Entliczeq 257 Napisano 8 Luty 2014 Dziś w wieczorne granie, w ciągu trzech godzin trzy zwiechy. Do tego non stop drobne klatkowanie obrazu i efekt pływającego celownika. Nie wiem ile można nabijać klientów w butelkę i przede wszystkim psuć renomę tak dobrej marki. Chyba czas na powrót do bf3 Yes, yes, yes. To już nas będzie teraz 4. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musialinho 20 Napisano 8 Luty 2014 (edytowane) Wiadomo coś o drugim dodatku? Słyszałem na polu bitwy, że podobno ma być darmowy dla posiadaczy BF3. o.O Edytowane 8 Luty 2014 przez Musialinho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Luty 2014 A jak wbiles platyne w bf3 to premium tez za darmo bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 8 Luty 2014 Ja mam tylko zwiechy w trybie podboju:/ I to za kazdym razem. Godzinami moge grac w inne tryby i nic:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 8 Luty 2014 (edytowane) Yes, yes, yes. To już nas będzie teraz 4. ;) To skoro tylu wraca do BF3 to może by tak serwer skombinować ? Bo te bany to się męczące robią przecież wszyscy admini to niesamowite prosy są i gdy dostaną adwersarza to ban musi być ^_^. A co do BF4 grając na TDM przez pół meczu celownik mechaniczny był zamazany -_- Da się coś z tym zrobić zeby pokazał się szybciej ? Edytowane 8 Luty 2014 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 9 Luty 2014 A tam za każdym razem. Dzisiaj grałem z 6h i zwiechę zaliczyłem tylko raz. W tym samym momencie co okoni. Za to irytuje mnie klatkowanie obrazu w najbardziej nieodpowiednich momentach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Luty 2014 Ale te klatkowanie to mi się wydaje że przez arabów. Tak mi się dobrze grało dopóki nie wlazło na serwer KSA. Od tego momentu straszne lagi miałem i dupnie się grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 9 Luty 2014 Haha znowu teoria powraca z KSA. Ciekawe jak obczaiłeś że wlazł ktoś z tamtąd i nikogo wczesniej nie było. Niech zgadnę, po nickach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Luty 2014 Będę szczery . Nie chce mi się z tobą gadać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 9 Luty 2014 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 9 Luty 2014 Mam pytanie o premium kupowane na dwie osoby, bo nie do końca to rozkminiam. Kupuje się premium na wspólne zrobione konto, a pózniej pobiera na swoje prywatne ? Tylko jak pobrać ze do prywatnego konta te dodatki z tego wspólnego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 9 Luty 2014 Załączasz pobieranie ze wspólnego konta, a potem przelogowujesz sie na prywatne, i na nim grasz. Poszukaj w Google tematow dzielenia kont i będziesz miał wytłumaczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 9 Luty 2014 Jak ktoś chętny na premium to pisać pw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 9 Luty 2014 kurczę albo mam inną konsolę albo nie wiem. Ja zwiechy mam bardzo rzadko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Luty 2014 A jaką masz wersję gry : płytka cz cyfrówka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinkibolek 28 Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) Ja zwieche to miałem chyba raz tylko, może dwa max. Wersja cyfrowa. Natomiast "stary dobry" BF3 to mi się wieszał nonstop na sekwanie. Edytowane 9 Luty 2014 przez cinkibolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Luty 2014 Ufff, koniec podwójnego expa. Koniec z lagami, teleportami, przycinkami i uj wie czym jeszcze. Cenzurką dzisiejszych potyczek niech będzie akcja gdzie seriami wpakowałem w typa cały magazynek, on się odwrócił i ubił mnie na hita. HP miał 73%, padł sekundę później zabity przez kogoś innego. Asysty nie dostałem tylko premię za zaspotowanie. Eh, wracają demony bf3. Liczyłem że wbiję max level, ale lipa nie dało rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 10 Luty 2014 Wczoraj na szturmie na Paracelach miałem dziwna akcje. Przy ubijaniu z lodzi ekran mi się zalamywal, migotal tak, że nic nie widziałem. Dodatkowo od ostatniego 'pacza' cały czas mam ikonkę z niestabilnym połączeniem sieciowym po prawej stronie. Wcześniej wszystko smigalo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZayeBeesty85 24 Napisano 10 Luty 2014 Ta ikonka to norma, nie tylko Ty tak masz. Z obrazem podobnie ;) Panowie pytanie: Przenosił już ktoś wersje cyfrową ( nie preorder ) na ps4? Bo znalazłem takie oto info; "W momencie, gdy tytuły te zakupimy cyfrowo na PS3, po ich premierze na PS4, zostaną one udostępnione dla naszego konta na PlayStation Network za niższą cenę. Aby pobrać wersję na PS4 należy będzie dopłacić 39 złotych." Słyszałem też niepotwierdzone info, żeby zatrzymać dysk z ps3 (!) itp. Wie ktoś coś konkretnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Luty 2014 To trochę nie logiczne. Kupując wersję cyfrową na ps3 chcąc migrować na ps4 za 39 zeta nie możesz mieć wersji płytkowej z ps3 gdyż...kupiłeś wersję cyfrową. Dziś zapytam ziomków na blogu , tych co kupili cyfrę i emigrowali na ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 10 Luty 2014 Wczoraj: - migotanie obrazu, - brak dźwięków namierzania pocisku jak lataliśmy heli, - władowanie całej serii pocisków we wrogi transporter, po czym on zabija mnie jedną serią i ma dalej 100%, - kilkukrotnie "zabity w akcji" bez przyczyny na otwartej przestrzeni, - "nieśmiertelni" przeciwnicy. W 2 osoby ładowaliśmy pociski w jednego przeciwnika, po czym on w sekunde zabił nas obu, nadal mając ponad 70%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 10 Luty 2014 Tak te zabity w akcji przypominają mi czasy BF3 jak biegłeś przez pustynię i leżysz "pech". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPunkier 4 Napisano 10 Luty 2014 Ja przechodziłem z cyfrówką z ps3 na ps4, jest tak, jak napisałeś, za wersję na ps4 zapłaciłem 39 zł, nie trzeba zachowywac dysku. Tak było około półtora miesiąca temu, na początku lutego przeglądałem Store i nadal upgrade z ps3 kosztowało 39 zł. Oczywiście do tego zakupu na ps3 i ps4 musi być to samo konto, a już potem grać mozna na każdym innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZayeBeesty85 24 Napisano 10 Luty 2014 Ja przechodziłem z cyfrówką z ps3 na ps4, jest tak, jak napisałeś, za wersję na ps4 zapłaciłem 39 zł, nie trzeba zachowywac dysku. Tak było około półtora miesiąca temu, na początku lutego przeglądałem Store i nadal upgrade z ps3 kosztowało 39 zł. Oczywiście do tego zakupu na ps3 i ps4 musi być to samo konto, a już potem grać mozna na każdym innym. Dzięki za informacje ;) To trochę nie logiczne. Kupując wersję cyfrową na ps3 chcąc migrować na ps4 za 39 zeta nie możesz mieć wersji płytkowej z ps3 gdyż...kupiłeś wersję cyfrową. Dziś zapytam ziomków na blogu , tych co kupili cyfrę i emigrowali na ps4. Dzięki. Będe wdzięczny za każde info. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 10 Luty 2014 Ufff, koniec podwójnego expa....ja przed chwila dalej miałem 100 % do xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach