Pirat_x 56 Napisano 16 Październik 2015 (edytowane) Noob mysle ze doswiadczenie w grach masz mierne i widze ze jesteś poprawny politycznie a moze jestes fanem rownouprawnienia i bierzesz udzial w marszach rownosci machajac flaga z tecza? :) Jak widze jak piszesz to tylko gra od razu nasuwa mi się wizerunek niedzielnego gracza który nawet nie wie jak ktoś go robi w h....Nie mierz wszystkich swoja miara to ze ty jesteś glupi nie znaczy ze ktoś kogo nie znasz również. Wracajac do dyskusji na temat lagow,jak zapewne wielu z was również wie,wiekszosc problemów wlaśnie jest z arabusami...i to nie tylko w FIFIE również w innych grach to istna plaga...Powinna być mozliwosc wybierania przeciwnika przed meczem,Ja jak bym zobaczyl zielona flage z tymi ich znaczkami od razu bym wyszedł.Poprostu nie da się grac 3 razy miałem lagi w tej grze takie ze nie dalo się grac ,gra zatrzymywala się na kilka sekund i mecz rozgrywałem po 20 minut.....Czlowiek się może zdenerwować,i za każdym razem po meczu jak wszedłem w profil tego gracza był to saudi arabia player... Edytowane 16 Październik 2015 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 16 Październik 2015 Ja jak tylko widze ciapatą nazwę klubu to wychodze z lobby przed meczem. Nie ma sensu grac z takimi i szargac sobie nerwy. Z drugiej strony szkoda, ze po przegranym meczu sie nie wysadzaja. Wtedy bym sie przemeczyl :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Październik 2015 Panowie a jak sprawdzacie profile graczy w meczach fut? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 16 Październik 2015 Piracie, ) pomyliłeś się bardzo w mojej ocenie, poprawność polityczna to coś czego nienawidzę i nie stosuję, chodźby nazywając Twoje zachowanie debilnym - bo po prostu takie jest :) Mamy własne zdanie na temat tego co arabscy przeciwnicy sobą reprezentują i to zdanie jest nawet bardzo podobne ale odóżnia nas styl. Mnie by do głowy nie przyszło wyzywać kogoś z powodu durnej i dość kiepskiej w tym roku gry i tego, że ma lagi (na życzenie czy nie, bo tego tak naprawdę nie wiesz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 16 Październik 2015 Panowie a jak sprawdzacie profile graczy w meczach fut? Futscope.com. Jeszcze nic pod 16 z tego co wiem nie ma. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 16 Październik 2015 Ja jak tylko widze ciapatą nazwę klubu to wychodze z lobby przed meczem. Nie ma sensu grac z takimi i szargac sobie nerwy. Z drugiej strony szkoda, ze po przegranym meczu sie nie wysadzaja. Wtedy bym sie przemeczyl :) Zwykle robię tak samo, chyba, że czekałem na przeciwnika dłużą chwilę, wtedy nie wybrzydzam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 16 Październik 2015 W tych super paczkach jeszcze nic nie trafilem....Zastanawia mnie system rozdzielania graczy w paczkach,moze zalerzy od ilosci otworzonych paczek ze w koncu musi cos wpasc?Trafil ktos kiedysc cos dobrego od razu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Październik 2015 Myślałem póki co o Moya De Marcos varane laporte alba Krycha Perez rakitic Vela konoplanka Martinez Ale dodaje ciągnie mnie do tej bundeski ale w cenie bbva podanej powyżej bite kupię sensownej bundeswery.. chyba że masz jakiś pomysł na Bundeslige za 300k? Hm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 16 Październik 2015 Kurcze korci mnie zbudowanie takiego skladu. Tevezem gralo mi sie kozacko. Natomiast w Bundes szwankuje mi atak przez co kombinuje z ustawieniami, za to obrona to poezja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Październik 2015 Hm?Szirle Miler kostaRode Boateng Vidal/Gustavo Piszczu Matip Naldo Wendell Farman Ewentualnie IF Matip i IF farman Futscope.com. Jeszcze nic pod 16 z tego co wiem nie ma.Słabo to działa i nie wiem skąd bierze statystki ale na pewno nie z FIFA 16 :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 16 Październik 2015 Tevezem gralo mi sie kozacko. Natomiast w Bundes szwankuje mi atak przez co kombinuje z ustawieniami, za to obrona to poezja. Kogo masz w obronie i ataku i przede wszystkim, jaka formacja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 16 Październik 2015 (edytowane) Szirle Miler kosta Rode Boateng Vidal/Gustavo Piszczu Matip Naldo Wendell Farman Ewentualnie IF Matip i IF farman Słabo to działa i nie wiem skąd bierze statystki ale na pewno nie z FIFA 16 Ile to będzie hajsow? Nie wiem czy Miller mi spasi, czy już nie myśleć o dozbieraniu na lewusa. Ps pokaż swój aktualny skład Edytowane 16 Październik 2015 przez Van der Fck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 16 Październik 2015 Kogo masz w obronie i ataku i przede wszystkim, jaka formacja?Na ta chwile gram tak. Ale gram tez 4231 ze skrzydlami oraz 433(4). Nie jestem zdecydowany co do formacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Październik 2015 Liczę budzetowo bez Ronaldo Messiego i suareza a z drugiej strony bez Ribery lewy Hero i Robben... Na co Hero Lewy, skoro ta karta jest praktycznie taka sama jak NIF? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 16 Październik 2015 Na co Hero Lewy, skoro ta karta jest praktycznie taka sama jak NIF? ;> No ta, jedyne 5 roznicy w strzale, to tyle co nic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 16 Październik 2015 (edytowane) No ta, jedyne 5 roznicy w strzale, to tyle co nic :) Nie jest odczuwalne w ogole. Czytalem mase opinii ludzi. Podobnie jest z Aguero. Poza tym zwykla karta Lewego wszystko strzela praktycznie, wiec po co przeplacac. On mi raz strzelil gola w samo okno spod linii koncowej boiska jak sie zaczyna pole karne, kat byl niemal zerowy. Myslalem, zeby zapisac ale ja sie w takie rzeczy nie bawie, chociaz bramka byla rzadkiej urody. Edytowane 16 Październik 2015 przez F3niX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 16 Październik 2015 No ta, jedyne 5 roznicy w strzale, to tyle co nic :) Jak te 5 w górę jest warte 0.5kk, czyli 0.1kk za każdy 1 punkt w górę to... co kto lubi :). Lewandowski dostaniee kolejne specjalne karty (kwestia czasu) i wartość tego hero będzie tylko spadała. Jego zakup podobnie jak wielu IF-ów, których pozycja nie ulega zmianie (z korzyścią) jest fanaberią. TOTS, TOTY, jak najbardziej, ale IF czy nawet SIF? Nie dla mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 16 Październik 2015 Co do lagów, to kiedy w lobby po pojawieniu się przeciwnika choć przez chwilę widzę pomarańczowe lub czerwone kreski zasięgu to od razu wychodzę z lobby. Lepiej spędzić chwilę na szukaniu nowego przeciwnika niż denerwować się przez 15 minut meczu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Październik 2015 Ile to będzie hajsow? Nie wiem czy Miller mi spasi, czy już nie myśleć o dozbieraniu na lewusa. Ps pokaż swój aktualny skład http://www.futhead.com/16/squads/2932489/Myślę żeby Müllera cofnąć na CAM, na st lewy Co do lagów, to kiedy w lobby po pojawieniu się przeciwnika choć przez chwilę widzę pomarańczowe lub czerwone kreski zasięgu to od razu wychodzę z lobby. Lepiej spędzić chwilę na szukaniu nowego przeciwnika niż denerwować się przez 15 minut meczu. Problem jest w tym, że cały czas są trzy zielone bary, a w meczu lagi - gdyby to co piszesz było reguła to nie grał bym na lagerow :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 16 Październik 2015 Jednak pozwala to zmniejszyć liczbę gier z lagmi. Mi się naprawdę rzadko zdarzają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 16 Październik 2015 (edytowane) Nie jest odczuwalne w ogole. Czytalem mase opinii ludzi. Podobnie jest z Aguero. Poza tym zwykla karta Lewego wszystko strzela praktycznie, wiec po co przeplacac. On mi raz strzelil gola w samo okno spod linii koncowej boiska jak sie zaczyna pole karne, kat byl niemal zerowy. Myslalem, zeby zapisac ale ja sie w takie rzeczy nie bawie, chociaz bramka byla rzadkiej urody. IMO to ludzie mają nawet takie opinie, że karty "fresh" grają lepiej. Także tego. Grałem zwykłym i patrząc na ten filmik mam wrażenie, ze jednak jest jakaś wieksza roznica w tej karcie. https://www.youtube.com/watch?v=AyaspOmGYQs BTW jakiego napastnika z bpl polecacie? Mam atak Remy-Diouf i ten drugi jest strasznym kolkiem :P Cos taniego potrzebuje i dobrego. Edytowane 16 Październik 2015 przez matinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 16 Październik 2015 Ja gram Kane, ale nijak się on ma do pace stylu Remiego czy innego uolkota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 16 Październik 2015 Moze sie wykosztuje i sturridga sobie sprawie, tylko kurde ten jego weak foot.. Za taki hajs to cos lepszego bym chcial:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 16 Październik 2015 A ja polecam sprawdzic Ci Kane'a zwlaszcza ze kosztuje grosze. Mam 4 napadziorow - Torres, Remy, Kane, Falcao i zazwyczaj gram duetem Remy - Kane. Kane 57 meczykow 28 bramek a Remy 52/28. Padaka ale gram nimi praktycznie od poczatku i nadal sie ucze gry wiec duzo setek marnuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 16 Październik 2015 Futscope.com. Jeszcze nic pod 16 z tego co wiem nie ma. Ten futscope to w 15 ostre bajki opowiadał. Jakoś nie ufam im :D W tych super paczkach jeszcze nic nie trafilem....Zastanawia mnie system rozdzielania graczy w paczkach,moze zalerzy od ilosci otworzonych paczek ze w koncu musi cos wpasc?Trafil ktos kiedysc cos dobrego od razu? Tobie to nic nie pasuje. Handel nie, paczki nie. Wróć do zwykłych sezonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach