej jazdy i przy okazji wbicia platyny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) Pełna wersja PlayStation®Plus DRIVECLUB™ i Przepustka sezonowa - koszt 84 zł dla posiadaczy PS plus, https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-playstationplus-driveclub-i-przepustka-sezonowa/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP czyli jak zakupię ten produkt to mam wszystko w jednym ? pełną wersję i wszystkie dodatki które wyszły i które wyjdą ? Bo coś mi tu nie pasuje wersja bez plusa i bez przepustki kosztuje 125zł a mając plusa 84 zł z przepustką, mega dobra ale dziwna promocja Edytowane 27 Styczeń 2016 przez ojejkualefajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 27 Styczeń 2016 Ale do uruchomienia jest potrzebna aktywna subskrypcja PS+ Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 27 Styczeń 2016 Pełna wersja PlayStation®Plus DRIVECLUB™ i Przepustka sezonowa - koszt 84 zł dla posiadaczy PS plus, https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-playstationplus-driveclub-i-przepustka-sezonowa/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP czyli jak zakupię ten produkt to mam wszystko w jednym ? pełną wersję i wszystkie dodatki które wyszły i które wyjdą ? Bo coś mi tu nie pasuje wersja bez plusa i bez przepustki kosztuje 125zł a mając plusa 84 zł z przepustką, mega dobra ale dziwna promocja Wszystkie nie, tylko te wydane bodaj do sierpnia 2015. Ale jest ich tak dużo, że opłaca się wziąć ten passik. Choć naprawdę mega dobra promocja to była nie tak dawno temu za 54 zł. ;) Ale ta też jest spoko. Ale do uruchomienia jest potrzebna aktywna subskrypcja PS+ Wysłane z X Tetki Bzdura. Subskrypcja potrzebna jest do kupna po zniżce, po kupnie gra zostaje na stałe i żadne Plusy nie są potrzebne do jej uruchomienia. Mówi nawet o tym piękny zapis: "If you’re a PlayStation®Plus member, you can download this exclusive item and keep it forever." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 27 Styczeń 2016 Gry z plusa też uruchamiasz bez PS+? Gra w bibliotece mu zostanie, gra nie zniknie z dysku, ale bez aktywnej subskrypcji gra jest zablokowana. Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 27 Styczeń 2016 Niejest zablokowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 27 Styczeń 2016 Gry z plusa też uruchamiasz bez PS+? Gra w bibliotece mu zostanie, gra nie zniknie z dysku, ale bez aktywnej subskrypcji gra jest zablokowana. Wysłane z X Tetki Zapoznaj się proszę czym jest ta pozycja i nie powielaj bzdur. To nie jest gra z Plusa, lecz zniżka na kupno pełniaka z passem dla posiadaczy PS+. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacaC8 38 Napisano 27 Styczeń 2016 Gdzieś tam przeczytałem i wydaje się logiczne skoro taka różnica w cenie. W takim razie zwykła wersja jest dla picu skoro za różnicę w cenie jest już miesiąc PS+ Wysłane z X Tetki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davey 21 Napisano 27 Styczeń 2016 Tez wlasnie przymierzam sie do kupna tej wersji, nie wiem sam czy bede zaxowolony. Sa w driveclubie jakiekolwiek tory pokroju laguna seca, ogolnie tory wyscigowe? Czy same 'sprinty'? Da sie ustawic gaz hamulec na galke analoga? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Styczeń 2016 Jest parę pseudo torów, ale nie ma żadnych oryginalnych. Zresztą to nie symulator i ta gra nie aspiruje do takowego w żadnym wypadku. Czysty skillowy arcade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davey 21 Napisano 27 Styczeń 2016 Kupilem tak czy inaczej, ten z season passem z plusa. Sciaga sie ale predkosc.. Mam nadzieje ze skoczy narazie mam 50 godzin do konca haha Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 27 Styczeń 2016 Daj konsole w czuwanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davey 21 Napisano 28 Styczeń 2016 Pobralo w koncu w jakies 7 chyba, dziwne, pobierajac patche do wiedzmina trwalo to z 50min gora:) a zajmowaly wiecej, no nic, po pracy zasiadam nareszcie! Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 28 Styczeń 2016 a jak kupie drivecluba i zagram 10 wyścigów i każdy przegram to się nie zrażę do tej gry ^_^ ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 28 Styczeń 2016 Kup to się przekonasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 28 Styczeń 2016 Jest parę pseudo torów, ale nie ma żadnych oryginalnych. Zresztą to nie symulator i ta gra nie aspiruje do takowego w żadnym wypadku. Czysty skillowy arcade. Właśnie, skillowy. ;) A to jednak stawia go o półkę wyżej niż np taki NFS czy Burnout, które również są świetne, ale jednak dużo łatwiejsze w opanowaniu. To tak w ramach dopełnienia Twojej opinii. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 29 Styczeń 2016 kiedyś miałem drivecluba, sprzedałem i później żałowałem. Kupiłem ponownie z pzepustką sezonową więc zapraszam do wspólnej gry. Aktulnie jestem w klubie poziom 45 ale możliwość zmiany klubu na inny bo w nim mało kto gra. PSN ID: amplus_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 29 Styczeń 2016 (edytowane) Właśnie, skillowy. ;) A to jednak stawia go o półkę wyżej niż np taki NFS czy Burnout, które również są świetne, ale jednak dużo łatwiejsze w opanowaniu. To tak w ramach dopełnienia Twojej opinii. ;) zalezy który nfs, ostatnio odświeżyłem sobie most wanted, nie wiem jak mogłem w niego grać, jakakolwiek obcierka z ruchem ulicznym skutkowała animacja wypadku, dc jest łatwy w opanowaniu, trzeba tylko zwracać uwagę na flagi przy zakrętach, zwykle na żółtych odpuszcza sie gaz, na czerwonych hamuje, tylko na niektórych torach są miejsca gdzie wszystko zalezy od szczęścia ;)W tym miesiącu żadnej aktualizacji, szkoda :/ Edytowane 29 Styczeń 2016 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 29 Styczeń 2016 zalezy który nfs, ostatnio odświeżyłem sobie most wanted, nie wiem jak mogłem w niego grać, jakakolwiek obcierka z ruchem ulicznym skutkowała animacja wypadku, dc jest łatwy w opanowaniu, trzeba tylko zwracać uwagę na flagi przy zakrętach, zwykle na żółtych odpuszcza sie gaz, na czerwonych hamuje, tylko na niektórych torach są miejsca gdzie wszystko zalezy od szczęścia ;) W tym miesiącu żadnej aktualizacji, szkoda :/ Właśnie mi przypomniałeś, że ostatni NFS w którego grałem to właśnie Most Wanted, gdzie za cholerę nie mogłem przetrawić modelu jazdy. Za to ostatni NFS, który jako tako miło wspominam, to Hot Pursuit, choć ten też bywał irytujący i w końcu go odpuściłem. Także masz rację - te najnowsze są mi obce więc nie do końca mogłem trafnie porównać. :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 30 Styczeń 2016 Panowie nie rozumiem! Jest taka jedna trasa gdzie jadąc hiper autem trzeba pokonać tor poniżej minuty żeby wpadły 3 gwiazdki. Próbowałem chyba z 30 razy i nic. Cały czas gram kamera z tyłu auta. Przelaczylem widok na wewnątrz auta i zrobiłem to za pierwszym razem:-! Jak to możliwe, zdaje sobie sprawę ze powinno być mi trudniej w końcu pierwszy raz grałem z takim widokiem. Śmiem sądzić ze gra nam ułatwia panowanie nad autem gdy go nie widzimy. Tez to odczuwacie mając widok z kokpitu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 31 Styczeń 2016 (edytowane) Czysty przypadek, nie podniecaj się. Twoim przeznaczeniem jest gra z kokpitu. Edytowane 31 Styczeń 2016 przez kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach