Frankol 7 Napisano 4 Listopad 2015 Polowanie od dzisiaj można zacząć! Dajcie znać czy widzieliście grę w jakimś sklepie ! Czy Season passa też można kupić po połowie ze znajomym czy tylko grę? Cena trochę kosmiczna biorąc pod uwagę, że grę kupiłem za 203 zł... Czy season pass daje nam jakieś korzyści na samym początku? Czy dopiero wykupić przy pierwszym dodatku?a trochę kosmiczna biorąc pod uwagę, że grę kupiłem za 203 zł...Czy season pass daje nam jakieś korzyści na samym początku? Czy dopiero wykupić przy pierwszym dodatku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 4 Listopad 2015 A mi nie policzyło tej zniżki 15% :/ Kiedy to powinno zaliczyć tą zniżkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J0T 0 Napisano 4 Listopad 2015 A mi nie policzyło tej zniżki 15% :/ Kiedy to powinno zaliczyć tą zniżkę? Znizke dolicza w momencie wyboru metody platnosci PayPal (wtedy automatycznie pokazuje ile odjelo od ceny i ile sciagnie z konta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 4 Listopad 2015 Dowiedziałem się, że już się ta promocja skończyła. No cóż spóźniłem się. Dobrze, że miałem jeszcze rabat 10% to zapłaciłem 215zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 4 Listopad 2015 Widzę że jakiś Fahad Al-Ghamadi taki ma nick już gra w Call of Duty Black Ops III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 4 Listopad 2015 Według strony internetowej to w Poznaniu w 3 empikach jest gra dostępna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) http://www.kontrolfreek.com/thumbsticks/kontrolfreek-call-of-duty-black-ops-iii-jugger-nog.html teraz to się zastanawiam na kontrol freak'ami :-D Jak by ktoś był chętny, to się może skuszę. Musiał bym się grubo bardzo zastanowić Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2015 Co do kontrolfreaków - jakby ktoś brał te pod FPS'y to mogę się złożyć i weźmiemy sobie po 1 na jedną gałkę ;)Co do PayPal'a to wina banku, który przeliczył mi USD na EUR, i z EUR na PLN :O ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) Ja to jak bym brał to na 2ie gałki :-PWysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopad 2015 przez Wszebor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 4 Listopad 2015 ludzie już mają po 55 poziom i prestiż.... Na ps3 widziałem takiego kolesia, nie zdziwię się gdy na ps4 będzie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2015 Może, aż tak źle nie będzie ;)Znalazłem sobie coś a'la KF za 1,90$ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 4 Listopad 2015 Ja się o multi nie martwię bo raczej to pewniak, bardziej zastanawiam się nad kampanią dla jednego gracza (tak samo kooperacja). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 4 Listopad 2015 W to, że grają mnie nie dziwi, od tygodnia grają. Ale, że prestiże? Serwery działają od wczoraj. Co do kontrolfreek'ów. Dzisiaj miałem pierwsze testy na ps4. Mam wersję vortex. Jedną nakładkę niską drugą wysoką. Powiem wam tak. Jest poprawa. (pamiętam jaki badziew był przy xboxie). Ale, no właśnie. O ile wysoka nakładka na gałce odpowiadającej za celowanie sprawdza się zarąbiście, tak ta niska pod poruszanie jest nie przydatna. Być może w BOIII się to zmieni, bo wiadome, że mechanika w AW jest inna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) Własnej te KontrolFreek Call of Duty Black Ops III Jugger-Nog zostały wycofane ze sprzedaży :-P Juz po zakupie. Ciekawe czy produkt jeszcze wróci :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopad 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2015 W to, że grają mnie nie dziwi, od tygodnia grają. Ale, że prestiże? Serwery działają od wczoraj. Co do kontrolfreek'ów. Dzisiaj miałem pierwsze testy na ps4. Mam wersję vortex. Jedną nakładkę niską drugą wysoką. Powiem wam tak. Jest poprawa. (pamiętam jaki badziew był przy xboxie). Ale, no właśnie. O ile wysoka nakładka na gałce odpowiadającej za celowanie sprawdza się zarąbiście, tak ta niska pod poruszanie jest nie przydatna. Być może w BOIII się to zmieni, bo wiadome, że mechanika w AW jest inna. Faktycznie jakoś wspomaga ta prawa gałka celowanie, precyzję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 4 Listopad 2015 Zabawę czas zacząć! :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 4 Listopad 2015 Kupcie sobie nakładki od hamma, 35 są wysokie i niskie, zasada działania taka sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 4 Listopad 2015 Gucio pozamiatałeś. Słyszałem, że w większych miastach takich jak Wrocław to już wczoraj były obiegu i nowy NFS też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) Zabawę czas zacząć! :) Wariacie, serio? Dodajcie na PSN: Tabciogaraj Robimy na PS jakąś Społeczność czy tylko będziemy grać na zasadzie - kto będzie to gra? :D Edytowane 4 Listopad 2015 przez One™ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kogut1993 20 Napisano 4 Listopad 2015 Społeczność już mamy. A jak będziemy grać, hmmm... nie wiem. Fajnie by było zgadac się w parę osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 4 Listopad 2015 (edytowane) Wariacie, serio?Dodajcie na PSN: Tabciogaraj Robimy na PS jakąś Społeczność czy tylko będziemy grać na zasadzie - kto będzie to gra? :D No serio. Właśnie zassysam patcha ważącego 2,6 GB. Tym którzy pytają skąd mam? Otóż od koleżanki pracującej w pewnej sieci elektromarketów :P Edytowane 4 Listopad 2015 przez Gucio79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2015 Społeczność już mamy. A jak będziemy grać, hmmm... nie wiem. Fajnie by było zgadac się w parę osób. Jak się nazywa ta społeczność, bo dodano mnie do jakiejś konwersacji, ale nie wiem czy to o to chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teamdox 15 Napisano 4 Listopad 2015 Chętnie dołączę do społeczności :) Dobry team to podstawa w Zombie. Ehh aż się łezka w oku kręci jak powspominam ekipę z World at War :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Listopad 2015 Społeczność nazywa się: "COD: Black Ops III PL [PSSite]" Możecie ją znaleźć przez mój PSN ID: "Wszebor" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Listopad 2015 Dołączę wieczorkiem :DMoże się uda i jutro odbiorę swojego CoD'a ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach