Skocz do zawartości
Patricko

Star Wars: Battlefront

Rekomendowane odpowiedzi

Jak cos to mozna juz pobierac.

Przez strone widać ? czy z poziomu konsoli ?bo na stronie curde chyba ślepy jestem i nie widze ;) jeśli ze strony zapodaj linkiem bede wdzięczny 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazlem z poziomu konsoli. Narazie pobiera sie szybko pokazuje ok 30 min

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobiera się ^^ ale z ta prędkością to pogram jutro niby 11 godzin bd się pobierać a mam dobrego szybkiego neta 72 mbs wiec cały świat ściąga i jest dupa nie dali preloadu gamonie

Edytowane przez Banan91PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodalem z poziomu konsoli. Czas 45min ;> No to ide se kimnac na godzinke i JECHANA ! ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi w jakieś pół godziny leciało 3 mega dałem w tryb spoczynku włażę po 20 min i jest;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BŁAGAM. TERAZ WSZYSCY NAPISZĄ ŻE JEST I ILE WAM SIĘ ŚCIĄGA. BŁAGAM. BETA JEST I WAŻY PRAWIE 8 GB. BEZ SPAMU. DZIĘKUJE

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa mecze za mną, jest ogólne wow. Trochę nie ogarniam skąd strzelają ale zaczyna mi się podobać. Też wam tnie muzykę? Da się zmienić triggery na l1/r1, bo coś w opcjach tego nie widzę?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez zagrałem chwilke narazie rewela. Grafika miodna naprawdę czuć klimat star warsow. Strzelanie banalnie proste zasieg laserow przez cala mape :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać że oprawa jest wręcz porażająca, takie destiny wygląda przy tym jak port z gameboya. Tym bardziej ubolewam nad brakiem klasycznego singla w tym universum.

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać że oprawa jest wręcz porażająca, takie destiny wygląda przy tym jak port z gameboya. Tym bardziej ubolewam nad brakiem klasycznego singla w tym universum.

porażający - wzbudzający silne, negatywne emocje

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ocieka klimatem, ale na poczatku lekki chaos. Musze zaczekac az opadna emocje i ocenic to na zimno.

porażający - wzbudzający silne, negatywne emocje

I tak trzeba sie cieszyc, ze nie padl jeszcze zwrot "Super gra, bynajmniej mi sie podoba"  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak trzeba sie cieszyc, ze nie padl jeszcze zwrot "Super gra, bynajmniej mi sie podoba"  :P

Synonimem słowa porażający może być również np. cudowny, doskonały lub wspaniały więc nie graj tu kozaka języka polskiego.

Chciałeś zabłysnąć ale się nie udało.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem kilka rund podoba mi się tempo rozgrywki, udzwiekowienie no i grafika, czuć klimat SW :) tylko te strzelanie dla casuali. Ogólnie beta na plus stałe 60 klatek i brak lagow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie od czasu do czasu coś mi w animacji chrupnie, do tego tnący dźwięk. Gra i oprawa jest dobra, do porażającej jej trochę brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo gra średnia, spory chaos + totalny arcade nie poprawia odbioru, run&gun jakoś mnie nie bawi. Dobrze że beta wyszła bo już wiem czego nie kupię :]

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem godzinę i nie wiem co o tej grze myśleć. Audio i efekty są na bardzo wysokim poziomie, grafika tylko dobra, gameplay lekki casualowy (i bardzo dobrze bo wszyscy sobie pograją) ale do tego wszystkiego brakuje jednego elementu... Skali! 20 vs 20 to maks. co gra może osiągnąć? Naprawdę słabo albo za bardzo przyzwyczaiłem się do Planetside 2, gdzie bitwy mogą osiągnąć rozmiar 700 graczy na raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy tylko ja się nie mogę w ogóle połączyć z serwerem? Od 20 minut widzę tylko napis Connecting...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na planszy zimowej jako rebeliant, jakieś szanse mam? Bo jak wyjdę na powierzchnię to at_at i inne bojowe maszyny :-D imperium. Jak się bronić panie premierze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi