HarDy 1684 Napisano 7 Listopad 2014 Co ciekawego oferuje dziś 009? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 7 Listopad 2014 W temacie Wieża masz filmik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 7 Listopad 2014 A ten Truth to warto kupować czy lepiej czekać na dropa w jakiś piękny, fartowny dzień? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 7 Listopad 2014 Mi zawsze dropi to cu kupię u xura :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 7 Listopad 2014 Troche bez sensu ze zrobili scouta ktory wyglada identycznie jak pulse, a nie jak scout. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 7 Listopad 2014 Trochę bez sensu jest to, że zrobili broń egzotyczną, która wygląda identycznie jak broń nawet nie legendarna! Leniuszki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 7 Listopad 2014 (edytowane) Myślę, że przeciętny hamburger i tak nie będzie widział podobieństw na tych dwóch obrazkach :) Edytowane 7 Listopad 2014 przez malyr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 7 Listopad 2014 A ten Truth to warto kupować czy lepiej czekać na dropa w jakiś piękny, fartowny dzień? ta wyrzutnia jest lipna. Kupiłem ja ostatnio jak była u 009 wymaksowałem ale średnia jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 8 Listopad 2014 Co myślicie o zakupie The Truth tylko pod kątem rajdu? Opłaca się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Listopad 2014 Nie. Gjallarhorn jest nie do przebicia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 9 Listopad 2014 Rajd da sie zrobic bez ani jednego uzycia wyrzutni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 9 Listopad 2014 Wiem, ale na hardzie jest ciężko pod koniec z pretorianami bez broni z fioletowymi obrażeniami. Odpuściłem sobie zakup, bo wczoraj mi wydropiło Unfriendly Giant z void dmg ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 9 Listopad 2014 (edytowane) Rajd da sie zrobic bez ani jednego uzycia wyrzutni. Da sie bez wielu rzeczy, ale po co sobie utrudniac zycie - jeden hit i Pretos czy inny Minos gryzie piach, chyba zdazy mu sie odnowic zycie do polowy, ale wtedy wystarczy dobic go z innej broni (fatebringer ftw) lub dopalic jeszcze jednym rpg zdejmujac przy okazji okoliczne moby. Przy uzyciu snajperki, ciezkiego karabinu lub fusiona zajmuje to znacznie wiecej czasu.. a czas to pieniadz Edytowane 9 Listopad 2014 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damka88 7 Napisano 11 Listopad 2014 Jak się spisuje atheon wymaksowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 11 Listopad 2014 Sam o to pytałem parę postów wcześniej, teraz mogę powiedzieć, że wolę Surosa, ale biorąc pod uwagę obrażenia z voidem i fakt, że jeden z upgrade'ów daje dobrą stabilność to Atheon jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 12 Listopad 2014 (edytowane) Odnoszę wrażenie, że Atheon zrobiony na maksa jest słabszy niż przed upgradem. Strzelam w raidzie a efekty marne, widocznie mam za mało skilla :) Mi wczoraj z drugiej skrzynki na raidzie normal wypadła snajperka Ice breaker a na koniec Atheon. Snajperka genialna w połączeniu z warlockiem (samo wskrzeszanie) można w pojedynkę zaliczyć większość misji. Grał ktoś shotgunem Found Verdict? W upgrade ma bonus do damage podczas strzelania do oracle. Ciekaw jestem jak przycelować z shotgun oracle w portalach :) Edytowane 12 Listopad 2014 przez malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 12 Listopad 2014 Z bliska. Kazda bron z rajdu oprócz egzotycznych ma bonus do oracli. Ten autorifle jest dobry tylko i wyłącznie na nightfalle z bonusem do void - nie wiem po co dalej wałkować ten temat? Nie lepiej wydropic scouta a o auto zapomnieć? Dla mnie pomyłka w tej grze są wszystkie auto z 50+ ammo i niskim impactem, podobnie machine guny strzelające jak autorifle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 12 Listopad 2014 Nic mi nie mów o dropieniu w tej grze.Wczoraj z Atheona 4/6 osób dostały legendarne pancerze,a 2 pozostałe(w tym ja) dostały po kolorze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 12 Listopad 2014 Wczoraj najmilsza niespodzianka jaka mnie spotkala. Po calym dniu grania, ubiciu 3 Templarow na hardzie, zmeczony wracam na wieze, a tam na poczcie cos sie swieci. Otwieram a tam Fatebringer ;) w trakcie rajdu mi sie nie wyswietlil bo mialem zapelnione primary weapons. Radosc nie do opisania. ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 14 Listopad 2014 Xur ma last Worda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazienkowicz 10 Napisano 14 Listopad 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 14 Listopad 2014 Ciekawy filmik porównujące The Last Word do The Thorn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 24 Listopad 2014 Witam wszystkich Mam pytanie jak upgradować w pełni broń legendarną mam Puls Rifle legendarną i jest już upgradowana na poziom uszkodzeń 300 ale ma jeszcze jeden nieaktywny slot który się nazywa "kinetic demage" jak go uruchomić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 24 Listopad 2014 To nie jest pole do upgrade'u ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 24 Listopad 2014 Więc jak zrobić aby ta broń strzelała amunicją kinetyczną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach