artexx 30 Napisano 13 Styczeń 2016 W tej grze jest widokz 3 osoby?Jezeli tak to biore w ciemno,brakuje mi takich gier na ps4. tak , widok z trzeciej osoby , a kody do bety można kupić za 2zł https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-global-beta-code-1.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Styczeń 2016 Ten kod do bety (z amazonu) gdzie trzeba wbić ? W PSS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) Ten kod do bety (z amazonu) gdzie trzeba wbić ? W PSS ? chyba raczej na stronie ubi http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-US/beta/index.aspx Edytowane 13 Styczeń 2016 przez artexx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Styczeń 2016 chyba raczej na stronie ubi http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-US/beta/index.aspx Dokładnie, zajęło mi to 3 minutki :P Czekamy na betę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 tak , widok z trzeciej osoby , a kody do bety można kupić za 2zł https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-global-beta-code-1.html Dodaj do tego prowizję G2A - wyjdzie 0.85 euro - nie 2 a 4 zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Styczeń 2016 Po co płacić jak można mieć za free w 3 minuty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 Wiem, ale nie każdy radzi sobie z Amazonem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) Zrobione. Kod z amazonu. Po 2 minutach dostałem kod i anulowałem preorder oraz usunąłem dane karty. Edytowane 13 Styczeń 2016 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Styczeń 2016 Wiem, ale nie każdy radzi sobie z Amazonem ;) Mniej roboty, jak na tym G2A...i za free!!! :P a cebuli u nas sporo na forum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 Widzisz, ja zamawiałem na przykład dwa razy na adres US i Amazon nie przysłał kodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 13 Styczeń 2016 A czemu na adres US ? :O Nie lepiej na UK ? Zresztą robimy małego offtopa. Cała akcja jest prosta jak drut i nie ma sensu się w to zagłębiać. Jest jakieś info na temat daty startu bety ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 Póki co jedynie miesiąc wyciągnięty z appki Uplay. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 13 Styczeń 2016 Mariusz, brat Janusza z allegro sprzedaje kody po 8,50 .... masakra :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 13 Styczeń 2016 Janusz Januszem ale sprzedał już 30 kluczy. Szacunek! D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 13 Styczeń 2016 Po co płacić jak można mieć za free w 3 minuty ? Jak mozna miec za darmo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 Preorder na amazon.co.uk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 13 Styczeń 2016 Zrobione. Kod z amazonu. Po 2 minutach dostałem kod i anulowałem preorder oraz usunąłem dane karty. A nie sciąga nic z karty od razu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 Nie, dopiero przy wysłaniu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 13 Styczeń 2016 Odrzuca mi kartę niestety, nie wiem dlaczego. Powinienem ustawić limit transakcji internetowych na tyle ile kosztuje gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 13 Styczeń 2016 3 minuty na Amazonie i jest gwarantowany udział w becie... kaszka z mleczkiem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 13 Styczeń 2016 tylko żeby potem nie okazało się że mam zapłacić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 13 Styczeń 2016 Jak anulowałeś zamówienie oraz usunąłeś kartę, to możesz spać spokojnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 13 Styczeń 2016 Jak anulowałeś zamówienie oraz usunąłeś kartę, to możesz spać spokojnie po jakim czasie przychodzi kod na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) Mi przyszedł po jakiejś minucie Android 6.0 LG G3 3/32 GB Sorki za offa Edytowane 13 Styczeń 2016 przez Twinskillers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjalis88 0 Napisano 13 Styczeń 2016 a dokładniej jak to zrobić? Wysyłane z mojego SM-G928F za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach