Rambo8 362 Napisano 15 Styczeń 2016 Jakiś czas temu krążyły plotki o remasterze serii MW ale nie potwierdziły się a szkoda. Wszystkie 3 części z taką grafą jak BO3. Coś pięknego ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 15 Styczeń 2016 Mi szkoda, że treyarch tak w przyszłość poszło. BO1 było dla mnie genialne i mogli zostać w czasach zimnej wojny. Ciekawe co teraz IW wymyśli. Oby powrócili do czasów współczesnych chociaż Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 15 Styczeń 2016 Ja nie tęsknię za II wojną jak wiele osób. Ale też mam już dosyć future, robotów i jet packów. Najbardziej pasowałby mi klimat MW albo chociaż nie za bardzo przesadzone Ghost Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Wraz z podwójnymi kluczami zwiększyli limit do 100zabic na tdm. Nice D5503@Tapatalk Edytowane 15 Styczeń 2016 przez bany1987 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalowski2 29 Napisano 15 Styczeń 2016 Wraz z podwójnymi kluczami zwiększyli limit do 100zabic na tdm. Nice D5503@Tapatalk Tera można wziąć wyższe ks :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 15 Styczeń 2016 Ten limit zabić jest tylko na czas 2x tych kluczy czy to zmiana na dłużej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 15 Styczeń 2016 Xbox ostatnio w wstecznej kompatybilności otrzymał same hity. Red Dead Redemption, CoD: MW, MW 2, MW 3, World at War, Black Ops, Black Ops II, i te o kosmosie z Shephardem. #zazdrość Móc grać w wszystkie części zombie na jednej konsoli ;-) Naprawdę im zazdroszczę to są tylko życzenia użytkowników xbox.uservoice.com nikt nic jeszcze nie dostał :) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Styczeń 2016 Ten limit zabić jest tylko na czas 2x tych kluczy czy to zmiana na dłużej? Zmiana na dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Styczeń 2016 Ja czytałem na CharlieIntel, że to zmiana tylko na weekend. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 15 Styczeń 2016 Masz rację, bije się w pierś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Styczeń 2016 Dzisiaj 95 % meczy u mnie to kombajn. Blee. Ale kluczyki wpadają pięknie D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 16 Styczeń 2016 Pamiętajmy, że Activision nie jest głupie i oni potrafią zrobić wiele, aby powrócić do IIWŚ, czy nawet do I. Nie raz pokazali jak wracali do poprzednich wydarzeń, np. BO1. //na 100 ticketow w końcu można pograć normalnie ;) Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Styczeń 2016 Dzisiaj 95 % meczy u mnie to kombajn. Blee. Ale kluczyki wpadają pięknie D5503@Tapatalk A ja już nie mogę się doczekać BO4 z mapką jedynie słuszną COMBINE2...,a tak po za tym to pamiętacie taką mapkę jak EXODUS tak wiem to było bardzo dawno zaraz po premierze przynajmniej u mnie. P.S Powrotu do II wś nigdy nie będzie bo Activision utrzymuje się z gimbusów a ich te wydarzenia nie interesują, tu liczy się latanie , skakanie,dopalacze itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 17 Styczeń 2016 (edytowane) Pamiętam Exodus. Wczoraj ją grałem. Naprawdę macie taki problem z tą mapą? Ja zazwyczaj widzę pokój pełen osób którzy chcą grać Combine, albo pokój gdzie gra się wszystkie inne mapy. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Styczeń 2016 przez Wszebor 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 17 Styczeń 2016 A ja już nie mogę się doczekać BO4 z mapką jedynie słuszną COMBINE2...,a tak po za tym to pamiętacie taką mapkę jak EXODUS tak wiem to było bardzo dawno zaraz po premierze przynajmniej u mnie. P.S Powrotu do II wś nigdy nie będzie bo Activision utrzymuje się z gimbusów a ich te wydarzenia nie interesują, tu liczy się latanie , skakanie,dopalacze itp... Exodusa też nie widzialem z miesiąc ;)Combine do wyrzygania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Styczeń 2016 Pamiętam Exodus. Wczoraj ją grałem Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Szczęściarz z Ciebie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Styczeń 2016 Pamiętam Exodus. Wczoraj ją grałem. Naprawdę macie taki problem z tą mapą? Ja zazwyczaj widzę pokój pełen osób którzy chcą grać Combine, albo pokój gdzie gra się wszystkie inne mapy. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Ja może nie uwielbiam, ale jak jest to gram ;) Z reszta jak gramy to chyba też nikomu nie przeszkadza ;)Sent from my m2 using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 18 Styczeń 2016 W weekend pograłem po przerwie i zgadnijcie którą mapę grałem najczęściej? Odechciewa się grać. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 18 Styczeń 2016 W weekend pograłem po przerwie i zgadnijcie którą mapę grałem najczęściej? Odechciewa się grać. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Chyba nie combine? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 18 Styczeń 2016 Chyba nie combine?Skąd wiedziałeś? trzech pod rząd nie wytrzmałem opuściłem lobby i co wróciłem ponownie do lobby na combine (jakiś trzech .... na nią głosowało) no to jeszcze raz wyszedłem i co za niespodzianka wrzuciło mnie na combine jeszcze szybciej bez czekania głosowania. To jest tak jak w tym dowcipie. Gość patrzy na telewizor na 1 kanale msza, na drugim relacja z pielgrzymki, przełącza na trzeci program, a tam proboszcz - Ja ci poprzełączam! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Styczeń 2016 Wiecie, że po przejściu kampani dostajemy jakby drugą kampanię... Wstyd się przyznać ale ja dopiero z recenzji się o tym dowiedziałem. Ta dodatkowa kampania to taki dodatek gdzie lokacje są z głównej części ale walczymy z zombie :) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Styczeń 2016 Wiecie, że po przejściu kampani dostajemy jakby drugą kampanię... Wstyd się przyznać ale ja dopiero z recenzji się o tym dowiedziałem. Ta dodatkowa kampania to taki dodatek gdzie lokacje są z głównej części ale walczymy z zombie :) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Wiemy,wiemy ponoć nawet jest jakiś myk , a przynajmniej był że nie trzeba przechodzić całej kampanii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 18 Styczeń 2016 Wiemy,wiemy ponoć nawet jest jakiś myk , a przynajmniej był że nie trzeba przechodzić całej kampanii. To są te koszmary??? Jeśli tak to ja jeszcze nie przeszedłem singla, a koszmary już mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 18 Styczeń 2016 To są te koszmary??? Jeśli tak to ja jeszcze nie przeszedłem singla, a koszmary już mam. Tak. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 18 Styczeń 2016 Dodali to w którymś z patchow ;) Nie musimy ogrywac kampanii ;) Sent from my m2 using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach