arti804 5 Napisano 2 Grudzień 2013 to kozak jesteś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 2 Grudzień 2013 ja pierdu tyle napisze , konsola co jakis czas wywalama mi bledy aplikacji BF4 az dzis prz ped ostatniej misji wywalil sie save , wlaczam od nowa a tam nowa gra ..zepsul sie komus save ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noka 4 Napisano 3 Grudzień 2013 to kozak jesteś :P Potwierdzam jest kozak Ja też mam w granicach 90-100 i chodzi dużo płynniej niż przy 50% 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 3 Grudzień 2013 Wczoraj dla małej odmiany włączyłem kampanię i doznałem szoku, graficznie to co prezentuje tryb dla jednego gracza to poezja, tutaj widać na prawdę duży potencjał, o ile tryb sieciowy jest dość nie równy pod względem oprawy tak tutaj jest na prawdę pięknie, tekstury ostre jak brzytwa, shadery na bardzo wysokim poziomie, efekty cząstkowe i dynamiczne oświetlenie robią duże wrażenie, oczywiście wszystko śmiga ultra płynnie, sama linia fabularna kampani rónież bardzo fajna, przeszedłem kilka pierwszych etapów i przyznam sczerze że jest ciekawie, na pewno dużo lepsza kampania niż miało to miejsce w BF3. Na prawdę warto zagrać i zobaczyć jak to się wszystko prezentuje... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 3 Grudzień 2013 tez tak miałem przy 3 misji ze został uszkodzony zapis jak mi się ścięło i musiałem zamknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 3 Grudzień 2013 Conquest na 64 graczy jest OBŁĘDNY, przez najbliższe miesiące może nawet nic dla mnie nie wychodzić na ps4, i tak nie będę się nudzić :) Szkoda, że nie wszystko działa jeszcze jak należy, wczoraj na Kurorcie Hajnan miałem kilka fajnych akcji z C4 i statsy 20:3, a po naciśnięciu share nagrało mi jakiś wcześniejszy mecz, w dodatku bez dźwięku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Jest już Chińska Nawałnica do ściągnięcia dla premium ? Chciałem wieczorkiem obadać mapy :) Edytowane 3 Grudzień 2013 przez DominoPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 3 Grudzień 2013 Nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
browar 0 Napisano 3 Grudzień 2013 witam wyskakuje mi blad CE-34878-0 moze wie ktos jak to naprawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 3 Grudzień 2013 witam wyskakuje mi blad CE-34878-0 moze wie ktos jak to naprawic Mam to samo i to dosyć często... trzeba czekać na patcha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 3 Grudzień 2013 Pany narazie nie mam BF4 na ps3 ale planuje sobie kupic i upnąć do PS4 tylko jest jedno ale, puki co nie mam nic w PSS w zakladce upgrade from ps3 to ps4 - czy jak juz kupie BF na PS3 to pojawi sie tam upgrade do wersji ps4 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 3 Grudzień 2013 Też mnie to ciekawi, bo oferta jest, ale nie da się jaj zakupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 3 Grudzień 2013 Też mnie to ciekawi, bo oferta jest, ale nie da się jaj zakupić. A wbiłeś kod z pudełka na upgrade do PS4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 3 Grudzień 2013 A wbiłeś kod z pudełka na upgrade do PS4 ? z innej beczki, w kazdej wersji bf4 z ps3 jest ten kod ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 3 Grudzień 2013 chyba tak,taka naklejka na pudełku powinna być 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 3 Grudzień 2013 z innej beczki, w kazdej wersji bf4 z ps3 jest ten kod ? Jeżeli gra jest z polskiej dystrybucji to tak, z innych krajów nie wiem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 3 Grudzień 2013 Czy dodatek Chińska nawałnica działa na PS4 upgrade z pudełka z wersji PS3 bo jeszcze nie zużyłem kodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 3 Grudzień 2013 Czy dodatek Chińska nawałnica działa na PS4 upgrade z pudełka z wersji PS3 bo jeszcze nie zużyłem kodu? Zadziała, ale za 2 tygodnie ... ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 3 Grudzień 2013 No to fajnie. Może być i za dwa tygodnie, ważne, że będzie a premium kupie przy drugim dodatku, bo teraz wolę nowego NFS'a niż dwie stówki wydać na mapy. Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Livio 9 Napisano 3 Grudzień 2013 Mialo byc dzis ta nawalnica, a nadal nie ma :( na PCtach juz smigaja hardo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Też was tak wywala dzis z serwerów? Co drugi mecz z błędem. Przeciez to k.. nie da się grać. Edytowane 3 Grudzień 2013 przez merio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peka71 51 Napisano 3 Grudzień 2013 @up, to samo... qrwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 3 Grudzień 2013 Ja mam też nowego buga, gdy w czasie gry wyjdę do menu konsoli to po powrocie nie mogę się zrespić, wrócić do menu, nic, gra nie reaguje na polecenia kontrolera. Potrzebny patch! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannykato 6 Napisano 4 Grudzień 2013 Witam ...moze ktos wytlumaczyc o co chodzi z serwerami na "podboj" jesli wybieram z wyszukiwarki to sa same puste albo w ogule nie znajduje zadnych ...moge sie tylko podlaczyc przez "szybko gre" Jest lipa czy to cos u mnie ? Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 4 Grudzień 2013 Musisz zaznaczać tylko po 2-3 mapki, wtedy pokaże tez te niepełne, jak zaznaczysz za dużo to wyszukiwarka wariuje,... Wersja ps4 jest rownie niedopracowana jak ta na ps3 a moze nawet ciut gorzej, jakby nie popularność marki to gra skonczylaby jak ostatni medal, a kto wie czy przy bf5 tak sie nie stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach