Skocz do zawartości
Krosek

FIFA 15

Rekomendowane odpowiedzi

Ile kosztowała FIFA 15 w dniu premiery? 199 czy 249? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, a dzisiaj kupiłem używkę w pudełku (stan jak nowy) za 80 zł. Jednak nie warto kupować w premierę. Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, tylko ja juz mam rozegranych z 500meczy, 300k na koncie i aguero, kompany i di maria wskladzie.. No ale możesz kupić np za 4 miechy to będzie jeszcze taniej!

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytałem w kontekście FUT. Grę kupuję dla zabawy, a nie wyścigu szczurów :)

PS. Mój kolega rozegrał 0 meczów w FUT a ma ponad 6 mln na koncie i ciągle rośnie... Czy to ma jakieś znaczenie?

Edytowane przez dreamtox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pytałem w kontekście FUT. Grę kupuję dla zabawy, a nie wyścigu szczurów :)

PS. Mój kolega rozegrał 0 meczów w FUT a ma ponad 6 mln na koncie i ciągle rośnie... Czy to ma jakieś znaczenie?

Ma znaczenie , bo idac tokiem Twojego myslenia nie oplaca sie nawet teraz kupowac bo za rok bedzie za 39,99 zl.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 miesiace po premierze to nie rok. Koniec tematu

A 2 miesiące po premierze to nie to samo co w dzien premiery ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wymieniłem w empiku oddając fifa 14, więc też zapłaciłem "taniej". Sam również żadko kupuję gry na premierę, bo zwyczajnie mnie nie stać.

Edytowane przez Sithman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

orientuje sie ktos ile kosztuje Fifa na pss bo jednak sie zdecydowalem ze znow w tym roku po chwilowym zawachaniu kupie FIFE:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej chwili jest promocja - za ok 180 zł masz jakąś super duper edycję

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Kupiłem wczoraj konsole PS4 oraz FIFE15 i mam problem z tą własnie grą. Wczoraj odpaliłem tylko grę na szybo aby zobaczyć ja działa i wszystko było ok . Dzisiaj jednak gdy odpalam grę włącza się automatycznie mecz Liverpool-Chelsea jednak gdy skończę grać ten mecz lub wyjdę do menu w trakcie to mam tylko dostępna opcje 'Szybki mecz' a w nim jedynie kilka drużyn do wyboru. Obok 'kafelka szybki mecz' jest informacja, że gra jest w tracie instalowania a do ukończenia tego procesu mogę jedynie korzystać z funkcji szybki mecz. Problem w tym, że czekam pół godziny a postęp w instalacji cały czas wynosi 0%. Próbowałem już resetować konsole, włączać grę ponownie jednak cały czas jest to samo.Bardzo prosiłbym o pomoc. Jeżeli to ważne dodam jedynie ze mam edycje Ultimate Team.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może daj się grze spokojnie zainstalować, postęp będziesz widział w menu konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, a dzisiaj kupiłem używkę w pudełku (stan jak nowy) za 80 zł. Jednak nie warto kupować w premierę. Dzięki

Jak dla mnie to w ogóle nie warto kupować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie po wydaniu patcha 1.04 gra jest już grywalna i daje dużą przyjemność w rozgrywaniu akcji. Nie działa już tak jak wcześniej L trójkąt (jest mniej skutecznie) oraz gra obronną poprawiona na plus. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie po wydaniu patcha 1.04 gra jest już grywalna i daje dużą przyjemność w rozgrywaniu akcji. Nie działa już tak jak wcześniej L trójkąt (jest mniej skutecznie) oraz gra obronną poprawiona na plus. Polecam.

Dokladnie. Teraz zawodnicy z mniejszym pace stali sie uzyteczni!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda po ostatnim patchu gra o wiele lepsza i bardziej grywalna ale i tak crap po całosci i najgorsza Fifa ever. Rajd od środka nadal możliwy dzisiaj pare razy widzialem na wlasne oczy i nawet bramki padały. Moje wk&^&^%wienie siegnelo zenitu dzisiaj, oczywiscie nawet jak gra jest calkowice przeciw mnie (skrypt) i niezle sie bronie to nagle moj bramkarz po zlapaniu pilki wywala sie sam z siebie o wlasne nogi (!!!) wyrzuca pilke a rywal strzela na pusta bramke,.. bez komentarza ,gra warta z 10 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to w ogóle nie warto kupować.

No i miales racje. Pogralem 2 dni i mam dosc, gra jest niegrywalna. Na szczescie znalazlem juz chetnego za 140 pln wiec sprzedaje i wracam do 14tki. Ladne gow.... EA wypuacilo, nie warte nawet 10 pln.

Edytowane przez dreamtox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej grze grajac online nie liczą się umiejętności gracza - nic a nic. Tylko jeden wielki skrypt i to czy gra będzie łaskawa i jak sobie założy, właściwie przed meczem już jest wszystko rozstrzygnięte a wyjście na boisko jest formalnością - głównie tryb FUT, choć inne nie lepsze. Za wydanie takiego shitu, EA powinna dożywotnio wydawać każdą FIFE za darmo żeby odzyskać względy fanów, bo ja tak jak i (mam nadzieje) miliony innych graczy napewno nie kupią kolejnej edycji po czymś takim, nawet ciężko to nazwać blamażem, dla mnie to największy crap w historii gier komputerowych. Zdecydowanie fail roku jak i całej dekady. 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy ma prawo do własnej opinii ale to co wyzej piszesz jest małą przesadą. Po patchu gra wyglada bardzo podobnie do 14tki w aspektach obronnych i rozgrywania piłki i gra się miodnie. Fail roku? ... no chyba ze chcesz sobie pohejtowac to prosze bardzo, nie przeszkadzam :biggrin:

Edytowane przez evo666
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiesz co gadasz ... Jeśli chodzi o online różnie z nim bywa . Za to tryb offline miażdży wszystko, tym bardziej mecz na jednej kanapie. Jest dobrze ...Wole to niż to co daje nam konkurencja .. real vs real do usranej śmierci,albo north London itp.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W PESie piłka przynajmniej nie lata jak balon. Niestety ten rok obędzie się bez nowej kopanki, wracam do FIFY 14 z której czerpię przyjemność grając online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi