Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dzis się zorientowałem ze jednak mam uszkodzonego pada (r2 jednak nie dochodzi do konca) i juz gra nie taka trudna Lol

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  W dniu 10.02.2015 o 21:17, Nath_147 napisał:

A ja dzis się zorientowałem ze jednak mam uszkodzonego pada (r2 jednak nie dochodzi do konca) i juz gra nie taka trudna Lol

Do wymiany guma pod R2 (w zasadzie to jest jedna pod R1 i R2). Masakra jak gówniane zrobili te pady do PS4. Do PS3 w 2009 r. dokupiłem Sixaxis'a i do dzisiaj działa bez zarzutu.

Co do tej gumy to ja sam wymieniłem na jakiś chiński zamiennik (guma z Dualshocka 3 jest trochę inna i nie pasuje za bardzo) ale pewnie lepiej oddać pada na gwarancję :) U mnie R2 teraz działa na mniejszym oporze niż oryginalnie, w sumie czasami jest to z korzyścią, np wydaje mi się że wygodniej mi się gra teraz w Driveclub :P

Analogi też się psują w tym Dualshocku, ostatnio zauważyłem że prawa gałka mi zaczyna siadać... Nic tylko czekać aż się w dłoniach sam rozleci na kawałki :biggrin:

Edytowane przez Scooby-Doo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"cześć dziewczęta i chłopaki jeśli macie pełne baki to zapraszam was do draki..."

a tak poważnie:

Czy was też teraz nie łączy z serwerem |DC|??? niby multiplayer jest ale nie synchronizuje mi wyników kumpli z team'u   ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Na fb nowy filmik, jest opcja, ze pojawi sue Veyron:p Aczkolwiek może to być też LaFerrari...

Edytowane przez PiPoL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z braku kompatybilnosci kol logitecha sprzedalem stara kiere i kupilem thrustmastera t300 rs i sie zaczelo na padzie wszystko ladnie pieknie a na kierze tak wozi mi autami ze nie moge opanowac zaznacze ze to nie pierwsza moja gra i kierownica moze kwestia przyzwyczajenia i bedzie ok ale jak na poczatek to jest ciezko moze zle cos ustawilem ale nie ma tam zbytnio zadnych ustawien.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście jakoś nie wyobrażam sobie tej gry na kole. Ta gra jest stworzona pod pada. Koło to do GT i Project Cars będzie idealne, ale tutaj zostałbym jednak na padzie.

Ale to oczywiście moje skromne zdanie :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kolo kupilem pod Project Cars ale z tym trzeba poczekac wiec gram w DC zobacze jeszcze dzis jak nie bedzie szlo wracam do pada

Edytowane przez niagar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 12.02.2015 o 08:38, Nath_147 napisał:

Może to być kazda fura

SSC_Ultimate_Aero_TT_-_1-670x415.jpg?eaa

SSC Ultimate Aero TT  :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to, co jest na PS store za 104 zł pod nazwą Driveclub full game upgrade - jest pełnoprawną grą ze wszystkimi jej elementami? Opis i logika mi podpowiada, że tak, ale patrząc na ceny wersji pudełkowych, coś mi nie pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełna gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra świetnie oddaje prędkość. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  W dniu 12.02.2015 o 11:57, Torba_Piany napisał:

SSC Ultimate Aero TT  :thumbsup:

10981660_775747459176283_373973968412659

bMAFxGj.jpg

Koenigsegg One:1

Edytowane przez Grandy111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezusie, żeby go nie spaprali tak jak to zrobili z Agerą... Koenigsegg to dla mnie najlepsza marka super samochodów, ale sterownie w DriveClub tego auta to porażka... Jakiś driftowóz z niego zrobili, gdzie to auto ze swoimi właściwościami powinno się trzymać drogi jak bolid F1.

Jedyne co mnie denerwuje, to to że pośród tylu genialnych aut, tak naprawdę w każdej kategorii są góra 2 - 3 auta którymi można robić najlepsze czasy, reszta to zapchaj dziury niestety.

Szkoda, że nie zrobili minimalnych różnic, np. przyspieszenie, hamowanie, itd. a nie, że jedno auto jedzie jak po sznurku, a drugie jak po maśle.

I nie chodzi mi tu o napęd na tył...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.02.2015 o 18:06, Radical napisał:

Skończyłem cały tour łącznie z dodatkami i od 3 dni próbuje swoich sił w multiplayerze ale szczerze mówiąc to jest jakaś masakra. Nie ma po co pchać się do przodu na pierwszym zakręcie bo i tak wszyscy dobiją Cie do bandy i wyjeżdżasz ostatni. Dzisiaj widziałem jak gościa tak dobili i....wzbił się w powietrze na 10 metrów do góry Na 20 wyścigów które rozegrałem tylko w jednym była pełna kultura gdzie przez 2 okrążenia jechaliśmy zderzak w zderzak i hamowaliśmy tam gdzie trzeba i nikt nikogo nie spychał - oczywiście musieliśmy we dwóch uciec reszcie motłochu i tylko we dwóch tak się ścigaliśmy o pierwsze miejsce..... Jedyny sensowny tryb w multi to time trial gdzie widać tylko duchy i tylko tam można normalnie się pościgać bez kombinacji przy każdym zakręcie jak tu go pokonać żeby nikt mi się wbił bez hamowania w tył lub bok.... Jak na gre która miała się opierać na multi to katastrofa.

W dniu 11.02.2015 o 08:34, melange napisał:

"cześć dziewczęta i chłopaki jeśli macie pełne baki to zapraszam was do draki..."

a tak poważnie:

Czy was też teraz nie łączy z serwerem |DC|??? niby multiplayer jest ale nie synchronizuje mi wyników kumpli z team'u ?????

Multi to masakra.. Jeszcze samemu "jak cię mogę", ale ze znajomymi to koszmar. Niektórych wywala z sesji, niektórych nie dołącza wyścigu, po chwili z serwerem nie można się połączyć... Szkoda wielka, gra jest git, kupiłem ją ze znajomymi dla multi ale w tym trybie to kupicha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Full details of Update 1.11 (coming next week) follow...

» Adds a new Multiplayer game mode: Team Time Trial.
» Adds a new track offering 2 variants: Kobago in Japan.
» All add-on Tours have new progress requirements: You need 8 Stars (previously 12) to progress to the second stage and 22 Stars (previously 27) to open up the final Championship.
» Adds the ability to choose from a collection of factory Paint Jobs during vehicle selection prior to an Event.
» Adds the option to enable the Rev Counter in cockpit view.
» Decreases the threshold on the manumatic downshift limiter to allow players to downshift earlier.
» Reduces the drying time for rain splatter on the screen when in Chase Cam.
» Implements ghosting under certain conditions in Multiplayer races to prevent track blocking.
» Allows the 'Contender' and 'Unbeatable' Trophies to be unlocked even if the challenges expire when you are not online.
» Includes a number of minor bug fixes, performance improvements and usability tweaks.

Update 1.11 Add-ons (coming to PlayStation®Store Feb 24-26):

» Adds support for the VUHL 05, coming to PlayStation®Store as a free download.
» Adds support for the DOWNFORCE Expansion Pack, coming to PlayStation®Store as a premium/Season Pass add-on.
» The Downforce Car Pack includes: Ferrari F50, Chevrolet Corvette Z06 Centennial Edition, SRT Viper GTS, Koenigsegg One:1 and Jaguar F-Type R Coupé.
» The Downforce Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies.
» Adds support for the Midnight Tour Pack, coming to PlayStation®Store as a premium/Season Pass add-on.
» The Midnight Tour Pack includes 11 new Events and 5 new Trophies.
» Adds support for 2 new livery packs, coming to PlayStation®Store as a premium/Season Pass add-on. Each Livery Pack contains 5 new livery patterns to customise your cars with.

What else is coming to DRIVECLUB?

» Server upgrades: to improve stability and performance for all current players and to enable the release of the PS+ Edition and DRIVECLUB companion app.
» Private lobbies: Development of Private Lobbies for Multiplayer is ongoing alongside development of server upgrades.
» Replays: are in the final stages of development and testing. It's likely that offline replays will come ahead of Multiplayer replays.
» Changes to drift scoring: to ensure that you are rewarded for momentum, control and staying on the track in drift zones.
» Lots more cars: We can't say what's coming just yet, but many of your most commonly requested cars and manufacturers are coming to DRIVECLUB, along with a few surprises.
» New ranks: because many of you are at Level 50 already.
» Lots more! Please keep sharing your feedback about DRIVECLUB with us to help the game continue to evolve around you.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo tego...

I Ferrari F50 :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nadal nie ma żadnego auta Lamborghini, Bugatti..może w przyszłości dadzą. :) Mimo wszystko jestem zadowolony z płatnych dodatków. :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ile jeszcze będzie takich dodatków (łącznie 8?)?

Ten dodatek mi się podoba bo w poprzednich nie było nic ciekawego.

Nie wiem po co dawali w poprzednich dodatkach dublujące sie auta mercedes, ferrari.

Edytowane przez helganin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Heh, rozkminiałem sobie, że fajnie jakby zwiększyli lvl cap, bo szybko się już zbliżam do maksymalnego (45 obecnie), a tu proszę, już nad tym pracują ^^ Gierka ewoluuje w najlepszego racera ostatnich lat. Brakuje do szczęścia japońskich aut i... Nurburgring :biggrin: (raczej bez szans, rzeczywistych torów pewnie nie będzie).

helganin> z tego co wynika z rozpiski, licząc z zapowiedzianymi dziś packami, czeka nas jeszcze 10 mini-tourów, połowa z nich to dodatkowe 5 aut + 1 darmowe co miesiąc. 

Edytowane przez brzmiwtrzcinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprowadzają tyle poprawek że wynika z tego że co chwilę zmienia się rozgrywka (punkty, kolizje itp), więc jak grać Panie Premierze :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi