SephiroT 5981 Napisano 13 Styczeń 2016 Składasz zamówienie na amazon.co.uk Dostajesz kod mailem anulujesz zamówienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 14 Styczeń 2016 A tak normalnie dla tych co zgłaszali chęć udziału w becie już jakieś klucze wysyłali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 14 Styczeń 2016 Ja rejestrowałem się jak zapisy ruszyły, na razie cisza. Ale klucz do bety dostałem z amazon. N6&TT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 15 Styczeń 2016 Na PSS jak złoże preorder żeby otrzymać dostęp do bety, to też bez problemu później anuluję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 15 Styczeń 2016 cudujecie ludzie ja kupiłem na alledrogo za 9,99 zł nawet jak bym stracił to te pare groszy przeboleje natomiast normalnie po 5 minutach dostałem kod zarejstrowałem i czekam aż ruszy beta tyle w temacie:) pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Styczeń 2016 Właśnie dzięki takim ludziom jak Ty to wszytko się kręci. 10 zł ... Nie ma jak rozdawać kasę za nic. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 15 Styczeń 2016 moja kasa moja sprawa wolę dać 10 zł niż w dniu premiery 250 zł za crapa, a potem cudowanie aby sprzedać niestety żyjemy w czasach że za demo trzeba płacić a to że ktoś kręci na tym lody niech kręci ja dużo nie tracę on zyskuje a nagłówkować się musi pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Styczeń 2016 Twoje zdjęcie profilowe na forum + nazwa fajnie współgrają z tonem wypowiedzi. Bez obrazy ☺. Prawdziwek z Ciebie D5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 15 Styczeń 2016 moja kasa moja sprawa wolę dać 10 zł niż w dniu premiery 250 zł za crapa, a potem cudowanie aby sprzedać niestety żyjemy w czasach że za demo trzeba płacić a to że ktoś kręci na tym lody niech kręci ja dużo nie tracę on zyskuje a nagłówkować się musi pozdrawiam. Kto bogatemu zabroni? A swoją drogą to jakoś jestem spokojny, że przed lub w czasie trwania bety darmowe klucze z dostępem będą latały na prawo i lewo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 15 Styczeń 2016 moja kasa moja sprawa wolę dać 10 zł niż w dniu premiery 250 zł za crapa, a potem cudowanie aby sprzedać niestety żyjemy w czasach że za demo trzeba płacić a to że ktoś kręci na tym lody niech kręci ja dużo nie tracę on zyskuje a nagłówkować się musi pozdrawiam. Ładnie wytłumaczyłeś sobie świadomie nadstawienie tyłka do wydymania, ładnie. Możesz sobie wpisać do CV wysoki poziom umiejętności wciskania kitu samemu sobie. Do kieszeni nikomu nie zaglądam, ale jeżeli ktoś może mieć coś w 5 minut za darmo, a mimo to woli zapłacić żerującemu na niewiedzy naciągaczowi, żeby to mieć w 5 minut, to jest to naiwność i/albo głupota. Takie moje zdanie, koniec offtopa z mojej strony. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 15 Styczeń 2016 Dzięki za info, potrwało to 2-3 min i mam kod :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aborygen 44 Napisano 15 Styczeń 2016 albo niewiedza że można kombinować w ten sposób...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Styczeń 2016 Pisaliśmy o formie preorderów z PSN czy Amazona. Sam stwierdziłeś ze to nie dla Ciebie i wolisz zapłacić więc teraz nie rób już z siebie kompletnego idioty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) W przypadku preordera na PSS dostaje się kod do bety czy będzie możliwa do ściągniecia jak już się pojawi na PSS? Bo póki co złożyłem pre-order i tyle :PChyba że w PSS nie ma do The Division bety za pre-order bo w opisie widzę że jest żeby zamówić Rainbow Six Siege w przedsprzedaży aby otrzymać kod do bety do The Division. Nie wiem czy to pomyłka czy tak było? W razie czego jest amazon, no i ewentualnie Ubi może na maila wyślę bo tam się rejestrowałem u nich. Zresztą nadal można. Edytowane 15 Styczeń 2016 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 15 Styczeń 2016 http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/beta/index.aspx?utm_content=buffer04714&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer XBOX ONEJANUARY 28TH- 31ST PS4/PCJANUARY 29TH - 31ST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twinskillers 87 Napisano 15 Styczeń 2016 Na konkurencyjnym portalu jest masa filmików z gry. Tylko nie wiem na jakiej platformie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Na konkurencyjnym portalu jest masa filmików z gry. Tylko nie wiem na jakiej platformie :) Patrząc na wygląd przycisków z pada na ekranie to jest to Xbox One bądź PC z padem od xboxa. Zapewne to drugie, aby móc zaprezentować ładniejszą grafikę :) Edytowane 15 Styczeń 2016 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Styczeń 2016 Oglądam na YT o tej grze i wygląda dosyć spoko. Miejscami przypomina to Destiny z tą bezpieczną strefą gdzie spotykasz innych graczy, npc i zawijasz questy. By "złożyć" ten Preorder na Amazonie, to trzeba podawać jakieś dane karty czy coś? Jest jakiś inny sposób, łatwiejszy? Chętnie przygarnę kodzik od dobrej słowiańskiej duszy ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 15 Styczeń 2016 Pomijając świetną oprawę graficzną. Nie macie wrażenia, że system strzelania jest totalnie z czapy? Oglądam filmiki na YT i widzę, że goście strzelają do siebie 3-4 sekundy z odległości metra i dopiero po takim czasie padają.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 15 Styczeń 2016 Oglądam na YT o tej grze i wygląda dosyć spoko. Miejscami przypomina to Destiny z tą bezpieczną strefą gdzie spotykasz innych graczy, npc i zawijasz questy. By "złożyć" ten Preorder na Amazonie, to trzeba podawać jakieś dane karty czy coś? Jest jakiś inny sposób, łatwiejszy? Chętnie przygarnę kodzik od dobrej słowiańskiej duszy ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Chyba najłatwiej preorder na PSS. Automatycznie się pobierze jak będzie dostępne, a po becie się anuluje preorder Ja tak zrobiłem z BO3 i wszystko było ok. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Styczeń 2016 Podoba mi sie ze mozna mowic do innych graczy jak sie do nich zblizymy w darkzone :D Przez powolne poruszanie sie gra wydaje sie malo dynamiczna... Nie gralem i nie wiem czy to przeszkadza czy nie. Moglby sie ktos odniesc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Ja wiem, że dałngrejt, ale graficznie wygląda dobrze (lepiej niż Wiedźmin, ojojojoj jak kontrowersyjnie się zrobiło). Nie oni pierwsi i nie ostatni czarują na pierwszych pokazach, takie życie. Od strony wizualnej jednak jak najbardziej robi wrażenie. Pozostaje kwestia całej reszty. Cały czas zastanawia mnie kwestia tego, czy w finalnym produkcie będzie szansa na spotkanie obecnej ekipy podczas swobodnej eksploracji miasta. No i najważniejsze. Jest fabuła, mam nadzieję, że długa i w miarę wciągająca. Ale co dalej? Trzymam kciuki aby ich wszystkimi asami z rękawa nie były dark zone. Na ten moment jestem na tak. Mam duży głód pogrania z kumplami w kooperacji i nie widać na horyzoncie niczego lepszego. Niedługo beta, będziemy wówczas mądrzejsi. A z Aborygena wieczna beka. Edytowane 15 Styczeń 2016 przez DamianGrecky 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 15 Styczeń 2016 Podoba mi sie ze mozna mowic do innych graczy jak sie do nich zblizymy w darkzone Przez powolne poruszanie sie gra wydaje sie malo dynamiczna... Nie gralem i nie wiem czy to przeszkadza czy nie. Moglby sie ktos odniesc? Właśnie mam inne odczucia wydaje mi się ze wygląda to lepiej tak bardziej realistycznie a nie wlecieć zabić,zniszczyć w 3 sekundy i od nowa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 15 Styczeń 2016 Czyli złożyłem preorder na psstore i dostane kod do bety mimo że nie mam wbitej karty do konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 15 Styczeń 2016 Zamiast się zastanawiam nad tysiącem niewiadomych opcji, naprawdę polecam preorder na Amazonie, po złożeniu którego macie dostęp do bety na 100% To oczywiście opcja dla plebsu. Elita kupuje na Allegro. Ale oni w banknoty 10 złotowe smarkają gile. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach