O.Tadeusz 810 Napisano 13 Styczeń 2016 Liczylim na pana Zyro :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 13 Styczeń 2016 Next week - wtorkowe się nie liczą do środowego... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 13 Styczeń 2016 Mikołaj miał rację - "dupy" nie urywają statsy... To już obrońcy lepsze wrażenie zrobili. Nikt nawet powyżej 90 shotsów, nie o takie TOTY walczyłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 13 Styczeń 2016 Widać jak będzie z napastnikami... Najbardziej medialny: Pogba z pomocników... Iniesty, Modricia już 3 strony do kupienia... Pogby: 5 kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) I Pogba jako jedyny ma widełki 315k - 6kk i na PS4 są one w tej chwili najwyższe a na x1 wyższe ma chyba tylko Pelle. Liczyłem, że kupie sobie jego kartę, ale pewnie będzie za droga. Trudno przytulę kilka fajnych IFów Edytowane 13 Styczeń 2016 przez Awruk87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 13 Styczeń 2016 Jak Godin po 4 IFach nie dostanie upa to będzie skandal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 13 Styczeń 2016 A który z nich zasługuje na shooting powyżej 90 ? Iniesta który pół roku nic nie strzelił ani nie podał ? czy Modrić który strzela dwa gole na rok ? Pogby nie znam to się nie wypowiadam, ale jak widziałem to raczej też do strzelców nie należał :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 13 Styczeń 2016 Mi potrzeba do szczęścia Pogby i mogą zamknąć FUT. :D Widziałem jak ktoś wystawił po minucie na rynku Modricia za 900K, ale rozsądek wygrał i odpuściłem... Całe szczęście, bo już wiszą poniżej 900K i widzą, i wiszą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_drobny 89 Napisano 13 Styczeń 2016 Paczki z FP, najlepszy wypadł Yaya. W tej edycji żadnego IF z paczki nie wylapalem. Drop tragiczny. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 13 Styczeń 2016 Pewno nie dali TOTW, bo podwyższyli trafy w paczkach jak patrzę ile TOTY CM jest już na rynku... Paczki z FP, najlepszy wypadł Yaya. W tej edycji żadnego IF z paczki nie wylapalem. Drop tragiczny.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 5x100K wczoraj - Mata, Cahill,... ... ... Palacio... Taki drop zanotowałem wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) A który z nich zasługuje na shooting powyżej 90 ? Iniesta który pół roku nic nie strzelił ani nie podał ? czy Modrić który strzela dwa gole na rok ? Pogby nie znam to się nie wypowiadam, ale jak widziałem to raczej też do strzelców nie należał :) Do strzelców nie należał, bo gra na CM'ie a czasem nawet na DM'ie, ale przecież każdy wie, że pier*olnięcie to on ma :P Long Shots i Power Shot po 98, ale słaby finishing na poziomie 76 obniża mu ogólną statystykę strzałów Edytowane 13 Styczeń 2016 przez MichalEEEk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 13 Styczeń 2016 Modrić, perfect CAM: 95 Dribbling 99 Agility 99 Balance 93 Reactions 98 Ball control 91 Dribbling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 13 Styczeń 2016 Pogby nie znam to się nie wypowiadam, ale jak widziałem to raczej też do strzelców nie należał :) To mało widziałeś. Ma skubany armatę w nodze i to właśnie jego strzały z dystansu go rozsławiły. Co do shotingu powyżej 90 to żaden z nich nie ma tyle, bo aż 45% oceny strzałów na karcie to wykończenie a żadna z tych 3 kart nie zachwyca tą statystyką. Później po 20% wpływu mają strzały z dystansu i siła strzału. Kolejne statystki jakie mają wpływ na ocenę końcową to ustawianie, karne i woleje - każde po 5% Strzały Pogby powinny być zabójcze bo nie od dzisiaj wiadomo, że siłą strzału odgrywa często większą role niż pozostałe statystyki. Można go ustawić jako ST, a jego 76 wykończenia nie będzie przeszkadzać bo przy sile strzału ocenionej na 98 większość bramkarzy i tak nie zdąży zareagować jeśli strzał będzie leciał w światło bramki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 13 Styczeń 2016 pojutrze będą karty z wysokim shootingiem to sobie kupicie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 13 Styczeń 2016 pojutrze będą karty z wysokim shootingiem to sobie kupicie :) Taa, ciekawe za co :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 13 Styczeń 2016 Nic się widzę w standardach EA nie zmienia. Wczoraj miałem problemy ze znalezieniem przeciwnika, dzisiaj w ogóle się nie da. Miesiąc bez tej gry i człowiek zapomniał o EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 13 Styczeń 2016 Nic się widzę w standardach EA nie zmienia. Wczoraj miałem problemy ze znalezieniem przeciwnika, dzisiaj w ogóle się nie da. Miesiąc bez tej gry i człowiek zapomniał o EA.Nie wiem jak to u ciebie z szukaniem, ale ja zagrałem ok.250 meczy i może że dwa razy mi nie znalazło przeciwnika, ale zaraz po tym, przy następnym szukaniu, znalazło bez problemu Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 13 Styczeń 2016 IF Firmino na st będzie :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 13 Styczeń 2016 Nie wiem jak to u ciebie z szukaniem, ale ja zagrałem ok.250 meczy i może że dwa razy mi nie znalazło przeciwnika, ale zaraz po tym, przy następnym szukaniu, znalazło bez problemu Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Również, do teraz. Na Twitterze mnóstwo osób pisze o problemach z serwerami. TOTY, więc trudno się dziwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 13 Styczeń 2016 (edytowane) Szkoda ze Fabiański 4 wpuścił bo mógłby być if za asystę Edytowane 13 Styczeń 2016 przez pinkyPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 13 Styczeń 2016 BBVA to typowi playmakersi wiec tutaj szału nie miało być i nie ma. Choć na Modricia się skuszę jak będzie w cenie poniżej 400k . Bo dla mnie kompletny pomocnik z fajnym nastawieniem na defensywe nawet . Miałem na oku jeszcze Ramosa ale Godin fif wybił mi go z głowy a będzie tani bo pewno w okolicach za tydz 200k jak nie niżej. Kupiłem TOTY Marcelo oraz Alvesa o 19 i to był dobry strzał bo już na obu mogę być 90k do przodu. Pewno paki a później weekend zbija cenę i wrócą do maks ceny godz 18. Mam 2 dni na testy bocznych obrońców i jeden zostanie a drugi za Modricia zostanie zmieniony. Ewentualnie Marcelo na CB może być genialny i zrezygnuje z Modricia Poniżej porównanie do Godina tifa Pogba i jego staty miazdza. Po co mu wykończenie jak to CM czy CAM. Nawet jak dostanie piłę to ciekawe czy będzie do przepchniecia. Taka karta w środku pola to skarb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinkyPL 94 Napisano 13 Styczeń 2016 Pany, kogo z Belgow zmienić na cdm? Witsel, naingollan czy fellaini? Sent from my SM-G928F using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 13 Styczeń 2016 Nainggolan obowiązkowo, reszta to płotki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sqbnc 10 Napisano 13 Styczeń 2016 Co jest z totw 18? G2 / SwiftKey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niagar 29 Napisano 13 Styczeń 2016 stMikolaj jak ograsz Alvesa i Marcelo napisz jak sie sprawuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach