Skocz do zawartości
Patricko

Tom Clancy's: The Division

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli złożyłem preorder na psstore i dostane kod do bety mimo że nie mam wbitej karty do konta?

Beta się automatycznie ściągnie na PS4, jak zostanie udostępniona. Tak było przynajmniej z BO3.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bedzie cos takiego jak dayz? Chcialbym pograc w dayz, lub cos podobnego. Jest cos takiego na ps4?

Wysłane z Samsunga Note 4 N910C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ta gra będzie miała z DayZ. Będzie można wyjść na miasto i się zakumać z typem lub go zabić dla lootu. I tak samo gra się dzieje po jakiejś zarazie.

Gier typu DayZ lub H1Z1 niestety na konsoli nie mamy. Sam czekam na tego typu produkcje. #Cierpliwość. Może któraś z tych gier się pojawi przed końcem generacji.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm. Bardzo chciałbym pograc w cos typu dayz. Najbardziej mi sie podoba to ze smierc jest bolesna dla gracza bo traci sie wszystko. Powoduje to ze emocje rosna i nie ma bezsensownego latania i strzelania jak np. w gta online.

Obejrzalem teraz pare materialow z division i martwi mnie te darkzone. Wedlug mnie nigdzie nie powinnismy sie czuc bezpiecznie. Nie podoba mi sie tez ze pruja do siebie po 2 magazynki. Zgon powinien byc od strzala w glowe, a kazde otrzymane obrazenie powinno niesc powazne skutki, typu krwawienie, niemoznosc biegania po oberwaniu w noge itd. Tez szykuje sie na to ze amunicji beda hurtowe ilosci... Ehh. Powinno byc hardcorowo, a nie tak jak to wyglada. Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. Za malo survivalu tu widze.

Wysłane z Samsunga Note 4 N910C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się nie podoba ze np przeciwnik w typ przypadku mob ma 20 lvl jest to zwykły nazwijmy to lotrzyk a oni Pruja w niego 2 magazynki granaty a on żyje jak terminator jakiś nie pasuje mi to do tego typu klimatu bardziej do sc fi np Destiny ale nie tu

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej grze jest sporo elementów nie na miejscu, na jednym filmiku kolesie mijają wraki aut stojące od lat by zaraz minąć świeżo ścięte i zapakowane choinki. Pewnie jest tego więcej, niby szczegóły, jak woda przenikająca auta w wd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sposób na cebulę w amazon.. Trzeba wklepać jakiś adres z UK czy może być mój prawdziwy? I tak i tak anuluje, ale kwestia czy na pewno przyślą kod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sposób na cebulę w amazon.. Trzeba wklepać jakiś adres z UK czy może być mój prawdziwy? I tak i tak anuluje, ale kwestia czy na pewno przyślą kod.

Może być pl bo wysyłają oficjalnie do naszego kraju.Roznic się będzie jedynie tym ze wzrośnie wartość zamówienia przed dodatkowe opłaty za koszty wysyłki ;) kod ci powinien przyjść w kilka minut.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być pl bo wysyłają oficjalnie do naszego kraju.Roznic się będzie jedynie tym ze wzrośnie wartość zamówienia przed dodatkowe opłaty za koszty wysyłki ;) kod ci powinien przyjść w kilka minut.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

O dziękuje ;)

Jakby ktoś podczas bety szukał kompana do gry to jestem chętny :)

Edytowane przez Nisshin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz już tak, ale tydzień temu nie było jeszcze na pss tej możliwości.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo czekaliście na kod z Amazonu?  Czekam i czekam a na mailu pusto...

Edytowane przez Kisiel-PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo czekaliście na kod z Amazonu?  Czekam i czekam a na mailu pusto...

Przyszedł od razu po złożeniu zamówienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba podać amerykański adres, czy mój, na który już zamawiałem z brytyjskiego amazonu styknie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba podać amerykański adres, czy mój, na który już zamawiałem z brytyjskiego amazonu styknie? 

Jeżeli podałeś już adres na brytyjskim Amazonie, powinien on już być wklepany w amerykańskim. Jeden Amazon = jedno konto, nie tworzysz różnych kont dla różnych regionów. Także adres nie ma nic do tego. Sprawdź może jakieś foldery antyspamowe. Dopóki nie ustawiłem białej listy, na poczcie o2 maile z Amazonu nawet nie pobierały się do programu pocztowego, bo zatrzymywał je jakiś dziadowski filtr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wersja gold na ps store 400zl °o°. Ciekawe Ile tych dlc planuja... Dla porownania takie Uncharted 4 digital delux 309zl... 

Edytowane przez bany1987
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo czekaliście na kod z Amazonu? Czekam i czekam a na mailu pusto...

Z amerykańskie nawet po 2 tygodniach nie przyszedł. Z brytyjskiego po 2 min już go miałem.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest Ubisoft, najpierw jest Season Pass, a potem gra. Gra okazuje się kupą, a ludzie którzy kupili Season Pass są w dupie bo nic nie dostaną.

Boston został już wycięty z głównej mapy, albo Brooklyn, nie pamiętam już, w każdym razie na pewno będzie w dlc.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brooklyn raczej bo mapka jest zlokowana w NY. Z tego co dotychczas widzialem na YT to jest wlasnie czesc Brooklynu i Manhatan.

Biorac pod uwage brak srodkow lokomocji to mapka bedzie spora, ciekawe tylko czy ja potna na DLC czy doloza inne czesci NY

Edytowane przez bany1987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To miało być jeszcze inne miasto? Boston?

Bo takiej dzielni w NYC nie ma

N6&TT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To miało być jeszcze inne miasto? Boston?

Bo takiej dzielni w NYC nie ma

N6&TT

0:09    

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w Szczecinie taki pub "Boston", może jakieś miejscówki ode mnie przeniosą.

Amazon dał dupy u mnie z kodem, złożyłem preorder na pss. Rozumiem, że beta sama się pojawi na ps4, nie trzeba nic aktywować? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisze mi ktoś ile ta gra ma z Destiny ? :)
Chodzi mi o multiplayer :
-klany
-raid'y
-strike

Taka zawartość wchodzi w grę? czy zwykłe pvp ? :thumbsup:

Pozdro !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam w Szczecinie taki pub "Boston", może jakieś miejscówki ode mnie przeniosą.

Amazon dał dupy u mnie z kodem, złożyłem preorder na pss. Rozumiem, że beta sama się pojawi na ps4, nie trzeba nic aktywować? 

Kase ściąga dopiero w dniu premiery? Mozna anulowac w razie co bez straty kasy ;p?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi