Wojciech Komorowski 4 Napisano 1 Kwiecień 2015 Ale jak przesluchasz to na mapie pojawiają się jego koledzy no i dodatkowe punkty wpadają za nie zabicie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 2 Kwiecień 2015 (edytowane) Byłby ktoś chętny pomóc w tym zadaniu ” Odblokuj ścieżkę reputacji mechanika poz. 4 w różnych grach 10″ ? Oczywiście z wzajemnością :) Edytowane 2 Kwiecień 2015 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 2 Kwiecień 2015 Byłby ktoś chętny pomóc w tym zadaniu ” Odblokuj ścieżkę reputacji mechanika poz. 4 w różnych grach 10″ ? Oczywiście z wzajemnością :)Wejdz sobie na Amerykanskie serwery gdzie gra 4-5 osob w trybie fucha, wlacz Atut "Reputacja" 50%-100% i jezdz non stop-same wpadna w 10 roznych grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 2 Kwiecień 2015 Wejdz sobie na Amerykanskie serwery gdzie gra 4-5 osob w trybie fucha, wlacz Atut "Reputacja" 50%-100% i jezdz non stop-same wpadna w 10 roznych grach. Bezsensu :) Lepiej znalezc jakas osobe, ktora ci pomoze. Wtedy zamiast grac cala runde 20min, to grasz tylko 5min i wychodzisz i od nowa, chociaz to i tak nudne ;P Ja jak cos moge pomoc, ale jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 2 Kwiecień 2015 Już mi się udało za radą sO-Vickiego, ale nie powiem trochę czasu to zajęło, ale lvl też wpadł :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 2 Kwiecień 2015 Bezsensu :) Lepiej znalezc jakas osobe, ktora ci pomoze. Wtedy zamiast grac cala runde 20min, to grasz tylko 5min i wychodzisz i od nowa, chociaz to i tak nudne ;P Ja jak cos moge pomoc, ale jutro. Czy takie bez sensu to nie wiem. Podpowiedzialem metode ktorej sam uzywalem i sie sprawdzila. Nie potrzebowalem niczyjej pomocy, bylem kompletnie niezalezny. Reputacje wpadly w 10 kolejnych meczach, niezaleznie od klasy... a do tego kilka $$$ bo bylo akurat 2x XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 2 Kwiecień 2015 Chodzilo mi o to, ze bardzo nudna i czasochlonna metoda, ja bym nie wytrzymal tak grac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 2 Kwiecień 2015 Nie bylo az tak zle biorac pod uwage to jak szybko wpadala przy tym kasa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zioomek 14 Napisano 2 Kwiecień 2015 Wlasnie, co do tej kasy, to co z nia robisz? Ja juz nie mialem co kupowac, to kupilem kamuflaz za 500k i battlepacki otwieralem, warto sobie ja zbierac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 2 Kwiecień 2015 Jak tylko uzbieram 50 tys to otwieram zlote paczki. Bronie mam juz ustawione pod siebie i nie potrzebuje kupowac 30 roznych celownikow. W paczkach wpadaja rozne, przydatne badz mniej Atuty ktore warto wykorzystac. Np. Atut Sprzetowca lub Celu zwieksza ilosc $ w trybie fucha i bardzo latwo tam nabic przez 30min kilkukrotna wartosc pakietu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 2 Kwiecień 2015 A ja najpierw sobie kupiłem wszystkie bronie, potem dodatki dla każdej klasy. Teraz zbieram na tego skina za 500tyś, a potem zamierzam lecieć we wszystkie celowniki. Cel musi być bo tak to nudno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 3 Kwiecień 2015 A jeśli chodzi o te boosty co można trafić w battlepackach to jakie warto używać i gdzie ? Bo do tej pory tylko używałem za zabicia i przejmowanie celu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 3 Kwiecień 2015 A ja najpierw sobie kupiłem wszystkie bronie, potem dodatki dla każdej klasy. Teraz zbieram na tego skina za 500tyś, a potem zamierzam lecieć we wszystkie celowniki. Cel musi być bo tak to nudno :DJa akurat wszystkie ubrania i kolory samochodow dostalem w kuponach z battlepacks wiec jak najbardziej sie zwracaja! ;)A jeśli chodzi o te boosty co można trafić w battlepackach to jakie warto używać i gdzie ? Bo do tej pory tylko używałem za zabicia i przejmowanie celu.W battlepack mozesz trafic kupony na rozne dodatki broni. Powiedzmy ze trafisz kupon "kobra-kolimator"-mozesz go wtedy wykorzystac jednorazowo do wybranej przez Ciebie broni ktora ma dostepny ten celownik. Identycznie z kazdym innym dodatkiem. Dostaniesz jeszcze tryliard nikomu nie potrzebnych emblematow do Battlelog ktore sie dubluja po kilkaset razy ale i czasami jakies fajne naszywki-mozna zobaczyc je wszystkie w Dostosowaniu.Mozesz rowniez trafic Atuty 25%, 50% i 100% (baaaaardzo rzadko)! Jaki atut zastosowac do jakiej klasy to juz jest kwestia indywidualna. Mozesz zastosowac atut "zabijania" na trybie TDM (dostajesz dodatkowe $ za kill), "do celu" lub "sprzetowca" w trybie Fucha (dodatkowe $ podczas jazdy samochodami), "druzynowy" do Fucha, Podboj kiedy spawasz pojazdy kolegom z druzyny, znajomym. Atut "reputacji" gdy probujesz wbic 4 klasy reputacji w kazdej klasie do zrobienia zadan (czytaj strone wczesniej). Poczytaj sobie co jaki atut daje i postaraj sie je jakos umiejetnie pod siebie dostosowac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech Komorowski 4 Napisano 3 Kwiecień 2015 Panowie, apropos Świąt mam pytanie : co tam za pisklak mi ćwierka w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 4 Kwiecień 2015 Panowie, apropos Świąt mam pytanie : co tam za pisklak mi ćwierka w grze?Mapa Srodmiescie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojciech Komorowski 4 Napisano 4 Kwiecień 2015 No wlasnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 4 Kwiecień 2015 To sygnalizator przy przejsciu dla pieszych tak piszczy, o ile sie nie myle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
craxa 1 Napisano 6 Kwiecień 2015 (edytowane) Mam pytanie do posiadaczy Hardline czy w tej grze też są tak samo poryte respawny jak w BF4 tz.( wbiega przeciwnik do pustego budynku , ja go zabijam odwracam się plecami i dostaję serję w dupę od odrodzonego członka jego drużyny ) czy jest tak samo jak w BF4 ja pakuję całą serię z karabinu w gościa a on rozwala mnie jednym strzałem z rewolweru , lub wybucha mu granat pod nogami a on mnie rozwala snajperką ? Jeśli ta gra jest tak samo zryta jak BF4 to szkoda kasy na zakup. Edytowane 6 Kwiecień 2015 przez craxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 6 Kwiecień 2015 Respawny sa jak najbardziej do poprawy. Szczegolnie w TDM, odradzasz sie przy przeciwniku. Sporo jest tez bardzo przewidywalnych miejsc gdzie mozesz stac i przeciwnicy sie beda jeden po drugim odradzali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 6 Kwiecień 2015 Czy Hardline jest lepszy niż 4? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 6 Kwiecień 2015 Czy Hardline jest lepszy niż 4? :onie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Kwiecień 2015 nie nie bo? Rozwij swoją wypowiedź. Moim zdaniem jest lepszy jeśli lubisz walkę w zwarciu ala Close Quarters z BF3. Jest szybko dynamicznie mi się podoba. Polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 6 Kwiecień 2015 nie bo? Rozwij swoją wypowiedź. Moim zdaniem jest lepszy jeśli lubisz walkę w zwarciu ala Close Quarters z BF3. Jest szybko dynamicznie mi się podoba. Polecam!Moim zdaniem graficznie jest troche gorzej, singiel jak dla mnie słabszy....ale to tylko moje zdanie...w multi za szybko sie ginie, za mało broni, dzwiek i mapy w bf4 lepsze.jezeli miałbym komus polecic jedna z tych gier to bez zastanowienia byłby to bf4.zreszta nie ma co tych gier porownywac bo to 2 różne bajki.. pozdrawiam....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Kwiecień 2015 Właśnie te gry idealnie nadaja się do porównania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiltruck 16 Napisano 6 Kwiecień 2015 Właśnie te gry idealnie nadaja się do porównaniadla mnie to 2 inne bajki czekam na bf5, battlefront sobie odpuszcze choc ograne mam wszystkie bf-y a w hardline pogram od czasu do czasu dla zabicia nudy i oderwania sie choc na chwile od bf4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach