Michalx2204 103 Napisano 31 Lipiec 2014 Wszedzie ten messi nie ma lepszego piłkarza na okładke? Jak się ma z kimś podpisaną umowę to trzeba korzystać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 1 Sierpień 2014 Widzieliście już gdzieś może sklep który oferuje Edycje Ultimate na PS4? Bo wszędzie jest normalna edycja z 15 darmowymi paczkami w preorderze, a ciekawi mnie czy będzie gdzieś dostępna w Polskim sklepie edycja Ultimate gdzie będzie 40 paczek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 6 Sierpień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 6 Sierpień 2014 Widzieliście już gdzieś może sklep który oferuje Edycje Ultimate na PS4? Bo wszędzie jest normalna edycja z 15 darmowymi paczkami w preorderze, a ciekawi mnie czy będzie gdzieś dostępna w Polskim sklepie edycja Ultimate gdzie będzie 40 paczek :) Dobre pytanie, sam się zastanawiam, gdzie nabyć swoją kopię. W zeszłym roku obydwie wersje - standardowa i ultimate były w Empiku, z tym że chyba dopiero w dniu premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 6 Sierpień 2014 http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-15-barclays-premier-league-announcement?utm_campaign=fifa15-social-global-ic-yt-bpl-announce-080614-yta-text-site-ramp&utm_source=youtube&utm_medium=social&sourceid=fifa15-social-global-ic-yt-bpl-announce-080614-yta-text-site-ramp&cid=23920&ts=1407338995037 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 6 Sierpień 2014 Ja nie wiem jak oni weszli na nową generację i ciągle nie mogą się pozbyć tego okropnego oświetlenia i woskowych refleksji na twarzach. Widzę ten screen Adebayora pierwszy w artykule na PSS i model jest jak najbardziej ok, ale te refleksje psują całkowicie wygląd zawodnika. Włączam sobie program graficzny, nakładam twarz z real foto na twarz in-engine i robię mapę jaskrawości jak na oryginale. Wygląda to genialnie. Oczywiście nie najważniejszy element gry, ale już mogli by sobie darować oświetlenie z początku ery PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Ja nie wiem jak oni weszli na nową generację i ciągle nie mogą się pozbyć tego okropnego oświetlenia i woskowych refleksji na twarzach. Widzę ten screen Adebayora pierwszy w artykule na PSS i model jest jak najbardziej ok, ale te refleksje psują całkowicie wygląd zawodnika. Włączam sobie program graficzny, nakładam twarz z real foto na twarz in-engine i robię mapę jaskrawości jak na oryginale. Wygląda to genialnie. Oczywiście nie najważniejszy element gry, ale już mogli by sobie darować oświetlenie z początku ery PS3. Jak oni to mówili że na nexgenach to całkowicie nowa fifa, silnik Ignite(tjaa marketingowy bełkot a nie silnik) i wogule ochy ahy. Wystarczy tylko nie wierzyć w te głupoty i zejść na ziemię i się nie czuje oszukiwanym. To akurat nie mój cyrk ta fifa więc tylko podpowiadam aby nie wierzyć w te bzdury elektroników to człowiek od razu się czuje zdrowszy. Zresztą sam napisałeś o tym oświetleniu pamiętających czasy ps3. No ale tu się wszystko zgadza. Gierka podbita do mocy nowych konsol i tyle :) Edytowane 6 Sierpień 2014 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 6 Sierpień 2014 Nie wie ktoś do kiedy konami ma wykupione prawa do LM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Sierpień 2014 Nie wie ktoś do kiedy konami ma wykupione prawa do LM? 2016 ? wiem jedno, jak i to EA kupi to konami może zamykać studio od piłki %) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Konami już nie ma praw. Niby od nowego sezonu są wolne, więc jest okazja dla EA. Podpisano także umowę na wszystkie stadiony z La Liga. Ale to, że będą w grze, może być ogłoszone na targach za tydzień dopiero... ukazanie technologi goal line: Edytowane 6 Sierpień 2014 przez PiPoL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) 2016 ? wiem jedno, jak i to EA kupi to konami może zamykać studio od piłki %) Na bank jeśli skończy się umowa to EA to przejmie to pewnik. I w zasadzie pewnik że konami zostanie zamknięte w jakimś odstępie czasu. Ale nie przez to że ta piłka jest gorsza bo dla mnie nawet paściarski pes 2014 zjada ta fifę. Zamknie dlatego że własnie to co piszesz multum licencji, buldożery mamony na marketing robią swoje. Dlatego fifa cały rok jest praktycznie w top 10 UK a konami się coraz bardziej pogrąża. Wiadomo tez że lepiej się sprzedaje gra która jest dla wszystkich i jest bardziej przystępna a taka jest fifa. Po prostu szacunek dla EA że potrafi rok w rok w takich ilościach to sprzedawać praktycznie tylko aktualizująć składy.(od 2011 jest tyle tych zmian co kot napłakał) Ale jest popyt jest podaż więc po co mają coś zmieniać w fifie skoro to się tak fenomenalnie sprzedaje. EA ma łeb na karku zawsze ich za to szanowałem. Edytowane 6 Sierpień 2014 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 6 Sierpień 2014 Konami już nie ma praw. Niby od nowego sezonu są wolne, więc jest okazja dla EA. Podpisano także umowę na wszystkie stadiony z La Liga. Ale to, że będą w grze, może być ogłoszone na targach za tydzień dopiero... ukazanie technologi goal line: Jeśli tak to obstawiam, że EA nawet kosztem licencji na jakąś śmieszną ekstraklasę kupi LM i LE tylko nie wiedziałem do kiedy konami miało umowę. A co do gol line to na dobrą sprawę w 14 przydało by mi się max 3 razy w przeciągu 8 miesięcy... Ale co bajer to bajer jak to "mówią" u elektroników ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 6 Sierpień 2014 Za rok wygasa EA umowa na Bundeslige. Zobaczymy czy będzie przedłużona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 7 Sierpień 2014 (edytowane) "EA SPORTS FIFA Polska 4 min · Wszystkie 18 klubów tureckiej Süper Lig w tegorocznej #FIFA15!" https://www.facebook.com/photo.php?v=10152629903579288&set=vb.191027189287&type=2&theater Edytowane 7 Sierpień 2014 przez Tom21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Sierpień 2014 Za rok wygasa EA umowa na Bundeslige. Zobaczymy czy będzie przedłużona. haha to pewniejsze niż śmierć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Sierpień 2014 ukazanie technologi goal line Oj lubię takie smaczki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Sierpień 2014 Info z dupy. Jak kogos interere Lewy bedzie miec ovr 88. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Sierpień 2014 Liga Turecka wjeżdża tak na marginesie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 7 Sierpień 2014 Liga Turecka wjeżdża tak na marginesie :P Tak na marginesie patrz 5 postów w górę :P No jeszcze tylko ukraińska i będę w 90% zadowolony 10% zostaje na LM i LE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 7 Sierpień 2014 No to LM wskoczy pewnie za rok i EA bedzie tak dumne z licencji ze to jedyna zmiana miedzy 15 a 16 będzie :D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sitee 8 Napisano 8 Sierpień 2014 i zobaczycie jak przy tym będą to celebrować jako mega nowość. nie zdziwie się, jak gazprom pojawi się zamiast np messiego na pudełkach hehe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 8 Sierpień 2014 Nie zdziwiłbym się gdyby fifa zmierzała w kierunku pokazywania reklam przed meczami. Wyobraźcie sobie, że zaczynacie w trybie menedżerskim mecz w Lidze mistrzów i oglądacie reklamę MasterCard albo innej firmy, która zapłaciła EA :laugh: //Nie no żartuję, troche to absurdalne. Mam nadzieję, że nic nie wykrakałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
judgementcrematorium 0 Napisano 8 Sierpień 2014 PES is dead! Fifa is a KING and Prince and Lord! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 8 Sierpień 2014 PES is dead! Fifa is a KING and Prince and Lord!To raczej nie jest powód do radości, przy braku konkurencji Fifa będzie zmieniała tylko okładki z roku na rok... będzie stała jeszcze bardziej niż stoi teraz.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Sierpień 2014 Nie zdziwiłbym się gdyby fifa zmierzała w kierunku pokazywania reklam przed meczami. Wyobraźcie sobie, że zaczynacie w trybie menedżerskim mecz w Lidze mistrzów i oglądacie reklamę MasterCard albo innej firmy, która zapłaciła EA :laugh: //Nie no żartuję, troche to absurdalne. Mam nadzieję, że nic nie wykrakałem Kto gra SINGLE w fifie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach