Skocz do zawartości
pablos_83

Call of Duty Black Ops III - Lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś się bankowo znajdzie. Ja na pewno tam nie raz zawitam ;-)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe , czy będzie ktoś chętny do multi.....Oj będzie będzie :)

Tak sobie myśle ze faktycznie TDM ze znajomymi z forum byłby fajna opcja:))

Moze w przyszłości jakiś klan ze społeczności psssite?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na to, że bedzie gra rankingowa, ewentualny klan nie byłby głupim pomysłem. Zawsze lepiej gra się w grupie niż samemu.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można pomyśleć nad jakimś klanem forumowiczów :-D

Jak wyjdzie gra to, założę klan PSSite czy cuś ;-)

Edytowane przez Wszebor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to panowie - zaproście mnie na PSN: Tabciogaraj.

Robimy grupę i gramy :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysle zapki jak bede przy konsoli:))

Juz mi sie morda cieszy jak pomysle ze np. w 8 osob na HSach gramy w DM drozynowy :)) Pelna kooperacja :) A HS na ps4 dziala bardzo dobrze wiec przewiduje ze bedzie miodnie:))

Ciekawe jak w trybie Zombie ? Nigdy nie gralem ale juz niedlugo debiut bedzie:))

Wszebor, jak to jest w tym Zombie , ile osob maks w tym trybie??

Jesli juz wczesniej o tym pisales to sorka , moglem przegapic;)

Albo pamiec jak ser szwajcarski dziurawa i zawodzi.....nie bez powodu;))jesli ktos pamieta metafore K44:)

Kurde jak to jest z tymi lajkami? Mialem komunikat ze wyczerpalem dzienny limit po czym przed chwila jeden przeszedl a potem znowu komunikat o limicie;) Bede probowal przemycac kolejne ...zalegle:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zombie maksymalnie będzie można grać w 4 osoby. Jeżeli się mylę to mnie poprawcie.

Czy posiada może ktoś z was informacje w jaki sposób odblokowuje się sekretne/ukryte bronie? Nie śledzę przecieków dokładnie, ale widziałem, że był gameplay z sekretną bronią snajperską, która wyglądała fenomenalnie, motyw przeładowania kupił mnie całkowicie. Jak nigdy na konsloi nie grałem snajperkami tylko smg. Tak w BO3 skuszę się i popróbuje swoich sił z quick scop'ami :)

Granie w grupie to samie plusy, kooperacja, fun, mmmm....

Edytowane przez Kogut1993
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ma ktoś może nakładki kontrolfreak?

@edit

gdzie zamówiliście swoje kopie?

Edytowane przez One™

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zombie maksymalnie będzie można grać w 4 osoby. Jeżeli się mylę to mnie poprawcie.

Czy posiada może ktoś z was informacje w jaki sposób odblokowuje się sekretne/ukryte bronie? Nie śledzę przecieków dokładnie, ale widziałem, że był gameplay z sekretną bronią snajperską, która wyglądała fenomenalnie, motyw przeładowania kupił mnie całkowicie. Jak nigdy na konsloi nie grałem snajperkami tylko smg. Tak w BO3 skuszę się i popróbuje swoich sił z quick scop'ami :)

Granie w grupie to samie plusy, kooperacja, fun, mmmm....

Nie wiem czy chodzi Ci o bronie powiązane z rodzajem specjalisty jakiego wybierasz?? Bo grając w Betę nie zauważyłem broni ukrytych za to każdy ze specjalistów miał swoją broń specjalna która odblokowywala sie sama na krótki okres w czasie DM i o ile dobrze pamietam;) nie było to powiązane z niczym. Poprostu w pewnym momencie ta bonusowa broń jest dostępna przez jakiś czas i tyle. Przynajmniej tak to zapamiętałem hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nakładki kontrolfreek miałem kiedyś jak miałem xbox'a 360. Ogrywaliśmy wtedy ze znajomymi Ghosta. Czy coś dawały? Ciężko jest mi to jednoznacznie określić. Ja miałem wrażenie, że tak. Mój kolega twierdził, że to jest bardziej efekt placebo. I powiem ci szczerze, że gdyby były dostępne w polsce (a są? ;/ bo nie szukałem ostatnio) to może i bym się skusił teraz. Ale dla mnie pad od PS4 jest dużo, dużo lepszy od tego od Xboxa 360 i nakładki nie są potrzebne.  W dodatku cena i dostępność na tamten moment była tragiczna.

@UP Nie chodzi mi o bronie specjalistów. Już w becie były te bronie w każdej zakładce ukryte pod nazwą Classified. Później jak była beta na PC powyciągali coś na ich temat, były nawet jakieś filmiki. W ostatnim meczu USA-EU były już używane. Była to swojego rodzaju M4 i MP7 w trybie burst. Wiem, że jest jeszcze snajperka (która właśnie najbardziej mnie interesuje). Generalnie każdy rodzaj broni (karabinki szturmowe, pistolety maszynowe, broń wsparcia) będzie miała takie dodatkowe giwerki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kontrolfreak.com - z kuponem te BOIII całkiem fajnie wychodzą ;) Na allegro są ale po 75zł.

//ew. jak coś to możemy zamówić na pół (ja jeden na prawą gałkę wezmę i ktoś drugi), chyba że ktoś się skusi to od 25$ jest free wysyłka.

Edytowane przez One™

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem je w jakimś niemieckim sklepie, wtedy na allegro czegoś takiego nie było. Pamiętam, że wyszło mi jakieś 90zł, ale czekałem na paczuszkę prawie 3 tygodnie. Zobacz sobie jak będzie ci szło bez nich. Wydaje mi się, że jest to tylko bajer. Tak samo mamy kontroler od SCUF, który kosztuje ponad 700zł. A co nam daje? Dwa dodatkowe przyciski przeniesione pod spód pada.

EDIT:

Właśnie doczytałem się takiej plotki, że w najnowszej części powrócą "supply drops", tylko pod nazwą Black market. Za bardzo nie wiadomo co to dokładnie jest, ale nie wydaje mi się, że będzie to w takiej formie jak w AW. Bardziej coś na styl odblokowywania np. strojów dla specjalisty, wizualnych dodatków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą ma ktoś może nakładki kontrolfreak?

@edit

gdzie zamówiliście swoje kopie?

popatrz sobie nakładki od hamma za 35 zł zasada działania ta sama a połowa ceny. Uważam że za tą kasę warto. W razie pytań pisz. Pzdrw
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

popatrz sobie nakładki od hamma za 35 zł zasada działania ta sama a połowa ceny. Uważam że za tą kasę warto. W razie pytań pisz. Pzdrw

Potwierdzam, nakładki są super i bez problemu można je wyrwać w sklepach typu Saturn.

Mam je od miesiąca i sprawują się idealnie!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze w sumie jakos nigdy nie czulem potrzeby zakladania nakladaek ale skoro faktycznie cos daja to chyba wyskocze do sklepiku jakiegos dzisiaj:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nigdy także nie miałem takiej potrzeby. Szczególnie na DS4.

Właśnie wróciłem do domu. Odpalam konsolę by posłuchać muzyki, a tutaj o proszę.

c09fd6f6714ef3c659729bcf83552aa5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde juz pobierasz dodatki:) A co z pelna gra ??

Ja zlozylem preorder na wersje digital deluxe moze tez juz moge sciagac?:))

Narazie moj syn tnie w COD AW ale zaraz sprawdze:)))

Jak by juz mozna bylo cala gre.........ehhh:))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Same zaczęły się pobierać. Gra i theme nadal jest w kolejce do automatycznego pobrania. Chociaż widziałem na necie foto jak gościowi wszystko pobrało.

A kaski nic nie pobrali jeszcze ;-)

PS: Battlefront z "Abonamentem na serię" i resztą gówna kosztuje 538zł.... Normalnie brak mi slow. Starają się jak mogą by być lepsi od Activision :-D

Edytowane przez Wszebor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, a ja już po długich zastanowieniach zamówiłem CoD'a ;)

Dostanę puszeczkę Monstera z kodem 2XP na Zombie ;)

203,99 ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, a ja już po długich zastanowieniach zamówiłem CoD'a ;)

Dostanę puszeczkę Monstera z kodem 2XP na Zombie ;)

203,99 ;)

Gdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to takie istotne te 2 xp? Pierwszy lub drugi weekend bedzie napewno double xp.

Z ciekawości sprawdziłem cene wersji cyfrowej na ps3- 239zl. Kogos tu pogrzalo, zwlaszcza ze to samo multi, cena nie powinna przekraczac 150zl

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi