KOMARZYSKO 767 Napisano 25 Październik 2015 Idź tam po skończeniu podstawki, poziom trudności jest wg mnie wyższy w dlc, fajni bosowie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 25 Październik 2015 Zdecydowanie po ukończeniu głównego świata. Generalnie jak masz zamiar je zaliczać po kolei to lvl 150 to dobry pomysł bo szczególnie przeciwnicy w Ivory King są dosyć dopakowani. Fajni bossowie w DLC. Np w Sunken King w NG Sihn jest dosyć prosty, ale w NG+ to mocarz, a o ukrytych bossach w Ivory King już nie wspomnę bo są dosyć ciężcy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 25 Październik 2015 (edytowane) No cóż wielka czwórka padła (w sumie wyzwania większego nie było co chodzi o bossów do tej pory). Dostosuje się do waszych rad i polecę dalej z główną linią fabularną, czyli czas na wyprawę do Zamku Drangleic :) Edytowane 25 Październik 2015 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 26 Październik 2015 No cóż wielka czwórka padła (w sumie wyzwania większego nie było co chodzi o bossów do tej pory). Dostosuje się do waszych rad i polecę dalej z główną linią fabularną, czyli czas na wyprawę do Zamku Drangleic :) Oo Drangleic :thumbsup: i moja ulubiona komnata z Sentinelami :blink: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 26 Październik 2015 Da się grę przejść w co op? :D ciężko jak cholera w porównaniu do bloodborne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 26 Październik 2015 Da się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 26 Październik 2015 To teraz tylko znaleźć sobie przyjaciela :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 26 Październik 2015 Nie jest latwo znalezc przyjaciela ;) A tak na serio to gra nie jest taka trudna. Jak bedziesz mial problemy z bossami to masz sporo znakow w poblizu lokacji, a reszte gry spokojnie samemu pocisniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 27 Październik 2015 Chameleon... Pamiętam jak mnie kiedyś koleś załatwił w belfry luna. Nie skumałem, że świecznik w rogu to przeciwnik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oldboy72 16 Napisano 31 Październik 2015 Tutaj lepsza akcja, przynajmniej było śmiesznie Większość wracała do swojego światu hehe Ale,co w tym jest śmiesznego ??? Raczej to jest żenujące zachowanie,walcz z honorem... Chowanie się i czekanie w ten sposób to tragedia jakaś... Żal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 31 Październik 2015 Kolega widzę ze starej szkoły. Coraz mniej takich graczy. Większość teraz kampi albo nie rusza się bez 50 pkt wbitych w magię. Casuale... :down: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 1 Listopad 2015 (edytowane) A jak to jest z poziomem naszej postaci ? Czy przeciwnicy tez będą się skalować do naszego poziomu ? jak będę miał 200 lvl to przeciwnicy też ? Edytowane 1 Listopad 2015 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 1 Listopad 2015 (edytowane) Nie, w tej grze przeciwnicy nie skalują się do poziomu postaci. Poziom przeciwników wzrasta jedynie wraz z przejściem na kolejne NG+. Edit: Pisałem o PVE, jeśli miałeś na myśli PVP to post poniżej wyjaśnią tą kwestię. PS. Jak dla mnie jest zdecydowanie za łatwo: Edytowane 1 Listopad 2015 przez Dilerus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 1 Listopad 2015 A jak to jest z poziomem naszej postaci ? Czy przeciwnicy tez będą się skalować do naszego poziomu ? jak będę miał 200 lvl to przeciwnicy też ? Mniej wiecej. Tylko nie zalezy to od poziomu tylko od soul memory, czyli w skrocie wszystkich pkt zdobytych w czasie gry nie tylko tych przeznaczonych na levelowanie. Zobacz sobie na wiki summon range calculator. Tam są podane zasięgi jakich przeciwnikow badz sojusznikow mozesz przyzwac w zaleznosci od twojego SM. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 1 Listopad 2015 (edytowane) Tutaj znalazłem filmik gościa który niiezle farmi dusze Od 1:53:10 się zaczyna,on dał 224 lvl w postać,czy jest jakiś sens mieć aż tak wysoki poziom ? Gdzie jeszcze do zdobycia platyny muszę grać New game + i new game ++Na ps3trophies czytałem że spokojnie wystarczy 150... Edytowane 1 Listopad 2015 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 1 Listopad 2015 Jak celujesz w platynę to wbicie jak najwyższego lvl to tylko pomoże bo nie chce mi się wierzyć, że na NG będziesz wbijał po 500 killi w obu covenantach. Potem jak wbijasz platynę to robisz nową postać, która kończy się na 150 lvl i ciśniesz pvp. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 1 Listopad 2015 Jak celujesz w platynę to wbicie jak najwyższego lvl to tylko pomoże bo nie chce mi się wierzyć, że na NG będziesz wbijał po 500 killi w obu covenantach. Dlatego trzeba przejść dwa i pół raza grę,bo na new game ++ jakiś czarownik ma te czary.Nawet nie myślałem aby wbijać 500 killi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 1 Listopad 2015 Musi wbić range na dzwonnicy, za to też jest czar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 1 Listopad 2015 Musi wbić range na dzwonnicy, za to też jest czar. To już mam,maksymalną rangę przymierza tez wbiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 1 Listopad 2015 No to droga ku platynie stała się prostsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 2 Listopad 2015 (edytowane) Dziś zdobyłem "podobno" jedną z najlepszych broni w grze,czyli włócznia "Sentinel" Co jest w niej wyjątkowego ? Bo oprócz nawalania w ścianę ponad 20 minut aby zszedł z niej kamień,to na razie nie ma w niej nic wyjątkowego. Używacie w ogóle tej broni ? PS.Chodzę na razie w zbroi Havla,zrobiłem sobie typowego tanka z magią i trochę zręczności dałem. Wystarczy zaliczyć questy za pierwszym lub drugim podejściem, czary zebrać z dlc i podstawki. Na NG++ idziesz do Zamku i kupujesz ostatnie czary i platynka wbita. Najłatwiejsza platyna z wszystkich Soulsów, szczególnie jak ktoś Ci pomoże w coopie. Jakie masz na myśli questy ? Edytowane 2 Listopad 2015 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 2 Listopad 2015 Questy Berniego i Lukrecji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 2 Listopad 2015 Questy Berniego i Lukrecji :) A jeśli można wiedzieć,to gdzie one się znajdują ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 2 Listopad 2015 https://youtu.be/s2mN9seebAA https://youtu.be/-_tQk3iTnF4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 2 Listopad 2015 https://youtu.be/s2mN9seebAA https://youtu.be/-_tQk3iTnF4 Widzę że są za to trofea,więc na pewno ich nie ominąłem,Jestem w realizacji :) Reasumując,dopiero po wykonaniu tych zadania będę mógł kupić na new game ++ brakujące czary ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach