mat_eyo 511 Napisano 24 Październik 2014 Tylko teraz skąd wziąć brakujące SC? Tylko dwa mi potrzebne, mam dwa dni na to, może zdążę ;) weekly już zrobiłem, daily + vanguard tiger i modlić się, żeby z engramów wypadły monetki, czy jest jakiś lepszy sposób? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Październik 2014 Pvp, strike, engramy, itd. To jest total random. Ja osobiście bym grał strike na zmianę z pvp. Na przyszłość zrób sobie drugą postać, a potem trzecią i zniknie problem z coinami :) Problem taki, że musi Ci się chcieć je zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 24 Październik 2014 Planuję po wbiciu 30 lvl Hunterem zabrać się za Warlocka. Wiedziałem, że można między postaciami przenosić ekwipunek, ale że cała reszta też jest wspólna już nie. Dobrze wiedzieć. Zrobię weekly i później pocisnę strike, mam bounty na Bad Juju więc będzie się dodatkowo nabijało. Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 24 Październik 2014 Jak chcesz szybko farmić to zrób drugą taką samą postać i tylko przekładasz ekwipunek. Możesz wszystko dwa razy robić w jednym tygodniu. Suros obowiązkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 24 Październik 2014 Też mi brakowało 4 monet zrobiłem 5 tiger strików tyle wpadło energramów z nagród a z nich już 3 monety więc na pewno szybciej niż robienie teraz 2 postaci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 24 Październik 2014 Siudak to miałeś farta, ja oddałem dziś w jednym ciągu 24 engramy niebieskie i nawet 1 coinsa a w sumie dziś oddałem ponad 30 i wypadł jeden coins wiec to totalny random. a co do postaci to warto mieć dwie lub 3 takie same bo zwiększasz 3 krotnie szanse na drop z raidu. Ja gdyby nie 3 postacie to bym dalej stał na 29 a dzięki temu że mam 3 to mam już 2 sety na 30lvl. Jak się niema szczęścia to trzeba farmić postaciami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 25 Październik 2014 Właśnie taki cel mam, bo jedna postacią bez szczęśliwego dropu nie ma szans na 30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 25 Październik 2014 Trzeba tylko pamietac, aby dodatkowe postacie byly tej samej klasy co główna.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 25 Październik 2014 Dokładnie. Dobić do 20lvl a potem tylko się przebierać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 25 Październik 2014 Wczoraj ponad 4h grania w tym rajd, dziś ponad 3 i grane wszystko - srike, crucible, public events i nic... Ani jednego SC. Chyba się obrażam na Destiny, zwłaszcza, że dziś kupiłem FIFA 15 ;) Najśmieszniejsze, że z rajdu dostałem egzotyczną scout rifle, a później ze striku mi znów wypadła egzotyczna broń - dokładnie ta sama, co wcześniej z rajdu -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal_Mac 6 Napisano 27 Październik 2014 J najwięcej strange coinów dostaję za odkodowywanie enagramów po strikach. Dosłownie lecą na potęgę, razem z mote'ami :D Aaaaaale muszę dodać, że częściej wypadają jak odkodowuję większą ilości enagramów(10+). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 27 Październik 2014 (edytowane) Tobie leca mi nie .. nie ma reguly. Wszystko w tej grze jest losowe, czy odkodowujesz 50 czy 5 engramow w obu przypadkach mozesz dostac zero coinow.. albo 5 .. albo i 40 przy 50 engramach ;) Edytowane 27 Październik 2014 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EgZePL 22 Napisano 27 Październik 2014 (edytowane) Generatory liczb pseudolosowych są najczęściej uzależnione od aktualnego czasu. Dlatego odszyfrowywanie wielu enegramów naraz daje większą szansę że nasz roll wpadnie w inny przedział, co rzeczywiście może skutkować np. większa ilością strange coniów. A co do robienia strikeow również uważam, że to najlepsza metoda na coiny, z tego prostego względu, że dostajemy najwięcej nagród w stosunku do poświęconego czasu. Edytowane 27 Październik 2014 przez EgZePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fighterzysko 189 Napisano 27 Październik 2014 Dziś wypadło ze Strike'a. Warto zostawić czy na śrubki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Październik 2014 Daj do banku i niech czeka na lepsze czasy :) Ja tak robię ze wszystkimi exoticami. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibenn 64 Napisano 28 Październik 2014 mam tego szotgana. Taki ło na pierwsze wrażenie, chociaż mam tyle exotyków do wbicia, że leży gdzieś tam w koncie i się kurzy. Jak kiedyś wbije, to dam znać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 30 Październik 2014 Koledzy co dostane jak zniszczenie jedną z 2ch egzotycznych klat? Chyba ze nie warto tego robić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 30 Październik 2014 góra 3 shardy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 30 Październik 2014 A to słabo troszkę. A powie mi ktoś skąd mogę ogarnąć egzotyczne bounties? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalbest 4 Napisano 30 Październik 2014 A to słabo troszkę. A powie mi ktoś skąd mogę ogarnąć egzotyczne bounties? Zależy od farta :D jak oddajesz bounty ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 31 Październik 2014 Zależy od farta :D jak oddajesz bounty ^^Gdzieś czytałem, ze ten fart wynosi 2% :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HubertS91 0 Napisano 31 Październik 2014 A no to raczej prędko nie zdobęde znając moje szczęście i statystyki (2%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 31 Październik 2014 (edytowane) Oddałem dwa czerwone bounty i dało żółte, więc moja reguła oddawania trzech pve bounty przepadła. Wypadł mi wczoraj legendarny pulse rifle 77 wizard ale jak na złość bez voida tylko z arc damage. Używa ktoś BAD JUJU? Próbowałem w różnych trybach i chyba ta nazwa jest adekwatna do broni. Edytowane 31 Październik 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Continuum 17 Napisano 31 Październik 2014 Kilka dni temu dostałem piąte i szóste egzotyczne bounty - do tej pory nie było abosolutnie żadnej reguły. Z tym, że pierwsze cztery były różne, a teraz się powtórzyły. Jeszcze ani razu nie trafiło mi się bounty na Pocket Infinity, czy Fate of All Fools Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 31 Październik 2014 @malyr To Bad Juju faktycznie takie kiepskie? Wypadło mi zlecenie na niego ale nie wiem czy gra jest warta świeczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach