Danielski_82 572 Napisano 8 Lipiec 2015 (edytowane) Czy mi się wydaję czy mamy na konsolach tą stację z pc dodaną ? Bez kitu nowa stacja radiowa jest , The Lab plus fajne bronie nowe ( kastet :) ) , ja pierdzielę uczcie sié devi jak się robi patcha :) Edytowane 8 Lipiec 2015 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony_szaleniec 4 Napisano 12 Lipiec 2015 Mam pytanie bo zniknęły mi samochody z garażu.Miałem fajne bryki porobione za kupe kasy i pewnego wieczoru nie miałem po 1 z samochodów u każej z postaci.Drugiego dnia poznikały kolejne samochody.I tak z 3 w każym garażu został po 1.Dlaczego?! I pytanie kolejne : czy jest możliwość wejścia na teren wojskowy po F-16(chyba F-16) bez włączania alarmu?!Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aazrl 5 Napisano 15 Lipiec 2015 Mam pytanie bo zniknęły mi samochody z garażu.Miałem fajne bryki porobione za kupe kasy i pewnego wieczoru nie miałem po 1 z samochodów u każej z postaci.Drugiego dnia poznikały kolejne samochody.I tak z 3 w każym garażu został po 1.Dlaczego?! I pytanie kolejne : czy jest możliwość wejścia na teren wojskowy po F-16(chyba F-16) bez włączania alarmu?!Pozdrawiam Problem wystąpił w singleplayer czy multiplayer? Z tego co pamiętam, nie ma możliwości wejść do bazy nie wywołując alarmu, co nie zmienia faktu, że kradzież F-16 nie jest taka trudna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szalony_szaleniec 4 Napisano 28 Lipiec 2015 Problem byl w singlu.Teraz michael jest bez kasy i samochodów;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 29 Lipiec 2015 Myk z kasą na giełdzie w misjach Lestera (w singlu rzecz jasna) jeszcze działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 30 Lipiec 2015 hej, mam pewien problem tylko w GTA V, wyłącznie na jednym koncie na konsoli. Otóż przechodząc w tryb online wyskakuje błąd ce-34878-0. Jest jakiś sposób aby to naprawić ? Usuwałem już grę i od nowa pobierałem łatkę, online dalej nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 30 Lipiec 2015 To jest błąd konsoli a nie samego GTA. . Przeinstaluj bazę danych konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OsamaBombLaden87 14 Napisano 5 Sierpień 2015 (edytowane) Hej mam problem z GTA V na PS4 . Mam zamiar kupic GTA V ale sprzedawca nie posiada konsoli i nie wie czy to wersja PL czy ENG. Czy na opakowaniu są jakiekolwiek oznaczenia czy jest to wersja z napisami PL? Podsyłam zdjęcie opakowania: PS. Tak wiem, ze w opak nie ma mapki/instrukcji itp, ale jest mi to calkowicie zbedne (kiedys gralem w GTA V na PS3 :) ) Edytowane 5 Sierpień 2015 przez OsamaBombLaden87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 5 Sierpień 2015 Hej mam problem z GTA V na PS4 . Mam zamiar kupic GTA V ale sprzedawca nie posiada konsoli i nie wie czy to wersja PL czy ENG. Czy na opakowaniu są jakiekolwiek oznaczenia czy jest to wersja z napisami PL? Podsyłam zdjęcie opakowania: na boku opakowania jest kod BLES: otrzymaj go i bedzie wiadomo: jak gra z EU dystrybucji to jest PL napisy, jak z USA nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OsamaBombLaden87 14 Napisano 5 Sierpień 2015 na boku opakowania jest kod BLES: otrzymaj go i bedzie wiadomo: jak gra z EU dystrybucji to jest PL napisy, jak z USA nie ma. Dzięki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 11 Sierpień 2015 Czy w GTA Online może mi zniknąć auto? Kupiłem jakiś czas temu pewną furkę za znaczną kwotę. Trochę nią pojeździłem, wykonałem kilka napadów i teraz nie mogę jej znaleźć! W garażach jej nie ma. Czy ty bug czy też np. ktoś mi ją zakosił (jak) ?? :D Czy mogę ją jakoś odzyskać (pamiętam z samouczka jakiś tekst o montowanym gps w każdym aucie ^^) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Sierpień 2015 Zadzwoń do ubezpieczenia i zobacz czy możesz odszukać to auto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 11 Sierpień 2015 Faktycznie, wiedziałem o takiej możliwości. Za 0$ pojazd pojawił się w moim garażu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spidi 0 Napisano 12 Sierpień 2015 Tu jeszcze ktoś gra z was w gta online z ekipy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 24 Sierpień 2015 Nie śledzę informacji o GTA, dlatego pytam czy można dodawać już własne utwory i słuchać własnego radia jak to było np. w San Andreas na PC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Sierpień 2015 Nie było i nie będzie można. Wycisz radio i puść sobie Spotify albo z USB, to jest Twoja jedyna opcja na własną muzykę w grze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 0 Napisano 29 Sierpień 2015 Panowie dawno nie grałem na PS4 ale ostatnio naszła mnie ochota żeby trochę pograć i co się okazuje że gry które kupiłem przez allegro w wersji cyfrowej. Czyli kupiłem konta, w tej chwili nie działają. I są to między innymi GTA. Pewnie jest Wam znany temat, a że ten o grach z allegro został zablokowany to nie mogę się tam dowiedzieć niczego. I tu moje pytanie. Czy jeżeli kupię jeszcze raz konto na allegro to będę mógł znowu grać ? Czy jest to już spalony temat ? Jeżeli spalony, to czy jeżeli kupię grę na płycie to będę mógł grać normalnie na moim profilu i z moimi save`ami z wersji cyfrowej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 29 Sierpień 2015 Mówiąc krótko i treściwie: odpuść kupowanie cyfraków na allegro (nie znasz dnia ani godziny, kiedy pojawi się kłódka), wersja na płycie nie jest już droga, można trafić ciekawą ofertę. Z save'mi nie mam pojęcia, tutaj niech ktoś inny Ci podpowie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 0 Napisano 29 Sierpień 2015 Chciałbym kupić z tej aukcji http://allegro.pl/gta-v-grand-theft-auto-v-konto-na-zawsze-pl-i5624879741.htmltutaj jest napisane że konto jest później moje i zmieniam sobie hasło i maila. Kupił bym na płycie z tym, że teraz chce mi się pograć przez noc, a mógłbym kupić już jedynie albo w empiku albo w euro rtv agd, a wiesz jakie tam są ceny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 29 Sierpień 2015 I tak do nocy by się nie ściągnelo :p Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 0 Napisano 29 Sierpień 2015 No ale mam pobraną ją na dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Wrzesień 2015 ahh te mody na pc, sam pamietam jak sie nimi w san andreas bawilem :Pswietnie im to wyszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 7 Wrzesień 2015 Niedopracowane, nie widać 48 biegowej skrzyni biegów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Esesen 2 Napisano 13 Wrzesień 2015 Hej, mam pożyczoną wersję pudełkową GTA V na PS4. Chcę oddać i kupić wersję cyfrową z psstore. Czy postęp offline się zachowa? Wiem, że w różnych grach jest różnie. Kto mi potwierdzi jak jest z tą grą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 13 Wrzesień 2015 Hej, mam pożyczoną wersję pudełkową GTA V na PS4. Chcę oddać i kupić wersję cyfrową z psstore. Czy postęp offline się zachowa? Wiem, że w różnych grach jest różnie. Kto mi potwierdzi jak jest z tą grą?Tak wszystko zostanie :) zerknij na pw Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach