redo 530 Napisano 4 Marzec 2017 W dniu 28.02.2017 o 15:29, HarDy napisał: W odmentach interneuu natknąłem się, na informację, że tapromocja przeznaczona jest dla osób, które NIGDY nie miału aktywnej usługi PS+. (szkoda, sam bym chętnie skorzystał) Miałem wielokrotnie wykupiony PS+ i mogłem normalnie skorzystać z tej promocji, więc to nie o to chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Marzec 2017 https://twitter.com/PlayStationPL/status/842041512498216960/photo/1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 16 Marzec 2017 Czy Sony pobierało sobie od początku z portfela kasę na przedłużenie PS+? Wchodzę dzisiaj na email i tu wiadomość o jakimś zakupię. Myślałem, że tylko jak ktoś ma podaną kartę kredytową to samo odnawia. Trochę mnie to wkur** bo nie na ten szajs trzymałem te pieniądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 16 Marzec 2017 Bo nie wyłączyłeś automatycznej subskrypcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Marzec 2017 W dniu 16.03.2017 o 10:57, mikelsgrom1 napisał: Czy Sony pobierało sobie od początku z portfela kasę na przedłużenie PS+? Wchodzę dzisiaj na email i tu wiadomość o jakimś zakupię. Myślałem, że tylko jak ktoś ma podaną kartę kredytową to samo odnawia. Trochę mnie to wkur** bo nie na ten szajs trzymałem te pieniądze. Zobacz jeszcze, że babce z renty nie pobrało... A na poważnie to tak. Czy to karta czy portfel pobiera bez skrupułów... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 16 Marzec 2017 W dniu 16.03.2017 o 11:02, haobao_PL napisał: Zobacz jeszcze, że babce z renty nie pobrało... A na poważnie to tak. Czy to karta czy portfel pobiera bez skrupułów... Kuźwa, a to pasożyty, ale pewnie jest jakaś opcja, żeby wyłączyć te "autookradania"XD Faaaak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 16 Marzec 2017 W dniu 16.03.2017 o 11:35, mikelsgrom1 napisał: Kuźwa, a to pasożyty, ale pewnie jest jakaś opcja, żeby wyłączyć te "autookradania"XD Faaaak Oczywiście, w ustawieniach konta wyłącz po prostu "automatyczne odnawianie" i po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 16 Marzec 2017 Wyslali mi wiadomość że zostalo mi 7 dni do końca, i nie widzą środków na koncie żeby odnowić, oczywiście napisali co stracę jak nie przedłuże, chytre to takie, trzeba uważać😁 Huawei P8 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 16 Marzec 2017 mi też takie cuś wysłali i zastanawiam się gdzie najtaniej złapie coś pewnego na rok? na allegro to pewnie same złodzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 16 Marzec 2017 W dniu 16.03.2017 o 13:54, Traws napisał: mi też takie cuś wysłali i zastanawiam się gdzie najtaniej złapie coś pewnego na rok? na allegro to pewnie same złodzieje Ja kupowałem tydzień temu rocznego plusa na allegro i bez problemu 17x zł, nie pamiętam dokładnie. Jeżeli się obawiasz, to w komputroniku są fizyczne zdrapki po 179. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Marzec 2017 Drawn to Death...... A już myślałem, że po ostatnich miesiącach coś się zmienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Marzec 2017 W dniu 16.03.2017 o 13:54, Traws napisał: mi też takie cuś wysłali i zastanawiam się gdzie najtaniej złapie coś pewnego na rok? na allegro to pewnie same złodzieje To widzę, że jednak łapią naiwniaków na swoją śmieciową propagandę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 18 Marzec 2017 (edytowane) no jakoś muszą szukać ktoś jeszcze karty nie odepnie i się kręci Edytowane 18 Marzec 2017 przez Traws Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 19 Marzec 2017 Często gęsto na stacjach benzynowych, mają plusa po starej cenie. Ostatnio na Statoil, były Plusiki na 3 miesiące za 59. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cobi 0 Napisano 25 Marzec 2017 Jeżeli kupię karte PSN 100zł przez allegro to będę mógł te pieniądze z portfela przeznaczyć na przedłużenie PS+ czy muszę podać dane karty kredytowej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 25 Marzec 2017 Możesz przedłużyć Plusa dzięki doładowaniu tą kartą 100 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Marzec 2017 https://blog.eu.playstation.com/2017/03/29/drawn-to-death-and-lovers-in-a-dangerous-spacetime-join-playstation-plus-in-april/ Drawn to Death (PS4) Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4) 10 Second Ninja X (PS Vita, Cross Buy with PS4) Curses ‘n Chaos (PS Vita, Cross Buy with PS4) Invizimals: The Lost Kingdom (PS3) Alien Rage (PS3) W plusie jak zwykle bogato. niedoszła gra F2p, coś co już było w goldzie a reszta to nawet nie wiem co to 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 29 Marzec 2017 szkoda sobie bibliotekę zaśmiecać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 29 Marzec 2017 Miesiąc temu podobno było na bogato, to teraz muszą sobie z pół roku odpocząć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepa_kostucha 8 Napisano 29 Marzec 2017 a co było bogatego w tamtym miesiącu bo chyba mnie coś ominęło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 29 Marzec 2017 Szczerze mówiąc to nie wiem, bo nic nie ograłem, ale czytałem w komentarzach że to był jeden z lepszych miesięcy Plusa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 29 Marzec 2017 (edytowane) Curses ‘n Chaos na Vitę i PS4? Kiedyś takie gry odpalałem z kasety na C64. Edytowane 29 Marzec 2017 przez malpka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 30 Marzec 2017 Mam pytanie. Plusa nie miałem dość długo nawet nie pamiętam od kiedy ale wcześniej chyba z dwa lata ciągiem miałem, gry czy na PS vita czy ps4 dodawalem. Ostatnio przez stronę SEN się zalogowalem i w liście do pobrania nie ma ani jednej gry które kiedyś dodawalem do biblioteki. Poznikaly wszystko chyba. Czy jak wykupie tego Plusa w promocji co jest za 4.30 to te gry pojawia się ponownie? Dzięki Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wroblos 42 Napisano 30 Marzec 2017 W dniu 30.03.2017 o 05:58, szuldi82 napisał: Mam pytanie. Plusa nie miałem dość długo nawet nie pamiętam od kiedy ale wcześniej chyba z dwa lata ciągiem miałem, gry czy na PS vita czy ps4 dodawalem. Ostatnio przez stronę SEN się zalogowalem i w liście do pobrania nie ma ani jednej gry które kiedyś dodawalem do biblioteki. Poznikaly wszystko chyba. Czy jak wykupie tego Plusa w promocji co jest za 4.30 to te gry pojawia się ponownie? Dzięki Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Zasada jest generalnie taka że gry dodawane do Biblioteki z PS + są dostępne do pobrania tylko wtedy jeżeli masz aktywnego subba. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 30 Marzec 2017 (edytowane) W dniu 30.03.2017 o 05:58, szuldi82 napisał: Mam pytanie. Plusa nie miałem dość długo nawet nie pamiętam od kiedy ale wcześniej chyba z dwa lata ciągiem miałem, gry czy na PS vita czy ps4 dodawalem. Ostatnio przez stronę SEN się zalogowalem i w liście do pobrania nie ma ani jednej gry które kiedyś dodawalem do biblioteki. Poznikaly wszystko chyba. Czy jak wykupie tego Plusa w promocji co jest za 4.30 to te gry pojawia się ponownie? Dzięki Ten promocyjny miesiąc to jest normalny miesiąc, tyle że tańszy. jak wykupisz, to wszystko będziesz miał normalnie dostępne. A plusowej rozpiski na kwiecień to nawet sam przed sobą nie jestem w stanie obronić... Zawsze wychodziłem z założenia, że jeżeli ogram chociaż jeden tytuł, to jest dobrze. Tym razem nie jest dobrze :/ Edytowane 30 Marzec 2017 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach