TJHicks 49 Napisano 28 Lipiec 2014 FMa 14 przytulił bym na VITE, mam nadzieje że chociaż to się sprawdzi z tej fejkowej rozpiski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 28 Lipiec 2014 Wiadomo kiedy sony ogłosi sierpniowe gry w plusie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 28 Lipiec 2014 Wiadomo kiedy sony ogłosi sierpniowe gry w plusie? Tak wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil1987pro 3 Napisano 28 Lipiec 2014 Zobaczycie ze taka bedzie oferta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 28 Lipiec 2014 Nie bedzie ratchet & clank dopiero od niedawna w sprzedazy jest nigdy tak nowych gier nie daja chyba ze indory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Lipiec 2014 trzeba być skończonym idiotą żeby uwierzyć w tego "fake" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 28 Lipiec 2014 Uwaga 100% informacja :yes:Najnowsze przecieki :laugh: :laugh: 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hell-BoyPL 11 Napisano 28 Lipiec 2014 Wiedźmin 3 na Vite??? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glugi 26 Napisano 28 Lipiec 2014 Lightbringer jeżeli to prawda co piszesz to jestem pod wrażeniem tego co zaoferuje nam sierpień ;O Nie podejrzewałem że te gry są nawet dostępne na te konkretne platformy. Bardzo się cieszę, że Sony dokłada wszelkich starań aby gracze mogli też odświeżyć produkcje starsze/z innych platform. Czy ktoś wie coś więcej na temat Wieśka na Vitę? To jakaś karcianka? Widocznie musiała mi gdzieś umknąć zapowiedź... /s 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 28 Lipiec 2014 @glugi hehehehe :D wkręca gość a Ty się dajesz :D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamileqPL 11 Napisano 28 Lipiec 2014 @glugi hehehehe :D wkręca gość a Ty się dajesz :DNie wyczułeś w jego wypowiedzi sarkazmu? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Lipiec 2014 @glugi hehehehe wkręca gość a Ty się dajesz O Paniczu ta młodzież to dziś "NIE MA MUSGÓW" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qurrix 4 Napisano 28 Lipiec 2014 @glugi hehehehe wkręca gość a Ty się dajesz Nie widzisz że na jaja tak pisze? :D Co do oferty plusa to na 40% fake, ja jednak wierze we wszystko, oprócz oferty na vitę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Lipiec 2014 Error... Temat będzie otwarty po ogłoszeniu rozpiski 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Lipiec 2014 http://www.gamepur.com/news/15591-full-playstation-plus-line-august-2014-leaked.html Dla miłośników plotek kolejna. Źródło to ten sam rosyjski twitter który podawał ze samolot który się rozbił na ukrainie to ten sam co zaginął pół roku temu a w środku były podrzucone zwłoki bez krwi 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Lipiec 2014 http://www.brashgames.co.uk/2014/07/14/predicting-psplus-august2014/ Wszystkie portale powołują się na jakieś strzały randoma sprzed 2 tyg. Haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Lipiec 2014 https://mobile.twitter.com/curvestudios Curve Digital informują że ich gra nie trafi do plusa Ruski przeciek to fake Gratuluję wszystkim pelikanom którzy dali to jako newsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 30 Lipiec 2014 Dawanie do plusa gry z preorderem wczesniejszym byloby nie fair w stosunku tych co go zlozyli w sumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 30 Lipiec 2014 Dlaczego temat został odblokowany? :PBtw. Tylko ja tak mam, jak widzę, że ostatni post należy do "pablos_83", to mam nadzieję, że jest już oficjalna rospiska? ;3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Lipiec 2014 Nope, to nie jest oficjalna rozpiska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 30 Lipiec 2014 Pablos sam zamknął temat z poczekaniem do oficjalnej rozpiski, a sam dodawał wpisy o fejkowych grach.. Władza wszystko może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) Edytowane 30 Lipiec 2014 przez zmstr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 30 Lipiec 2014 Fake czy nie, błagam, tylko nie lego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) @zmstr - czujny jestes :) plus dla Ciebie :) @kovacs - raczej nie fake - bo wziete ze strony - check this out: http://pl.playstation.com/playstationplus/#select-tab-gamecollection I potem trzeba uzyc przewijakow czy tez kropek zeby trafic na wlasciwy obrazek. EDYTA: usuneli banner ktory prezentowal domniemane gry na sierpien. Edytowane 30 Lipiec 2014 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 30 Lipiec 2014 Masakra...serio C3 dają? Nie miały być jakieś dobre gry powyżej 70% na MC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach