Namo 1 Napisano 3 Kwiecień 2015 Zapraszam do nas na teamspeak. Zawsze jest z kim grać napady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 3 Kwiecień 2015 Jakby ktoś miał czasami ochotę na napady lub zwykłe misje, psn id: kani_93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 4 Kwiecień 2015 (edytowane) Ktoś dziś jakieś napady ? Brak dwóch osób... zapraszamy z HS... Edytowane 4 Kwiecień 2015 przez INO1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 6 Kwiecień 2015 Siemka, chętnie zaproszę 3 osoby na trzeci napad :) Arsfan89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszgazior 3 Napisano 8 Kwiecień 2015 Szukam fajnej ekipy na napady. Mam dopiero 12 range ale szybko się rozwijam ;) Mam dość losowych leszczy w online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 19 Kwiecień 2015 Szukam 3 osób na zrobienie wszystkich napadów po kolei, jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brysio 7 Napisano 21 Kwiecień 2015 chcemy z jedną ekipą zrobic wszystkie napady ale jak to jest z tym pierwszym napadem jak go zrobic z ekipą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 21 Kwiecień 2015 Musicie podzielić się na 2 ekipy i zrobić napad osobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 23 Kwiecień 2015 Szukam 3 osób na zrobienie wszystkich napadów po kolei, jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. Chętnie dołączę jeżeli nadal aktualne, granie na przemian za każdym razem w innym składzie trochę dezorganizuje całą rozgrywkę (a to ktoś gra pierwszy raz albo bez HS). Do tej pory udało nam się zaliczyć tylko 3 pierwsze napady - po kilku tygodniach wałkowania w kółko tego samego (co dwa dni inny skład) udało mi się zagrać w nich każdą rolę po kilkanaście razy, więc mam je opanowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dext3rr 47 Napisano 23 Kwiecień 2015 Ja też szukam ludzi do napadów. Obecnie skończyłem wszystkie przygotowania do drugiego napadu z Rashovskym i został sam napad. Gra z randomami jest bardzo frustrująca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awruk87 487 Napisano 23 Kwiecień 2015 Ja też się piszę na napady. Jest nas już 3 a jeśli Solid_POL nadal jest chętny to nawet 4. Możemy się ustawić na weekend bo będę miał czas pograć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 24 Kwiecień 2015 Panowie nie mam weny na grę. Dlatego szukam paru osób które chętnie zagrają online. Napady itp. Proszę o zaproszenia a z dopiskiem GTA. Id: starkdam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 24 Kwiecień 2015 Panowie nie mam weny na grę. Dlatego szukam paru osób które chętnie zagrają online. Napady itp. Proszę o zaproszenia a z dopiskiem GTA. Id: starkdam Dziś po 18ej gramy w 6-8 osób. Może uda się zebrać 2 ekipy do napadów. Zapraszamy z HS... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dam27 12 Napisano 24 Kwiecień 2015 Dziś po 18ej gramy w 6-8 osób. Może uda się zebrać 2 ekipy do napadów. Zapraszamy z HS... Faken będe po Pierwszej Miłości...bo przecież po co mi 2 TV ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 24 Kwiecień 2015 (edytowane) Jak cos to zapraszajcie, Nath_147 Edytowane 24 Kwiecień 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bjark 2 Napisano 25 Kwiecień 2015 Poszukuje 3 osób do napadów zeby zdobyc trofeum "każdemu po równo", potem możemy hostem może byc ktokolwiek. Mile widziane osoby z hs i powyżej 18 lat. jak ktoś chętny to proszę wysyłać zaproszenia na psn " owca_z_bananowca" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nautilus 72 Napisano 26 Kwiecień 2015 Ja chętnie zagram w ekipie z HS . Robienie napadów z randomami to bardziej udręka niż przyjemność. Jak coś to dodawać: Saladyn81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 26 Kwiecień 2015 Wszystkich chętnych zapraszamy do Ekipy - NOCNA JAZDA - zapisy otwarte. Codziennie nas przybywa i online jest minimum 3 osoby na tygodniu, w weekend jest komplet. Od wczoraj testujemy stream na żywo. Ekipa posiada już własny profil na FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł91 3 Napisano 27 Kwiecień 2015 Chętnie dołączę do ekipy na napady. PSN ID DIABEL914. HS mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 27 Kwiecień 2015 Ja też chętnie pogram jak coś dajcie invite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vibez 5 Napisano 29 Kwiecień 2015 Witam, panowie do 100 brakuje mi jednego pucharka. Mianowicie wydać 8mln na samochody z napadów. Wydałem juz 0,5mln na kurume, ponad 1mln mam. Zastanawiam sie czy sprzedać kurume kupic znowu i sprzedać tak powinno sie liczyć. Tylko ze do 8 jeszcze daleka droga. Jakie sa sposoby na zarobienie szybko kasy? Tylko został mi ten pucharek.. :/ napady wszystkie ukończone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 29 Kwiecień 2015 Szukam 3 osób do pomocy przy trofum za przejście 10fal. psnid: massinio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 30 Kwiecień 2015 Szukam 3 osób do pomocy przy trofum za przejście 10fal. psnid: massinio Mogę Ci pomóc i zrobimy to we dwóch. Na "Krwawej Rdzy" można to spokojnie przejść w dwie osoby bez większego wysiłku.... ale wskazane opanowanie (bez szarżowania) od 9-ej fali.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 1 Maj 2015 Wysłałem ci zaproszenie na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaMLiN 16 Napisano 1 Maj 2015 jak cos to chetnie sie dolacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach