xsynapse_ 545 Napisano 16 Kwiecień 2018 Na meczu Lazio vs Roma. To się nazywa marketing Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 16 Kwiecień 2018 A jakby tak jeszcze kogoś dupnął toporem to ile więcej rozgłosu by zebrali XD Zmarnowany potencjał Ale nie ma co, mają rozmach szubrawcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 16 Kwiecień 2018 Będzie możliwość pobrania gry dzień przed premierą? Los chciał, że akurat w piątek i sobotę wypadło mi wolne, to by z samego rana w piątek już pograł:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoffer1979 5 Napisano 16 Kwiecień 2018 Ciekawe komu kibicował Teraz, mikelsgrom1 napisał: Będzie możliwość pobrania gry dzień przed premierą? Los chciał, że akurat w piątek i sobotę wypadło mi wolne, to by z samego rana w piątek już pograł:D Chyba nawet 2 dni wcześniej można będzie pobrać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 18 Kwiecień 2018 Czy ktoś już widział w Polsce gierkę dostępną w stacjonarnym sklepie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Kwiecień 2018 (edytowane) I mamy zwycięzce, który jako pierwszy odważył się zadać słynne pytanie (ja nie mam z tym problemu, ale zaraz się śmieszki pojawią ) A tak serio to nie, nie widziałem jeszcze nigdzie, ale mówiąc szczerze nie zwracałem uwagi. Dzień wcześniej się zdarza, dwa dni wcześniej to raczej będzie trudno. Ja zawsze preordery zamawiam z netu z odbiorem w salonie (pewnej sieci z dwuczłonową nazwą, oba słowa na tą samą literę ) i nie miałem problemu z dostaniem towaru dzień wcześniej. Edytowane 18 Kwiecień 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 18 Kwiecień 2018 Na psxextreme.info jest koleś co sprzedaje gierkę, przejrzyj temat o GoW i zagadaj, jak ci dzisiaj wyśle jutro będziesz miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 18 Kwiecień 2018 (edytowane) Czasem się zdarza i wcześniej, ja kupiłem uncharted 4, 3 dni przed premierą, ale to była płyta z zagranicznej dystrybucji po polsku ale nie miała polskiej okładki sprzedawana w sklepie stacjonarnym Edytowane 18 Kwiecień 2018 przez marko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Kwiecień 2018 Jak ktoś chętny to u Mnie odbiór osobisty już dziś CENA 259, odbiór w Legnicy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Kwiecień 2018 (edytowane) 9 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Jak ktoś chętny to u Mnie odbiór osobisty już dziś CENA 259, odbiór w Legnicy. Nie żebym się czepiał, ale jak się to ma do Twojego posta z kiedyś kiedyś odnośnie tego, jak nie można sprzedawać przed premierą bo kary, a ludzie się plują że nie dostali Nie bronie ani jednych ani drugich, bo obie strony rozumiem, ale okrakiem na barykadzie to się nie stoi bo intymne bolą Ale niezaprzeczalnym faktem jest to, że tak wyłożone pudełka wyglądają przezacnie Edytowane 18 Kwiecień 2018 przez xavris 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Kwiecień 2018 Nie żebym się czepiał, ale jak się to ma do Twojego posta z kiedyś kiedyś odnośnie tego, jak nie można sprzedawać przed premierą bo kary, a ludzie się plują że nie dostali Nie bronie ani jednych ani drugich, bo obie strony rozumiem, ale okrakiem na barykadzie to się nie stoi bo intymne bolą Ale niezaprzeczalnym faktem jest to, że tak wyłożone pudełka wyglądają przezacnie Ale ja to prywatnie sprzedaje, z prywatnej kolekcji Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graba11 8 Napisano 18 Kwiecień 2018 Mam pytanie, czy mając dziś GOW4 da się je jakoś odpalić? Czy trzeba czekać do piątku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 18 Kwiecień 2018 4 minuty temu, Graba11 napisał: Mam pytanie, czy mając dziś GOW4 da się je jakoś odpalić? Czy trzeba czekać do piątku? Oblej płynem hamulcowym i odpal zapalniczkę A na serio, jak masz płytę to oczywista oczywistość, że się da, a jak masz cyfrę to czekasz do północy z czwartku na piątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Kwiecień 2018 38 minut temu, Graba11 napisał: Mam pytanie, czy mając dziś GOW4 da się je jakoś odpalić? Czy trzeba czekać do piątku? Bez problemu się odpali. Jedyne co to tak jak pisze Karaluch przy cyfrze odpalasz dopiero w dzień premiery. Do tego przeważnie jak są jakieś sieciówki to serwery przeważnie startują też w dzień premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devilseed 1 Napisano 18 Kwiecień 2018 W Szczecinie targowisko Manhattan jest stoisko (aleja D) facet ma jeszcze 10 "pudelek" w cenie 247 za sztuke jeżeli ktoś zainteresowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Kwiecień 2018 a najtaniej gdzie? ja na ME 239zł zamówiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Kwiecień 2018 a najtaniej gdzie? ja na ME 239zł zamówiłemMusiałeś chyba kilka dni temu zamawiać co? Bo już 249 cena. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Kwiecień 2018 3 minuty temu, DigitalMan_PL napisał: Musiałeś chyba kilka dni temu zamawiać co? Bo już 249 cena. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ->newsletter 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KwieciuJr 3 Napisano 18 Kwiecień 2018 (edytowane) Orientuje się ktoś, czy wersja angielska ma polskie napisy? Jeden sklep w CK już sprzedaje i zastanawiam się czy brać Edit: są polskie napisy i nawet dubbing! Edytowane 18 Kwiecień 2018 przez KwieciuJr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
devilseed 1 Napisano 18 Kwiecień 2018 Nigdy nie byłem fanem GoW ale ta najnowsza czesc jest po prostu mega polecam grafika klimat dawno się tak dobrze nie bawiłem nawet polski dubbing daje rade 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mastachaz 0 Napisano 18 Kwiecień 2018 3 godziny temu, KwieciuJr napisał: Orientuje się ktoś, czy wersja angielska ma polskie napisy? Jeden sklep w CK już sprzedaje i zastanawiam się czy brać Edit: są polskie napisy i nawet dubbing! masz kod CUSA z boku pudelka ? interesuje czy UK ma napisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KwieciuJr 3 Napisano 18 Kwiecień 2018 (edytowane) Godzinę temu, Mastachaz napisał: masz kod CUSA z boku pudelka ? interesuje czy UK ma napisy. Cusa 07412 Edytowane 18 Kwiecień 2018 przez KwieciuJr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 19 Kwiecień 2018 Ktoś już gra i ma jakieś refleksje? Chętnie poczytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rejpsnake68 104 Napisano 19 Kwiecień 2018 CUSA-07412 wydanie na UE wersja DeluxePowinno być pełne spolszczenie gry.Dla ciekawości takie samo oznaczenie ma wersja cyfrowa gry w psstoreWysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 19 Kwiecień 2018 @rejpsnake68 Nie do konca panie na na EU w EU sa conajmniej 2 wydania: tutaj masz drugie z CUSA-07410: https://store.playstation.com/en-se/product/EP9000-CUSA07410_00-GOW2018PREORDPSN To wydanie jest dla skandynawii, jak i FR, IT, i DE. Wiec w tych krajach raczej PL (sub,dub) sie nie uswiadczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach