Don_Mario 190 Napisano 5 Wrzesień 2013 Co do napadow na banki, to ja to widze w ten sposob: zakladajac, ze udzial w tym przedsiewzieciu bedzie moglo wziac udzial 16 osob, to i tak trzeba bedzie sie podzielic na mniejsze oddzialy. Przykladowo, odzial szturmowy wbijal by na banki i wykonywal robote od srodka, ale nawet i ten team nalezalo by rozbic na mniejsze sub-grupy; grupe odpowiedzialna za fizyczny rabunek (oproznianie skarbca/trezorow), "plecy", czyli oddzial oslaniajacy. Mozna nawet by przydzielic osoby do rozstawiania pulapek (jezeli np. bedzie mozna korzystac z min). Inna grupa, musiala by byc odpowiedzialna za transport. Po wszystkim, najlepszym srodkiem bedzie oczywiscie helikopter :D Ale podejrzewam, ze policja bedzie i patrolowac z powietrza, wiec ktos uprzednio bedzie musial ich zdjac. Duzo tutaj gdybania, bo nie wiadomo jak to wszystko bedzie wygladac w praniu, ale samo tworzenie planu napadu jest ekscytujace, a co dopiero sama akcja :D ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 5 Wrzesień 2013 (edytowane) Albo napady na wieżowce, jedna ekipa na spadochronach ląduje na dachu druga czyści od dołu i trzeba dostać się na jakieś piętro :) Skoordynowane napady na konwoje z kasą, porywanie VIP'ów, wypady do siedziby innych gangów, mam nadzieje że będzie masa opcji do wyboru. Edytowane 5 Wrzesień 2013 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Wrzesień 2013 You have my sword ! Może nie od samego początku ale pewnie od połowy października piszę się na wspólne napady i inne akcje ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 5 Wrzesień 2013 Myślę, że niektórzy tu się za bardzo napalają. Wymyślacie jakieś cuda na kiju, a potem będziecie żałować, że tego nie ma. A to "tylko" gra :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 5 Wrzesień 2013 Przynajmniej pośmiać się idzie czytając niektóre posty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 5 Wrzesień 2013 To już sobie pisać nie można co by się chciało zobaczyć w grze? Bez przesady 'to tyko gra' nikt płakał nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 5 Wrzesień 2013 Dołączyłem do Sociala , HS'a już ładuję :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Wrzesień 2013 Nasz "gangowy" kolega Parranoic zrobił 3 genialne emblemy. Widać, że gość ma talent :) Moich nawet nie pokazuje bo wstyd :P Który uważacie, że nadaje się najbardziej na nasze logo? Dla mnie środkowa, japońska wersje jest po prostu piękna Jak wybierzemy i ładnie poprosimy, to może nam dorobi napis "PS3S" do tego jeszcze jakoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Wrzesień 2013 Patricko - środkowa może i ładna ALE jak dla mnie za fikuśna... Nie pasuje japoński styl do PS3Site... Zdecydowanie wolę prawą bo pomimo prostoty jest genialne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 5 Wrzesień 2013 Dla mnie opcja nr. 3 - ale ja uwielbiam gangsterski klimat prohibicji i takie tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 5 Wrzesień 2013 Dla mnie też opcja trzecia wygrywa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 5 Wrzesień 2013 (edytowane) Środkowy bardzo ładny, ale nie bardzo mi pasuje do GTA. Trzecia opcja jak dla mnie, motyw z polską flagą na spodzie genialny. Edytowane 5 Wrzesień 2013 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 5 Wrzesień 2013 (edytowane) Trzeci bezapelacyjnie! :) Chociaż pierwszy też niczego sobie. Edytowane 5 Wrzesień 2013 przez jimmyyy8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 5 Wrzesień 2013 Również jestem za opcją numer 3. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KavertPL 1 Napisano 5 Wrzesień 2013 Bez dwóch zdań numer 3. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 5 Wrzesień 2013 Takze oddam glos na opcje nr 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Wrzesień 2013 Dobra, to wybieramy 3, bo widzę że większości się podoba i raczej spodoba :) Także wracamy do naszych standardowych gadek w tym temacie, o tym co chcielibyśmy robić, a czego pewnie nie będziemy mogli XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
e3ddy 0 Napisano 5 Wrzesień 2013 Wszystkie są bardzo udane. Nr. 1 przypomina mi trochę logo al-kaidy i podoba mi się najbardziej. Nr. 2 pasowałby jakbyśmy wszyscy zrobili skośnookie postacie i bawili się w yakuze :laugh: Nr.3 też świetny, jednak oddaję głos na pierwszy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Wrzesień 2013 Huraaa ;) Opcja 3 jest świetna :) Prosta ale ma genialne przesłanie (i te wystające giwery oraz flaga PL na dole :) )... Twórcy najeży się browar oraz ekstra działka po napadzie na bank ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 5 Wrzesień 2013 hehehe tak wlasnie na tym socialu tez myslalem o tym 3.. ale czego sie mozna po patricko spodziewac, yakuze chcial z nas zrobic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Wrzesień 2013 Jeszcze zrobię, tatuaże na całym ciele i takie same garniaki to podstawa będzie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Wrzesień 2013 Taaa i rower po tuningu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Wrzesień 2013 To czarnuchy mają takie rzeczy :P Oczywiście "pożyczone". Nigga stole my bike! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzizas 4 Napisano 6 Wrzesień 2013 To czarnuchy mają takie rzeczy :P Oczywiście "pożyczone". Nigga stole my bike! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio 1 Napisano 8 Wrzesień 2013 Panowie zakup GTA musiałem przesunąc w czasie ze względu na pewne osobiste sprawy... mam nadzieję że z SC mnie nie wywalicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach