Skocz do zawartości
kloose

The Order: 1886

Rekomendowane odpowiedzi

Autorzy określili się już choć z przybliżoną datą wydania, czy wiadomo tylko, że w 2014?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Concept arty wygladają zaje....   Ale ta gra ma potencjał, mam nadzieje że finalnie wyjdzie solidny produkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Mam nadzieję, że pokażą jakiś dłuższy gameplay który wypali nam gałki oczne  :biggrin: i nie pokaleczy ich później spadkami fps  :P

Edytowane przez Malibu19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

modle się do Jowisza żeby to wyszło w tym roku, taki prawdziwy next genowy graficzny killer ... bo jestem zniesmaczony polityką wiele szumu o next genach i brak wsparcia w postaci gier, na E3 pokażą gry które się pojawią za rok albo dwa, więc niech się przyłożą i nie zawalą tych startowych terminów tak jak to było do tej pory. A 1886 od kopa kupuję jak wyjdzie, choćby gra miała mieć Kane & Lynch gameplay, to i tak muszę w to zagrać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby tylko sprostał oczekiwaniom gracza.Gra ma duży hype,każdy pompuje balonik,a najgorzej jak huknie  z przytupem i okaże się typowym średniakiem z oskryptowanymi scenami  (obym się mylił) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Najnowsza produkcja studia Ready at Dawn, czyli The Order 1886 (PS4), została opisana w dwóch magazynach, kolejno Games TM i GamesMaster i w obu przypadkach redaktorzy wychwalają pod niebiosa grafikę i animację postaci, okrzykując ich grę mianem "Uncharted nowej generacji". Jak zareagowali sami twórcy na tak znamienitą pochwałę?

Andrea Pessino, który odpowiada za techniczną stronę gry, nie kryje swoich uczuć, kiedy Games TM określiło The Order 1886 (PS4) mianem Uncharted nowej generacji:

Myślę, że
będzie Uncharted nowej generacji, ale odbieram to jako ogromny komplement.

Drugi magazyn, GamesMaster, nie owija w bawełnę pisząc, że The Order 1886 (PS4) to najlepiej wyglądająca gra w historii. Na te słowa nie można być obojętnym, więc Andrea znowu odpowiada:

Najlepiej wyglądająca gra w historii? Mogę z tym żyć :)

Jedno jest pewne, E3 za rogiem, a jeden z przecieków odnośnie Sony mówi o zaprezentowaniu fragmentu rozgrywki z The Order 1886 (PS4) podczas konferencji Sony. Oby te plotki się potwierdziły, bowiem z niecierpliwością wyczekuję każdej nowej informacji na ten temat

http://www.pssite.com/news-32973-tworcy_the_order_1886_zasypywani_pochwalami.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do pełni szczęścia brakuje jeszcze porządnego gameplayu - ale o tym przekonamy się (mam nadzieję) na E3...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem fanem Gears of War(wymieniłem się kiedyś z kumplem konsolami) i brakowało mi gry w tych klimatach na naszej konsoli :) więc stara mechanika mi zwisa i buczenie na cover system. Totalny Must Have dla mnie pierwszego dnia :)  Liczę na konkretny gameplay/datę premiery na zbliżających się targach E3 >>> konferencja SONY :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe informacje 27 maja, dziwne że nie czekają do E3.

Forgot to mention that press impressions from The Order last week have been absolutely incredible. It’ll show for itself.

Cat’s out of the bag next week.

It’s not that bad, it’s better for it. You’ll see on the 27th.

http://www.dualshockers.com/2014/05/22/the-order-1886-impressions-absolutely-incredible-news-coming-on-the-27th-insider/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dzisiaj pokaz rozgrywki na żywo o 21:00.

http://www.twitch.tv/playstation

Podobno to ma być 30 sekundowa zajawka tego co zobaczymy na e3.

Edytowane przez ONE
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno to ma być 30 sekundowa zajawka tego co zobaczymy na e3.

Lepsze to niż nic, ale zanim nie dodałeś tego info o 30 sekundach, to się podjarałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie nie dziwi, skoro e3 niebawem, podkrecą trochę hajp, gdyby teraz zrobili dłuższy pokaz, to nie byłoby tego oczekiwania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy to faktycznie próba podkręcenia hajpu (który i tak bez tego jest spory) czy odpowiedź na przebudzenie konkurencji (Xone bez Kinect'a i nowy firmware z obsługą zewnętrznych dysków)... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spodziewam sie festiwalu skryptow i cut-scenek. Prove me wrong Sony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od roku wiadomo, ze czerpią z Uncharted, więc wiadomo jaka będzie rozgrywka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK/ ten fragment gameplayu mnie przekonał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie podali na tvn24, ze microsoft po pokazie Order pakuje xone na tiry, które jadą do Meksyku na pustynie.

Ładnie podnieśli hajp na E3, zniszczą tym tytułem na konferencji.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

no coz.. wiadomo ze hajp na e3 nakrecony, ale powinni pokazac ciut dluzszy fragment..

tak czy inaczej gra zapowiada sie niezle.

Edytowane przez SkibaPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Watch dogs tez mialo być zacne i miało pozamiatać...czekam na komenty typu Must Have,gra roku

Edytowane przez czeskimaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Must have, gra roku. Bardziej kojarzy mi się z Girsami niż z Uncharted. Ten Londyn, mega klimatyczny, teraz tylko czekaĆ na dłuższy pokaz podczas E3.

PS. Kolejny dowód po DC, że PS4 to prawdziwa bestia.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Watch dogs tez mialo być zacne i miało pozamiatać...czekam na komenty typu Must Have,gra roku

Must Have, Gra Roku! 

Najlepiej to narzekać teraz na każdą grę. To po co w ogóle grać? 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej poczekać na oficjalne wideo od Sony. (to jest ze streamu w 5fpsach)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi