Indeks 1 Napisano 14 Grudzień 2014 Przejrzałem całe forum :> Infolinia jest dostępna od pon do piątku więc jakim cudem mają odebrać ode mnie telefon w niedziele? :O W sumie to wątpię, żebym dostał odnowioną bo pierwszy raz dostałem taką ale żadnej takiej informacji nie było. Ale widzę, że nie ma co próbować się dowiedzieć czegokolwiek na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 14 Grudzień 2014 Przejrzałem całe forum :> Infolinia jest dostępna od pon do piątku więc jakim cudem mają odebrać ode mnie telefon w niedziele? :O W sumie to wątpię, żebym dostał odnowioną bo pierwszy raz dostałem taką ale żadnej takiej informacji nie było. Ale widzę, że nie ma co próbować się dowiedzieć czegokolwiek na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 15 Grudzień 2014 25.11 wysłany pad i konsola 12.11 pad wrócił nowy z serii 211 a wysłany był 111 z zacinającym się ekranem dotykowym i R1, konsola jeszcze nie wróciła 15.11 konsola wróciła, wygląda jak nowa z folią na tej części "świecącej" Czyli konsola leci na allegro jako nowa z padem nowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 15 Grudzień 2014 Mój status naprawy zmienił się na : Konieczny kontakt z klientem. O co może chodzić? Oddałem do sklepu, sklep będzie do mnie dzwonił? Może chcą zwrócić pieniądze bądź dać nową konsole? Prosze o odpowiedz i pomoc Kolego ja jak wysłalem pada z 3 tygodnie temu, to tez mialem przez jakies 2 dni, status konieczny kontakt z klientem, ale to olalem nie dzwonilem, i po czasie sie zmienilo na , " Zamowione czesci " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 15 Grudzień 2014 15.11 konsola wróciła, wygląda jak nowa z folią na tej części "świecącej"Czyli konsola leci na allegro jako nowa z padem nowym Chyba miałeś na myśli 15.12? Jakoś nie wydaje mi się, żeby wysłali nową. Może da się to sprawdzić zanim wprowadzisz kogoś w błąd na allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 15 Grudzień 2014 Chyba miałeś na myśli 15.12? Jakoś nie wydaje mi się, żeby wysłali nową. Może da się to sprawdzić zanim wprowadzisz kogoś w błąd na allegro? Tak miałem na myśli 15.12 znaczy dzisiaj. Na allegro napisze że konsola wróciła z serwisu. Dla mnie wygląda na nową i ja nie będę w to wnikał. Większość osób na allegro by napisała że nówka i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mierniczek 130 Napisano 16 Grudzień 2014 Moja refabrykowana sztuka (szczegoly w mojej porzedniej wiadomosci) takze wygladala na nowke. Takze miala nawet folie na tej blyszczacej czesci. Niestety ladny wyglad nie wspolgral z (przepraszam za wyrazenie) gowniana zawartoscia. Konsole dzis zabiera kurier spowrotem do serwisu, bo az uszy krwawia od hałasu jaki konsola wydaje. Nie odpuszcze. Bede slal do serwisu, az dadza mi nowke sprzet lub inna refabrykowana sztuke ktora bedzie w 100% sprawna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) O to mi właśnie chodziło - raczej nówki to nikt nie dostanie. Chyba, że zaczniecie reklamować towar zakupiony po 25 grudnia 2014, ale to już było wałkowane tutaj. Dlatego nie ma co się zachwycać folią, bo to jeszcze nie znaczy, że przysłali nową konsolę. Edytowane 16 Grudzień 2014 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) Ale ja dobrze wiem że ta konsola nie jest nowa, wygląda jak nowa i tyle. Jak jest z gwarancją? Zadzwoniłem do sony a gościowa mi mówi że nie ma gwarancji, to ja ostrzej jak to nie ma, dostaje konsole po naprawie nie swoją i nie ma gwarancji? Zakręciła się, proszę chwile poczekać. I za chwile przepraszam bardzo, na konsole jest 3 miesiące gwarancji :) Edytowane 16 Grudzień 2014 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Indeks 1 Napisano 16 Grudzień 2014 Jak nie dostanie jak dostanie :> oddałem dwa razy, teraz dostaje nówke ze sklepowej półki, nawet mogłem wybrać jaką chce konsole :D wybrałem białą <3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 17 Grudzień 2014 05.12 kurier zabrał pada08.12 pad został doręczony17.12 odbiór pada od kurieraCały proces trwał lekko ponad 1 tydzień bez usług logistycznych. Pada dostałem nowego z serii 221, ale od razu nakładki nałożyłem. Gra się o wiele lepiej niż na analogowych gumkach ;)Wszystko zgłoszone przez stronkę online. Minus taki, że musiałem się sam dopytywać, czy pad dotarł na miejsce. Nie poinformowano mnie również o wysyłce pada. Rano obudził mnie sms od kuriera, że w dniu dzisiejszym zostanie doręczona do mnie przesyłka. Nie wymagali ode mnie przedstawienia jakiegokolwiek dowodu zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Grudzień 2014 . Nie wymagali ode mnie przedstawienia jakiegokolwiek dowodu zakupu. To ciekawe. Może jednak wyślę jutro drugiego pada? Zbieram się do tego szukania paragonu już od 2 tyg. a tu nic nie trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 17 Grudzień 2014 To ciekawe. Może jednak wyślę jutro drugiego pada? Zbieram się do tego szukania paragonu już od 2 tyg. a tu nic nie trzeba. Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta PlayStation. Pański kontroler został dostarczony do naszego Centrum Logistycznego 08-12-2014, skąd zostanie przewieziony do Centrum Serwisowego. Nie będzie wymagane przesłanie dowodu zakupu. Wymieniony kontroler zostanie do Pana dostarczony tak szybko jak to możliwe. Taką odpowiedź dostałem z COKu, gdy pytałem się o pada i dowód zakupu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Grudzień 2014 Spoko, ja kupowałem chyba w styczniu, ale nie chce mi się szukać paragonu. Pewnie gdzieś w piwnicy w pudle po konsoli jest. Szybciej załatwiłeś sprawę online, niż niektórzy tu (w tym i ja) poprzez infolinię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 17 Grudzień 2014 a co mozecie powiedziec o tych sluchawkach steelseries siberia v2 i wogole czy dzialaja pod ps4 pytam bardziej ludzi ktorzy je maja i moga cos o nich napisac konkretnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Grudzień 2014 (edytowane) a co mozecie powiedziec o tych sluchawkach steelseries siberia v2 i wogole czy dzialaja pod ps4 pytam bardziej ludzi ktorzy je maja i moga cos o nich napisac konkretnego Od takich pytań jest temat Głośniki/słuchawki/itd. pod PS4 Edytowane 17 Grudzień 2014 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arti804 5 Napisano 17 Grudzień 2014 kurde fakt mozna usunac niedopatrzenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 18 Grudzień 2014 Z tego co ogladalem modele CUH-11 maja znacznie lepsze wiatraki, w porownaniu z wersja premierowa sa nieslyszalne. Mam juz po gwarancji, ale po swietachskompletuje killzona do bundla i ide do EURO, nie ma co sie meczyc jak moze to chodzic tak jak powinno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) Z tego co ogladalem modele CUH-11 maja znacznie lepsze wiatraki, w porownaniu z wersja premierowa sa nieslyszalne. Mam juz po gwarancji, ale po swietachskompletuje killzona do bundla i ide do EURO, nie ma co sie meczyc jak moze to chodzic tak jak powinno.CUH-11 maja lepsze wiatraki? Ja wyczytałem gdzieś gdzie było porownanie modeli i bylo oba dokladnie rozebrane ze różnią sie ukladem zasilania( cuh-10 2fazowy obieg CPU i cztero fazowy obieg GPU | cuh-11 jedno fazowy CPU i troj fazowy GPU),wywalenie jakiegos chipu i radiatora. Reszta bez zmian.( o chipie i radiatorze nie ma w linku ale to potwierdzona informacja )http://vitasite.info/roznice-miedzy-nowym-ps4-cuh-1100-a-starym-cuh-1000/ Edytowane 18 Grudzień 2014 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelus528 50 Napisano 18 Grudzień 2014 W tej nowszej było że radiator jest parę gram cięższy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serwis Konsol 318 Napisano 19 Grudzień 2014 Rozbiorę dzisiaj tą CUH-11 na przegląd to wam powiem czy się istotnie różnią :-) Bardziej istotne zmiany zostały zapewne wprowadzone w samej elektronice - to wbrew pozorom (usunięcie błędów projektowych) ma większe znaczenie niż osprzęt jak np. układ chłodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom 75 Napisano 19 Grudzień 2014 Serwis konsol i jakie wnioski ? Czy wymiana wiatrakow zalatwia problem suszarkowych ps4, czy to laczy sie z wymiana past termoprzewodzacych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 21 Grudzień 2014 witam. MAm takie pytanko. Ps4 mam od okolo max 3 tygodni. Czy wam tez ps4 wchodzi po okolo 2 lub 3 h grania do czesto na wyzsze obroty ? ? Zaznacze ze ps4 mam na takich stopkach by polepszyc wentylacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skladaczek0 0 Napisano 22 Grudzień 2014 (edytowane) Witam serdecznie, w moim padzie który był w zestawie razem z konsolą zaczęły niestety pękać gumki. Niestety minął już rok, czyli gwarancja przepadła. Czy oddawał już ktoś tutaj pada do sklepu z tytułu niezgodności towaru z umową? Ponadto czy jeżeli zgłaszam takie coś do sklepu to oddaję samego pada czy muszę go oddać razem z konsolą ( gdyż pad był w komplecie razem z nią?). Edytowane 22 Grudzień 2014 przez skladaczek0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 22 Grudzień 2014 Reklamujesz pada, to oddajesz pada. Proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach