DaraS 506 Napisano 24 Styczeń 2014 Shinji Mikami, ojciec gatunku survival horror, powraca jako twórca The Evil Within™ - gry powracającej do korzeni. Niezwykle dopracowane otoczenie, przerażające wydarzenia i ciekawa fabuła tworzą wciągający świat, który wywoła u graczy niesamowite emocje. The Evil Within jest obecnie tworzone na PlayStation 4. Premiera planowana jest na rok 2014. http://theevilwithin.com/ http://www.youtube.com/watch?v=Zc-jvqJV4SI&hd=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 22 Luty 2014 Premiera 28 sierpnia 2014 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 27 Maj 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Maj 2014 Poprawka: premiera pazdziernik 2014 - bedzie na Halloween. zrodlo: http://blog.eu.playstation.com/2014/05/27/new-evil-within-trailer-shows-playtesters-reactions/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 28 Maj 2014 Kur.. i znowu obsuwa na szczęście nieznaczna i chyba nawet na lepszy czas. Ale te obsuwy to już plaga i paranoja. Filmik który wrzucił The one jest mistrzowski. To taki misz masz Re 4 i Silenta w sumie jeśli idzie o design. W psxie jeszcze pisze że to powrót do starych rozwiązań z residentów czyli np zagadki. Ale niema się co dziwić skoro Mikami za tym stoi. Gdy pierwszy raz zobaczyłem tą grę i kto za nią stoi to od razu wskoczyła na liście jako najważniejsza pozycja i na chwile obecną nic się nie zmieniło. Gra zapewne będzie na siódemkę lub ósemkę ale dla fanów nie będzie to miało żadnego znaczenia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kudziowa 3 Napisano 28 Maj 2014 Kur.. i znowu obsuwa na szczęście nieznaczna i chyba nawet na lepszy czas. Ale te obsuwy to już plaga i paranoja. Filmik który wrzucił The one jest mistrzowski. To taki misz masz Re 4 i Silenta w sumie jeśli idzie o design. W psxie jeszcze pisze że to powrót do starych rozwiązań z residentów czyli np zagadki. Ale niema się co dziwić skoro Mikami za tym stoi. Gdy pierwszy raz zobaczyłem tą grę i kto za nią stoi to od razu wskoczyła na liście jako najważniejsza pozycja i na chwile obecną nic się nie zmieniło. Gra zapewne będzie na siódemkę lub ósemkę ale dla fanów nie będzie to miało żadnego znaczenia. Mam dokłądnie takie samo zdanie! Wydaje mi się, że zjadą grę za grafikę (która dla mnie jest naprawdę ok, a od strony samego designu jest rewelacyjna) i za archaiczne podejście do gatunku, mechaniki +nic nowego tylko powielanie schematów. Więc szacuję, że gra będzie miała śrendią ok 7. Za to jak napisałeś dla fana nie będzie mieć to większego znaczenia, bo to powrót (W KOŃCU) starych residentów i sajlenta w jednym :) Jeśli będą zagadki rodem z tych starszych gier RE1 2 czy 3 lub sajlet 1 i 2 to po prostu nie mam pytań ... gra ma już u mnie 9 :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 29 Maj 2014 Co redakcja co była na pokazie to praktycznie każda wypowiada się niepochlebnie jedynie chyba tylko filmweb się wyłamał i piszę że szykuje się coś pięknego w klimatach horrorowatych. Nie napawa to optymizmem ale tego się spodziewałem. Te wszystkie FPP zniszczyły rynek gier. Teraz 70 % ludzi gra w te puste strzelanki a gdy się trafia taki kwiatek jak Evil Within to jest zniszczony jeszcze przed premierą. Ja dalej jestem spokojny o grę i dalej dla mnie to numer 1 ze wszystkich gier jakie są zapowiedziane jedynie zapowiedz The Last Of Us 2 zmiecie to na drugie miejsce w oczekiwaniu lub Agent od Rockstar o ile to jeszcze powstanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 16 Sierpień 2014 Godzina gameplayu z PS4. Mi się osobiście bardzo podoba, klimat pierwszego residenta + gameplay z czwartego, ze szczyptą TLoU. Branży do góry nogami nie wywróci, bo teraz takie gry nie mają racji bytu, ale głód fanów starej szkoły survivali na pewno zaspokoi. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 16 Sierpień 2014 (edytowane) Zapomniałem o tej gierce. Cholera, trzeba będzie od nowa zaplanować budżet ;) . Dla mnie zakup obowiązkowy. Edytowane 16 Sierpień 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 20 Sierpień 2014 Faktycznie jakoś cicho się zrobiło. Ostatni post z maja ;) Zapowiada się super klimat a'la pierwsze residenty. Ale zobaczymy po premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 20 Sierpień 2014 Będzie po polsku na ps4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 20 Sierpień 2014 Będzie po polsku na ps4? Podobno nie. Pełna angielska wersja językowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 10 Październik 2014 Szkoda że nie będzie napisów ;( https://www.youtube.com/watch?v=4xeL-SJ6M5I#t=140 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 11 Październik 2014 Premiera za około dwa dni a tu temat zdechł. Czytałem wypociny graczy, którzy już grają na PS3. Generalnie są zachwyceni, tylko grafika ich nie zadawala. Co za bezczelność, pościągali na lewo i jeszcze narzekają ;) Mam nadzieję że wersja na PS4 będzie wyglądała dość dobrze :) . Ja gram w premierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 11 Październik 2014 Premiera za około dwa dni a tu temat zdechł. Czytałem wypociny graczy, którzy już grają na PS3. Generalnie są zachwyceni, tylko grafika ich nie zadawala. Co za bezczelność, pościągali na lewo i jeszcze narzekają ;) Mam nadzieję że wersja na PS4 będzie wyglądała dość dobrze :) . Ja gram w premierze. To ze cicho jest w temacie to moze dobrze wrozyc (pytalem wrozbity Macieja :P) serio - spojrz na tematy #DC czy Destiny jaki byl przerost hajpu, a np taki juz Middle Earth Shadow of Mordor byl spokojniejszym tematem a ludzie grajacy wypowiadaja sie pochlebnie. Fakt ze tutaj jest grobowa cisza ale przyznam ze ta gra mnie czyms zainteresowala (dodam ze jakos dziwnym trafem stare RE i SH mnie ominely i sam nie wiem jak to sie stalo). Trzymam kciuki za tą produkcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 11 Październik 2014 Chłopaki Pisali że rozgrywka jest bardzo podobna do tej z Resident Evil 4, co jest dla mnie ogromnym plusem . Podobała mi się Shadows of the Damned i wycisnąłem z niej wszystkie soki, także raczej z preorderem nie ryzykuję :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Październik 2014 Premiera za około dwa dni a tu temat zdechł. Bo to gra dla poważnych i dojrzałych wiekowo graczy. Jakoś nie czuję potrzeby pisać posta w stylu: Jutro jadę do MM, kupuję i gram do rana, cholera a rano do roboty, ale jazdaaaa.... Btw. Premiera u nas jest 17-stego. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 12 Październik 2014 (edytowane) Btw. Premiera u nas jest 17-stego. Zaszło chyba jakieś drobne nieporozumienie, gdyż premiera w PL sprawdzając najbardziej rzetelne sklepy typu ultima, muve etc. Oraz polski PSS wszędzie premiera widnieje 14.10.2014 Najnowszy trailer na zachętę. ;) Edytowane 12 Październik 2014 przez Natsu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Październik 2014 Potwierdzam, premiera 14 -stego. Musieli to zmienić dosłownie na dniach. Cóż wystarczy się cieszyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Embargo na recenzje ma trwać jeszcze kilka godzin ale pierwsze opinię są bardzo dobre. Po obejrzeniu kilku Twitchów z rozgrywką jestem bardzo ciekaw tej pozycji, a z tego co widziałem to "ugotowali" takie TLOU-owy Silent Hill. Mnie tam się podoba. Edytowane 13 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okulista 69 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Mnie ciekawi jak wam później się gra po zobaczeniu większości materiału przez stream itp Ja tam nic nie oglądam,wole wszystko zobaczyć u siebie na ekranie po raz pierwszy niż dojść do momentu gdzie powiem oooo teraz wiem co będzie ;) The Evil Within nabywam bez zastanowienia i nawet jakby dostała wielkie 4 to i tak muszę zagrać aby ja sam ocenić. Edytowane 13 Październik 2014 przez Okulista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 13 Październik 2014 (edytowane) Mnie ciekawi jak wam później się gra po zobaczeniu większości materiału przez stream itp Ja tam nic nie oglądam,wole wszystko zobaczyć u siebie na ekranie po raz pierwszy niż dojść do momentu gdzie powiem oooo teraz wiem co będzie ;) Ja tam nie mam z tym problemu. Poza tym jak odpalę grę to takiego obejrzanego kawałecka już dawno nie będę pamiętać. Apropo to ten temat chyba nie miejscem na takie przemyślenia... Edytowane 13 Październik 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 13 Październik 2014 Jak ktoś chce już kupić tą grę to widziałem ją na półkach w saturnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 13 Październik 2014 sa juz jakies recki?j Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Październik 2014 http://n4g.com/channel/ps4/ Wszystkie 8/10 :) Jest dobrze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach