Patricko 8082 Napisano 27 Sierpień 2013 Takie mało info, jak usłyszę jakiegoś małolata, albo jak podczas gry zespołowej ktoś będzie nagminnie robić syf to wypad z baru będzie :) Nie mówię, jak ktoś nie będzie ogarniać, bo wiadomo, że każdy musi się nauczyć mechniki, itd. Ale jak ktoś ewidetnie będzie "robić do własnego gniazda" to wiadomo. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Sierpień 2013 Jak tak straszysz to i ja sie pisze na granie, a co tam. Tylko wyglada na to, ze to granie bedzie trzeba rozbic na pare grup jak sie wszyscy rzuca;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Sierpień 2013 Fryz no do tego zmierzam, że jak wszyscy się rzucą (a niby ma być 16 graczy czyli 8 vs 8)... Dlatego pewnie trzeba będzie dzielić się na 2 czy nawet 3 grupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 27 Sierpień 2013 Dzielmy sie nawet na 5, byle frajda byla;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Sierpień 2013 Mam nadzieję, że oprócz standardowych trybów rozgrywek będzie jakiś tryb free, gdzie będzie można się z ekipą od tak pobujać po świecie GTA V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mantf 15 Napisano 28 Sierpień 2013 Mam nadzieję, że oprócz standardowych trybów rozgrywek będzie jakiś tryb free, gdzie będzie można się z ekipą od tak pobujać po świecie GTA V :) Na co tu mieć nadzieje? Oczywiście, że będzie. Taki sam był w gta iv i rdr. Jeżeli nadzieja to coś pewnego, to miej taką nadzieję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Ja oczywiście też się piszę :) O ile jakieś miejsce tam dla mnie zostało :P Edytowane 28 Sierpień 2013 przez Firo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 28 Sierpień 2013 A po wszystkim (rozroby, skoki, eksplorejszyn) pojdziemy do kogos na chatke robic balange, hahah xDD :D Co do liczby uczestnikow, to podejrzewam, ze trzeba sie bedzie podzielic, bo ile osob jeszcze tu dojdzie. No, ale mi to nie przeszkadza. A nawet moze to i lepiej, w mniejszej grupie latwiej jest sie komunikowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 28 Sierpień 2013 Też się piszę na to ^^' To co, od 1 października zaczynamy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzizas 4 Napisano 28 Sierpień 2013 Pisze się mam headseta :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 28 Sierpień 2013 Patrząc co tutaj się dzieje skłaniam się do GTA :D Fakt gram raczej sporadycznie ale mam nadzieje że miejsce się znajdzie . Ps. w końcu konkurent do multi bf3 :D Kumpel porównał GTA do SIMSÓW :D hahah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 28 Sierpień 2013 Takie mało info, jak usłyszę jakiegoś małolata, albo jak podczas gry zespołowej ktoś będzie nagminnie robić syf to wypad z baru będzie :) Nie mówię, jak ktoś nie będzie ogarniać, bo wiadomo, że każdy musi się nauczyć mechniki, itd. Ale jak ktoś ewidetnie będzie "robić do własnego gniazda" to wiadomo. No nie Patricko rozgryzles caly moj misterny plan :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Sierpień 2013 A jak ktoś jest ''małolatem'', ale ogarnia team play i potrafi się zachować to się nada? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 28 Sierpień 2013 A jak ktoś jest ''małolatem'', ale ogarnia team play i potrafi się zachować to się nada? :P § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników ------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 28 Sierpień 2013 § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników ------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat. :laugh: Pisze się na granie, a szczególnie jakieś bardziej urozmaicone niż zwykłe deathmatche :P z tym że nie mam headsetu, ale jakoś tam sobie dam radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Sierpień 2013 § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników ------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób które ukończyły 21 lat. Mam się bać? Tak w ogóle to z tego co pamiętam, to któryś moderator napisał, że jak ktoś się potrafi zachować nie musi mieć koniecznie skończone 21 lat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 28 Sierpień 2013 Mam się bać? Tak w ogóle to z tego co pamiętam, to któryś moderator napisał, że jak ktoś się potrafi zachować nie musi mieć koniecznie skończone 21 lat... Brawo.... Czasem ktoś po 21 roku życia nie potrafi się zachować;) Panowie, czy ktoś wie czy grajac w gta online bedziemy zaraz "łączeni" z członkami ekipy mimo tego że np. nie mam danej osoby w znajomych w psn ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
retsam94 15 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Oczywiście, że się pisze. Nie wiem dlaczego tak późno dojrzałem ten temat, będzie przednia zabawa. Piszę się na wszystkie akcje na pewno często będę online:) Najchętniej to bym zaczął od jazdy na jakiś crossach po górzystych terenach i skokach na bank no i kierowcą też mogę być :) Jakiś HS sobie kupie pewnie pod koniec września więc będzie też jak się dogadać. Jak coś to jestem pod nickiem Alvah94 Edytowane 28 Sierpień 2013 przez retsam94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Sierpień 2013 Jak coś to po jakimś skoku, czy innej ekstremalnej, wykręconej akcji zapraszam do mego wirtualnego domu w Los Santos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 28 Sierpień 2013 A kto by chcial siedziec w Twojej dziurze. Pewnie nasze poczatkowe chaty beda na terytorium Ballasow na jakims mega zadupiu ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Sierpień 2013 Zobaczysz jak będę impre nakręcał po np. udanym skoku na bank to zaproszę całe "PS3Site" Crew a Ciebie nie ;) :P No co na zadupiu nie na zadupiu ale lans musi być :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jonh12345 0 Napisano 28 Sierpień 2013 Wyslalem prosbe o zaakceptowanie na SC wiec jak mozna to chetnie sie dolacze :)Preorder juz jest a hs w planach wiec chetnie pogram z dobra ekipa. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Sierpień 2013 Wstępna hierarchia zrobiona, ale to jest tymczasowe, bo się bawiłem :)Każdemu miejsce zostanie przypisane wg zasług, także można zostać łatwo awansowanym, ale również zdegradowanym. Muahahahaha (złowieszczy śmiech) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Sierpień 2013 Co do tego Social Club'a, to mogę teraz stworzyć konto i grać na nim w GTA V? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
retsam94 15 Napisano 29 Sierpień 2013 A czego mogłbyś nie móc w końcu ten Crew czy jak to tam jest dla użytkowników forum:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach