xavris 2446 Napisano 28 Marzec 2019 Z NMS mam jeden problem. Kupiłem na premierę i bawiłem się świetnie. Później zostawiłem na półce i niedawno a Manoszkiem pograłem trochę po tych wszystkich poprawkach i zrobili z tego tak inną grę, że nie potrafiłem się odnaleźć. Jak ktoś będzie zaczynał zabawę teraz, to na pewno go czeka sporo radochy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 2 Sierpień 2019 Update "Beyond" dostępne od 14 sierpnia. Szykować PSVR/Oculusy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 14 Sierpień 2019 https://www.nomanssky.com/beyond-update/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 15 Sierpień 2019 Panowie jest tu ktoś grający regularnie, kto się wypowie o obecnym stanie gry?? Tak z pierwszej ręki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 15 Sierpień 2019 Tak ogólnie pewnie nie ma nikogo takiego ale...3dni temu zainstalowałem aby sprawdzić aktualizacje NEXT. Długo nie pograłem ale sprawdziłem widok z 3 osoby itp. Gra na Ps4 Pro działała kiepsko, spadki fps widoczne. Graficznie bieda a moja konsola, która na na takich tytułach jak GoW, RDR2, DG czy Spiderman działa cichutko, to tutaj słychać wiatraki (zdziwiłem się grubo).Wczoraj była aktualizacja Beyond, pod względem technicznym jest jak wyżej, może nieco ładniej.Szczerze to nie chciało mi się sprawdzać tych nowych aktywności bo gra niczym mnie nie przyciągnęła. Czułem jakbym grał w grę z początku premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 15 Sierpień 2019 (edytowane) 21 minut temu, Kolos28 napisał: Tak ogólnie pewnie nie ma nikogo takiego ale... 3dni temu zainstalowałem aby sprawdzić aktualizacje NEXT. Długo nie pograłem ale sprawdziłem widok z 3 osoby itp. Gra na Ps4 Pro działała kiepsko, spadki fps widoczne. Graficznie bieda a moja konsola, która na na takich tytułach jak GoW, RDR2, DG czy Spiderman działa cichutko, to tutaj słychać wiatraki (zdziwiłem się grubo) Poważnie są spadki fps? Splatynowałem zaraz po premierze i wtedy gra na zwykłej PS4 działała bardzo dobrze. Edytowane 15 Sierpień 2019 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 15 Sierpień 2019 No niestety, spadki widoczne i odczuwalne. Zwłaszcza na aktualizacji NEXT. BEYOND, zagrałem dosłownie 20min i było chyba lepiej pod tym względem ale dalej czuć bylo brak płynności. /edit Kolejna łatka (prawie 100MB) i gra wydaje się plynniejsza. Chyba dam szanse grze /edit2Kolejna aktualizacja, tym razem 718MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 17 Sierpień 2019 (edytowane) Witam, mam pytanie do ogarniętych ja mam grę już od zarania dziejów, no ale chciałem pograć po tych wszystkich łatkach no i wjebao mnie bazę, no i pisze że idzie niby ją odzyskać tylko jak bo.... gdy stawiam ten moduł do tworzenia bazy i wybieram by mi wczytało dane pisze że za mało miejsca czy że teren nie ten, próbowałem w 100 miejscach latałem z 1.5h i nie mogę odzyskać bazy co zrobić? swoją drogą cała reszta na plus. Bez bazy raczej się wkurzę bo żeby zrobić ją na nowo (miałem bazę pod robienie kasy) przy tych mechanikach to zajmie mi z tydzień grania, no a nie po to poświęcałem tyle czasu żeby teraz robić to samo tyle że dłużej. Edytowane 17 Sierpień 2019 przez Squal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Sierpień 2019 Po 150 godzinach na oremiere , po latach wróciłem do gry aby pograć na vr .... to jeden z najlepszych tytułów na ta technologie !! Immersja ze sterowaniem movami plus niekończąca się Galaktyka w wy w środku akcji coś pięknego : jak na premierę gra była przeciętnym średniakiem z klimatem tak na vr ... jest to jeden z najlepszych tytułów , dodatkowo zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany: po latach dostaliśmy zupełnie inna grę , z innym celem, gameplayem i dodanym wszystkim co obiecano na premierę... no i vr .... immersja nieziemska z tym tytułem !!! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 20 Sierpień 2019 (edytowane) Ja po powrocie do gry jakiś czas po premierze nie mogłem sie w niej odnaleźć tak wszystko pozmieniali. Vr tutaj ni wywołuje nadmiernego pawiowania? Mam chorobę lokomocyjną, obawiam się, że bym pół bloku zarzygał :/ Edytowane 20 Sierpień 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 21 Sierpień 2019 @xavriswracamy do kosmosu? oczywiście bez VR. Nie chcę żebyś zapaskudził swój statek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Sierpień 2019 Dla mnie tylko driveclub vr miał odruch wymiotny : wipeout czy nms go nie maja. Za to sterowanie movem: coś pięknego , menu pod niego ideał . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 21 Sierpień 2019 @manoszek o panie, nie ma kiedy :/ premiera za premierą w najbliższym czasie :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Maj 2020 W końcu się sprawdzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach