Skocz do zawartości
DaraS

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mi się wydaję czy mamy na konsolach tą stację z pc dodaną ?

Bez kitu nowa stacja radiowa jest , The Lab plus fajne bronie nowe ( kastet :) ) , ja pierdzielę uczcie sié devi jak się robi patcha :)

Edytowane przez Danielski_82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie bo zniknęły mi samochody z garażu.Miałem fajne bryki porobione  za kupe kasy i pewnego wieczoru nie miałem po 1 z samochodów u każej z postaci.Drugiego dnia poznikały kolejne samochody.I tak z 3 w każym garażu został po 1.Dlaczego?! I pytanie kolejne : czy jest możliwość wejścia na teren wojskowy po F-16(chyba F-16) bez włączania alarmu?!Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie bo zniknęły mi samochody z garażu.Miałem fajne bryki porobione  za kupe kasy i pewnego wieczoru nie miałem po 1 z samochodów u każej z postaci.Drugiego dnia poznikały kolejne samochody.I tak z 3 w każym garażu został po 1.Dlaczego?! I pytanie kolejne : czy jest możliwość wejścia na teren wojskowy po F-16(chyba F-16) bez włączania alarmu?!Pozdrawiam

Problem wystąpił w singleplayer czy multiplayer? Z tego co pamiętam, nie ma możliwości wejść do bazy nie wywołując alarmu, co nie zmienia faktu, że kradzież F-16 nie jest taka trudna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myk z kasą na giełdzie w misjach Lestera (w singlu rzecz jasna) jeszcze działa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, mam pewien problem tylko w GTA V, wyłącznie na jednym koncie na konsoli. Otóż przechodząc w tryb online wyskakuje błąd ce-34878-0. Jest jakiś sposób aby to naprawić ? Usuwałem już grę i od nowa pobierałem łatkę, online dalej nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest błąd konsoli a nie samego GTA. . Przeinstaluj bazę danych konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej mam problem z GTA V na PS4 . Mam zamiar kupic GTA V ale sprzedawca nie posiada konsoli i nie wie czy to wersja PL czy ENG. Czy na opakowaniu są jakiekolwiek oznaczenia czy jest to wersja z napisami PL?

Podsyłam zdjęcie opakowania:

ufiXZ05.jpg

PS. Tak wiem, ze w opak nie ma mapki/instrukcji itp, ale jest mi to calkowicie zbedne (kiedys gralem w GTA V na PS3 :) )

Edytowane przez OsamaBombLaden87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej mam problem z GTA V na PS4 . Mam zamiar kupic GTA V ale sprzedawca nie posiada konsoli i nie wie czy to wersja PL czy ENG. Czy na opakowaniu są jakiekolwiek oznaczenia czy jest to wersja z napisami PL?

Podsyłam zdjęcie opakowania:

na boku opakowania jest kod BLES: otrzymaj go i bedzie wiadomo: jak gra z EU dystrybucji to jest PL napisy, jak z USA nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w GTA Online może mi zniknąć auto? Kupiłem jakiś czas temu pewną furkę za znaczną kwotę. Trochę nią pojeździłem, wykonałem kilka napadów i teraz nie mogę jej znaleźć! W garażach jej nie ma. Czy ty bug czy też np. ktoś mi ją zakosił (jak) ?? :D Czy mogę ją jakoś odzyskać (pamiętam z samouczka jakiś tekst o montowanym gps w każdym aucie ^^) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, wiedziałem o takiej możliwości. Za 0$ pojazd pojawił się w moim garażu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śledzę informacji o GTA, dlatego pytam czy można dodawać już własne utwory i słuchać własnego radia jak to było np. w San Andreas na PC ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było i nie będzie można. Wycisz radio i puść sobie Spotify albo z USB, to jest Twoja jedyna opcja na własną muzykę w grze.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dawno nie grałem na PS4 ale ostatnio naszła mnie ochota żeby trochę pograć i co się okazuje że gry które kupiłem przez allegro w wersji cyfrowej. Czyli kupiłem konta, w tej chwili nie działają. I są to między innymi GTA. Pewnie jest Wam znany temat, a że ten o grach z allegro został zablokowany to nie mogę się tam dowiedzieć niczego. I tu moje pytanie. Czy jeżeli kupię jeszcze raz konto na allegro to będę mógł znowu grać ? Czy jest to już spalony temat ? Jeżeli spalony, to czy jeżeli kupię grę na płycie to będę mógł grać normalnie na moim profilu i z moimi save`ami z wersji cyfrowej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc krótko i treściwie: odpuść kupowanie cyfraków na allegro (nie znasz dnia ani godziny, kiedy pojawi się kłódka), wersja na płycie nie jest już droga, można trafić ciekawą ofertę. Z save'mi nie mam pojęcia, tutaj niech ktoś inny Ci podpowie ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym kupić z tej aukcji http://allegro.pl/gta-v-grand-theft-auto-v-konto-na-zawsze-pl-i5624879741.htmltutaj jest napisane że konto jest później moje i zmieniam sobie hasło i maila. Kupił bym na płycie z tym, że teraz chce mi się pograć przez noc, a mógłbym kupić już jedynie albo w empiku albo w euro rtv agd, a wiesz jakie tam są ceny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak do nocy by się nie ściągnelo :p

Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahh te mody na pc, sam pamietam jak sie nimi w san andreas bawilem :P

swietnie im to wyszlo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam pożyczoną wersję pudełkową GTA V na PS4. Chcę oddać i kupić wersję cyfrową z psstore. Czy postęp offline się zachowa? Wiem, że w różnych grach jest różnie. Kto mi potwierdzi jak jest z tą grą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, mam pożyczoną wersję pudełkową GTA V na PS4. Chcę oddać i kupić wersję cyfrową z psstore. Czy postęp offline się zachowa? Wiem, że w różnych grach jest różnie. Kto mi potwierdzi jak jest z tą grą?

Tak wszystko zostanie :) zerknij na pw

Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi