Gustaw 267 Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) Playset czy ktoś używa ktoś ma jak z jakością wchodzi w grę np. ten z alcantary http://www.playseat.com/shop/eu/pl/promo-europa/playseat-alcantara.html lub ten ze skóry eko http://www.playseat.com/shop/eu/pl/promo-europa/playseat-evolution-white-gearshift-holder-pro.html na alcantarze nie będę się tak pocił jak na eko skórze ? czy wsio ryba. są to jedne z tańszych setów tego typu na rynku jak z jakością? coś podpowiedzieć ktoś macał siedział może ma ? Edytowane 1 Grudzień 2016 przez Gustaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarek 59 Napisano 1 Grudzień 2016 Ja mam fotel z alcantary i jest zajedwabisty. Nie bierz ekoskóry bo to się latem ugotujesz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 1 Grudzień 2016 Potwierdzam powyższe ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 1 Grudzień 2016 Ja używam Playseat WRC i nawet nie wiedziałem że jest wykończony alcantara Jest wygodny. Tylek się nie poci w innych nie siedziałem więc nie mam porównania. Sent from my HTC One using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 1 Grudzień 2016 Gustaw jest jeszcze coś takiego http://www.gtomegaracing.com/gt-omega-art-racing-simulator-cockpit-rs6 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 1 Grudzień 2016 wszystko fajnie tylko pewnie zardzewieje bo omega w nazwie jak opel i niestety to nie ta kasa w funtach trochę drożej jak moje środki na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 1 Grudzień 2016 14 godzin temu, mataman napisał: Więcej jak 600-700zł bym nie dał. 900 chciał ale zoabczymy co powie na 700 a co myślicie o fotelu http://www.playseatstore.com/challenge.html Szukam czegoś takiego co będę mógł złożyć ewentualnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pela222 552 Napisano 1 Grudzień 2016 Co prawda nie założysz ale cena atrakcyjna https://www.fk-shop.de/en/Tuning/Sport-seats-belts/Racing-simulator-seats/?force_sid=8ceja4r6g4g0ocqvd35mre3bs3&ldtype=grid&_artperpage=33&listorderby=oxvarminprice&listorder=desc&pgNr=0&lang=1&cl=alist&searchparam=&cnid=8187fd5410088f7567402c4540b5623f Chyba Nervus z GTbN to kupił... Piszę chyba bo nie mam pewności. Ale chwalił że to co dostał za cenę jaką płacił było zadowalające Sent from my HTC One using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 1 Grudzień 2016 a co myślicie o fotelu http://www.playseatstore.com/challenge.html Szukam czegoś takiego co będę mógł złożyć ewentualnie. To już lepiej chyba wsp kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 1 Grudzień 2016 13 minut temu, mataman napisał: 2 godziny temu, DeeS napisał: a co myślicie o fotelu http://www.playseatstore.com/challenge.html Szukam czegoś takiego co będę mógł złożyć ewentualnie. To już lepiej chyba wsp kupić. Coś więcej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 1 Grudzień 2016 Wheel Stand Pro w sensie, skoro chcesz mieć składany sprzęt. Ten fotel z twojego linku wygląda strasznie nie stabilnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 1 Grudzień 2016 do tego musze jakiś fotel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Grudzień 2016 7 godzin temu, DeeS napisał: 900 chciał ale zoabczymy co powie na 700 a co myślicie o fotelu http://www.playseatstore.com/challenge.html Szukam czegoś takiego co będę mógł złożyć ewentualnie. Panowe z ISR 3 lata temu ocenili ten wynalezek bardzo pozytywnie. Z userow tego forum zdaje sie ze @cieglo kupil, masz jego opinie iles tam stron wczesniej. Niedawno moj znajomy przesiadl sie z WSP na ten wynalazek z racji ze narzekal na wygode grania na WSP + fotel biurowy i tez jest zadowolony. niestety mnie nie dane bylo to przetestowac, pozatym z racji dosc wysokiego umiejscowienia TV moglby sie ten fotel u mnie nie sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 1 Grudzień 2016 Póki co PS spisuje się świetnie. Jak widać składa się do całkiem fajnych rozmiarów, można postawić przy ścianie czy wsunąć w jakąś wnękę. I widzisz znalazlem.Sucham opini bo powaznie sie zastanawiam nad zakupem tego wlasnie... stabilne to to ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hakuna 47 Napisano 1 Grudzień 2016 Playseat WRC też szybko się składa , jedno pokrętło odkręca fotel i możesz osobno sobie schować. Minus taki że musisz mieć gdzieś miejsce na schowanie, ale stawiam że jest bardziej stabilny od tego powyżej. Ps. Co nie kupisz będziesz się dobrze bawił :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) @DeeS No toz recke wkleilem, tam zdaje sie poruszaja tez temat stabilnosci, a i zdaje sie ze cieglo pare zdan tez skrobnal. Edytowane 1 Grudzień 2016 przez MagEllan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 1 Grudzień 2016 Pedałów z loadcellem to ja w tym nie widzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 1 Grudzień 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, DeeS napisał: I widzisz znalazlem.Sucham opini bo powaznie sie zastanawiam nad zakupem tego wlasnie... stabilne to to ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jest bomba. Nic lepszego nie mogłem dostać i od zakupu nie doszukałem się wad. Siedzi się wygodnie, regulowane, brak pałąka między nogami. Podczas wyścigu idzie się spocić, przyznaję (ale trudno powiedzieć czy to emocje czy fotel - nie mam porównania do innych konstrukcji). Nie wiem jak z pedałami innymi niż stockowe z T150 - u mnie ładnie się to komponuje, można regulować do długości nóg. Pytaj może szczegółowo to poopowiadam PS. Stabilne. Zarówno na boki jak i przód/tył - nawet najmniejszych wątpliwości nie ma. Wygodne wsiadanie z zabezpieczeniem przed wywróceniem zestawu kiedy odchylimy "stolik" z kierownicą na bok. Edytowane 1 Grudzień 2016 przez cieglo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 1 Grudzień 2016 To teraz szukamy oferty Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 830 zl znalazlem git ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 2 Grudzień 2016 Ja dałem za swój jakieś wysokie 700 albo właśnie niskie 800 więc chyba spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 2 Grudzień 2016 O 24.11.2016 o 01:59, Sipap napisał: Panowie a co sądzicie o tej kierownicy:http://www.3kropki.pl/p/hori-kierownica-rwa-racing-wheel-apex-do-ps3/ps4/pc.html Ma ktoś może ten sprzęt i czy jest coś warty? Wczesniej opisalem moje wrazenia bazujace na tym co wygrzebalem w necie, ale jak teraz zarowno ty jak i inni moga zapoznac sie z recencja Hori RWA Apex - od Inside Sim Racing milego ogladania: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 2 Grudzień 2016 (edytowane) Przymierzam się do kupna koła i wybór padł na Thrustmaster T150. Myślę, że jak na pierwszą kierownicę, będzie w sam raz, zwłaszcza, że cenowo wygląda bardzo atrakcyjnie. Moje pytanie brzmi: czy pedały, które są w zestawie, można bez problemu zamontować na stojaku Whell Stand Pro (nie znam się na wersjach tego stojaka), czy trzeba jakoś kombinować? Edytowane 3 Grudzień 2016 przez Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeeS 99 Napisano 3 Grudzień 2016 Przymierzam się do kupna koła i wybór padł na Thrustmaster T150. Myślę, że jak na pierwszą kierownicę, będzie w sam raz, zwłaszcza, że cenowo wygląda bardzo atrakcyjnie. Moje pytanie brzmi. Czy pedały, które są w zestawie, można bez problemu zamontować na stojaku Whell Stand Pro (nie znam się na wersjach tego stojaka), czy trzeba jakoś kombinować? Bardzo dobra kierownica w rozsadnych pieniazkach. Bez problemu zamontujesz pedaly do wsp. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 3 Grudzień 2016 38 minut temu, Bartek_Red napisał: Przymierzam się do kupna koła i wybór padł na Thrustmaster T150. Myślę, że jak na pierwszą kierownicę, będzie w sam raz, zwłaszcza, że cenowo wygląda bardzo atrakcyjnie. Moje pytanie brzmi. Czy pedały, które są w zestawie, można bez problemu zamontować na stojaku Whell Stand Pro (nie znam się na wersjach tego stojaka), czy trzeba jakoś kombinować? Sam mam taki zestaw wiec jak najbardziej polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 4 Grudzień 2016 Ok, mam jeszcze jedno pytanie amatora Czy wraz ze stojakiem WSP otrzymam elementy do zamontowania pedałów? Czy to już jest do kupienia osobno? Mam na myśli te śruby i dwa płaskowniki do stabilizacji pedałów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach