Skocz do zawartości
pablos_83

NBA 2K15

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Panowie jak zagrać w All Star Weekend albo konkurs za 3 albo konkurs wsadów? Bo jakoś nie widzę takiego trybu :/

Greetz,

Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jest jakiś sposób na szybkie nabicie złotych monet? Albo gdzie najwięcej ich wpada? Dopiero zacząłem karierę i strasznie wolno lecą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobierz aplikację mobilną na smartfona, i tam raz na 24 godziny możesz odkryć 3 karty z monetami. Wpada średnio coś między 600 a 1200 monet. Ponadto w aplikacji możesz typować wyniki meczów w danym dniu, jeden poprawny typ to 50 monet. Prostszego sposobu na monety nie ma. Co do All Star Weekend, zacznij karierę i symuluj mecze do lutowego meczu gwiazd.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Panowie może mi ktoś w miarę szczegółowo wyjaśnić czym się różni tryb season od franchise w my league?

I czym się różni trym my gm od dwóch wyżej wymienionych trybów?

Chciałbym zagrać prawdziwy sezon NBA z trenowaniem drużyny podpisywaniem kontraktów itp itd., generalnie mieć wpływ na wszystkie i żeby było wszystko tak jak w NBA.

Ktoś gra sezon w ogóle? Jeżeli chodzi o draft to ściąganie jakieś z netu czy dajecie auto generate rookies?

Greetz,

Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej stronie masz rostery + draft class

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-basketball-rosters/

MyLeague mozesz decydowac o wszystkim co sie dzieje w lidze (bardziej dla tych ktorzy sie znaja ) mozesz prowadzic naraz nawet 30zespolow , podpisywać ,trenować  itp

MyGm to taka kariera menadzera tylko mozesz prowadzic jeden zespol (z tego co wiem malo jest zwolennikow tego trybu jest zbyt plytki i prosty)

Polecam tez slidersy z tej strony :   http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-basketball-sliders/

A jak chcesz juz prawdziwa symulacje to w ustawieniach myleague 

Hard Cap Value 85 Trade Approval On Quarter Length 12 Sim Quarter Length 12 Injuries On Use Roster Injuries On Progressive Fatigue On Team Chemistry On Gameplay Diffculty Superstar Simulator Difficulty 50 Trade Negotiation Difficulty 67 Contract Negotiation Difficulty 75 CPU Re-Signing Aggressiveness 80 Morale Difficulty 50 Morale Effects 25 Chemistry Difficulty 30 Chemistry Effects 32 Trade Frequency 50 Blockbuster Trade Frequency 85 CPU Injury Frequency 75 User Injury Frequency 75 Career-Ending Injury 37 User Injury Effects 40 CPU Injury Effects 40 Draft Class Quality 15 Player Progression Rate 38 In-Season Training Effects 32 Player Non-Financial Ambitions 85 Normalize Played to Sim Minutes Off

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki, slidersy już obczaiłem.

Na jakich roosterach najlepiej grac żeby było jak najbardziej zbliżone do tych rzeczywistych? Na oficjalnych 2K?

Greetz,

Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem grę na święta i jestem bardzo zadowolony. Grałem już w poprzednie osłony i gra trzyma poziom, a dzięki lepszej grafice jest jeszcze lepsza. Jakoś mnie jeszcze ani razu nie odłączyło ani nie wywaliło mi żadnego błędu ale i tak nie da się grać przez neta z powodu olbrzymich lagów. Jeszcze W MyPark to jest ok, bo tam jest 3na3 swoim zawodnikiem i jest zabawa nawet jesli troche opoznia, natomiast jak zagrałem mecz myteam w road to playoffs to była jakas masakra. co chwile zwieszki po ktorych przeciwnikowi wpadały punkty, kiedy rzucam jest takie opoznienie ze nie da sie trafić dobrze w ten pasek pod zawodnikiem a przeciwnik cały cvzas spamuje 3 i jemu cały czas wpadaja. Po prostu odechciewa się grać. Dodam, że neta mam dobrego a przynajmniej na tyle by grać w inne gry bez żadnych problemów. Więc niestety gra pomimo, że świetna to nadaje się tylko do singla i gry z kumplem. Kiedyś słyszałem, że to jest wina tego ze serwery mają w stanach i olewają europę totalnie, ale ja się za bardzo na tym nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy tak ma niestety nic na to nie poradzimy, odradzam grac online w myTeam i tak graja tam same buraki którzy spamuja 3 albo dunkuja nad kazdym ...  Nie ma to nic wspólnego z realizmem

Doszedłem tam do 5 seeda nie kupując żadnych zawodników później niestety składy typu (Curry harden durant lbj Howard ) sa na porządku dziennym....

Park rzeczywiście w tym roku jest super,  wciągnął mnie , ale brakuje mi   tu zwykłego trybu sezony jak w fifie z chęcią bym pograł normalnymi zespołami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wiernych fanów basketu,wiem że był juz ten problem nie raz ale nie było jeszcze odpowiedzi co zrobic jesli w trybie my park i my team ciagle wysyakuja komunikaty o bledzie z góry dzieki za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ShaqAttack6969, Thetruth90 u mnie występuje taki błąd Error code930a1bef ma ktoś jeszcze tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciekawi z kolei jak są rozwinięci wasi zawodnicy z mc, jak ktoś chętny można złożyć ekipę na MP i popykać. Ja mam ziomka 75 ovr na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie by mieć swoją ekipę, trophy można by próbować zrobić, moja gwiazda ma 82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze jeden jakiś koleżka i można już bujać na MP innych :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiedy jakaś ustawka panowie ? Dodawać do friendsów i jedziem.

Edytowane przez sew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja max 23 czasu polskiego ale przeważnie od 19 cisne w różne gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chętnie pograł normalne mecze na online :) Dopóki mój myPlayer nie przykoksi (jak narazie marne ovl 67) . Po jednym dniu gry i tak dobrze :)

Dodawać do friendsów i mozemy coś grac.

Jak narzie odczucia związane z przesiadką z 2k14 jak najbardziej pozytywne. W 2k14 zawodnicy sprawiali wrażenie lekkich jak piórko. Tutaj już jednak ich ciężar czuć. Trudniej sie nimi manewruje, łatwiej o faule. Nowy system rzutów nie tak rewolucyjny jak myślałem. Bardziej ukłon w strone osób które pierwszy raz wchodza na wirtualny parkiet 2K. Tryb kariery narazie bardzo fajnie się zapowiada. Jak narazie wskoczyłem do pierwszej  piątki Detroit Pistons. Mój zawodnik grający na pozycji small forward jak narazie ma duze braki w stosunku do swojego poprzednika któym grałem w 2k14 (ovl 95 :biggrin:). Zagrałem tez kilka zwykłych match -upów i blacktopa. Naprawde nie wiem co ludzie z Visual Concepts mogli by jeszcze dodać aby ta gra była jeszcze bardziej idealna niż jest. Choć w sumie moglyby wkońcu dogadać się z Charlsem Barkleyem aby mógł zasilić szeregi legendarnego składu Houston Rockets z lat 90-tych. W planach mam jeszcze rozpoczeciu trybu MyGM grajac oczywiście Oklahoma City Thunder :)

Edytowane przez Kruczek293

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi