Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Multi pozwala na prawdziwą radość ale tylko w prywatnych lobby, to co się dzieje na publicznych to zazwyczaj tragedia. Ludzie nie mogąc mnie dogonić, wjeżdżają we mnie na zakrętach itp. 

Lub takie kwiatki jak akcja z dzisiaj.  :whistling:

yLOaqQ.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mogę prosić jakieś zaproszenie do klubu celem wspólnej jazdy i przy okazji wbicia platyny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełna wersja PlayStation®Plus DRIVECLUB™ i Przepustka sezonowa - koszt 84 zł dla posiadaczy PS plus, 

https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-playstationplus-driveclub-i-przepustka-sezonowa/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP

czyli jak zakupię ten produkt to mam wszystko w jednym ? pełną wersję i wszystkie dodatki które wyszły i które wyjdą ? Bo coś mi tu nie pasuje wersja bez plusa i bez przepustki kosztuje 125zł a mając plusa 84 zł z przepustką, mega dobra ale dziwna promocja

Edytowane przez ojejkualefajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do uruchomienia jest potrzebna aktywna subskrypcja PS+

Wysłane z X Tetki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełna wersja PlayStation®Plus DRIVECLUB™ i Przepustka sezonowa - koszt 84 zł dla posiadaczy PS plus, 

https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/pe%c5%82na-wersja-playstationplus-driveclub-i-przepustka-sezonowa/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP

czyli jak zakupię ten produkt to mam wszystko w jednym ? pełną wersję i wszystkie dodatki które wyszły i które wyjdą ? Bo coś mi tu nie pasuje wersja bez plusa i bez przepustki kosztuje 125zł a mając plusa 84 zł z przepustką, mega dobra ale dziwna promocja

Wszystkie nie, tylko te wydane bodaj do sierpnia 2015. Ale jest ich tak dużo, że opłaca się wziąć ten passik. Choć naprawdę mega dobra promocja to była nie tak dawno temu za 54 zł. ;) Ale ta też jest spoko.

Ale do uruchomienia jest potrzebna aktywna subskrypcja PS+

Wysłane z X Tetki

Bzdura. Subskrypcja potrzebna jest do kupna po zniżce, po kupnie gra zostaje na stałe i żadne Plusy nie są potrzebne do jej uruchomienia.

Mówi nawet o tym piękny zapis: "If you’re a PlayStation®Plus member, you can download this exclusive item and keep it forever."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry z plusa też uruchamiasz bez PS+? Gra w bibliotece mu zostanie, gra nie zniknie z dysku, ale bez aktywnej subskrypcji gra jest zablokowana.

Wysłane z X Tetki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry z plusa też uruchamiasz bez PS+? Gra w bibliotece mu zostanie, gra nie zniknie z dysku, ale bez aktywnej subskrypcji gra jest zablokowana.

Wysłane z X Tetki

Zapoznaj się proszę czym jest ta pozycja i nie powielaj bzdur. To nie jest gra z Plusa, lecz zniżka na kupno pełniaka z passem dla posiadaczy PS+.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś tam przeczytałem i wydaje się logiczne skoro taka różnica w cenie. W takim razie zwykła wersja jest dla picu skoro za różnicę w cenie jest już miesiąc PS+

Wysłane z X Tetki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez wlasnie przymierzam sie do kupna tej wersji, nie wiem sam czy bede zaxowolony. Sa w driveclubie jakiekolwiek tory pokroju laguna seca, ogolnie tory wyscigowe? Czy same 'sprinty'? Da sie ustawic gaz hamulec na galke analoga?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest parę pseudo torów, ale nie ma żadnych oryginalnych. Zresztą to nie symulator i ta gra nie aspiruje do takowego w żadnym wypadku. Czysty skillowy arcade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem tak czy inaczej, ten z season passem z plusa. Sciaga sie ale predkosc.. Mam nadzieje ze skoczy narazie mam 50 godzin do konca haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobralo w koncu w jakies 7 chyba, dziwne, pobierajac patche do wiedzmina trwalo to z 50min gora:) a zajmowaly wiecej, no nic, po pracy zasiadam nareszcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup to się przekonasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest parę pseudo torów, ale nie ma żadnych oryginalnych. Zresztą to nie symulator i ta gra nie aspiruje do takowego w żadnym wypadku. Czysty skillowy arcade.

Właśnie, skillowy. ;) A to jednak stawia go o półkę wyżej niż np taki NFS czy Burnout, które również są świetne, ale jednak dużo łatwiejsze w opanowaniu.

To tak w ramach dopełnienia Twojej opinii. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś miałem drivecluba, sprzedałem i później żałowałem. Kupiłem ponownie z pzepustką sezonową więc zapraszam do wspólnej gry. Aktulnie jestem w klubie poziom 45 ale możliwość zmiany klubu na inny bo w nim mało kto gra.

PSN ID: amplus_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, skillowy. ;) A to jednak stawia go o półkę wyżej niż np taki NFS czy Burnout, które również są świetne, ale jednak dużo łatwiejsze w opanowaniu.

To tak w ramach dopełnienia Twojej opinii. ;)

zalezy który nfs, ostatnio odświeżyłem sobie most wanted, nie wiem jak mogłem w niego grać, jakakolwiek obcierka z ruchem ulicznym skutkowała animacja wypadku, dc jest łatwy w opanowaniu, trzeba tylko zwracać uwagę na flagi przy zakrętach, zwykle na żółtych odpuszcza sie gaz, na czerwonych hamuje, tylko na niektórych torach są miejsca gdzie wszystko zalezy od szczęścia ;)

W tym miesiącu żadnej aktualizacji, szkoda :/

Edytowane przez Nath_147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy który nfs, ostatnio odświeżyłem sobie most wanted, nie wiem jak mogłem w niego grać, jakakolwiek obcierka z ruchem ulicznym skutkowała animacja wypadku, dc jest łatwy w opanowaniu, trzeba tylko zwracać uwagę na flagi przy zakrętach, zwykle na żółtych odpuszcza sie gaz, na czerwonych hamuje, tylko na niektórych torach są miejsca gdzie wszystko zalezy od szczęścia ;)

W tym miesiącu żadnej aktualizacji, szkoda :/

Właśnie mi przypomniałeś, że ostatni NFS w którego grałem to właśnie Most Wanted, gdzie za cholerę nie mogłem przetrawić modelu jazdy. Za to ostatni NFS, który jako tako miło wspominam, to Hot Pursuit, choć ten też bywał irytujący i w końcu go odpuściłem. Także masz rację - te najnowsze są mi obce więc nie do końca mogłem trafnie porównać. :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie rozumiem! Jest taka jedna trasa gdzie jadąc hiper autem trzeba pokonać tor poniżej minuty żeby wpadły 3 gwiazdki. Próbowałem chyba z 30 razy i nic. Cały czas gram kamera z tyłu auta. Przelaczylem widok na wewnątrz auta i zrobiłem to za pierwszym razem:-! Jak to możliwe, zdaje sobie sprawę ze powinno być mi trudniej w końcu pierwszy raz grałem z takim widokiem. Śmiem sądzić ze gra nam ułatwia panowanie nad autem gdy go nie widzimy. Tez to odczuwacie mając widok z kokpitu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czysty przypadek, nie podniecaj się. Twoim przeznaczeniem jest gra z kokpitu.

Edytowane przez kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi