Yarorot 226 Napisano 26 Styczeń 2016 Ja też gram na HC i Combain pojawia się co chwilę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Styczeń 2016 Ja z Wszeborem, DjGhostem, Yogim czy innymi jak gramy Combine to nikt nie narzeka. Nie wiem dlaczego Wam tak to przeszkadza, mapa jak mapa, a jak potrafisz grać to nic Cię nie powinno cieszyć jak lanie przeciwników. Gram na HC czy Core to tak jak też Wszebor pisze - 2-3 max. 4 razy i Combine leci w zapomnienie.Co kilka stron zaczyna się o Combine w tym temacie i ciągle to samo... Ja i tak delektuje się pięknem gry łącząc to z niszczeniem przeciwnika, no i jak jeszcze są mecze wyrównane to jest coś pięknego, 99-100 - emocje do samego końca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 26 Styczeń 2016 (edytowane) Nie ma to jak kombajn x3 na dobry początek Oo już x4 Dobra wychodzę bo już głosowanie wskazuje że będzie x5 O jaką niespodzianka, zgadnijcie gdzie mnie dołączyło... OK uchylenie Rabka tajemnicy... Kombajn, znowu wychodzę... Fringe!! D5503@Tapatalk Edytowane 26 Styczeń 2016 przez bany1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 26 Styczeń 2016 Nowa mapa zombie na trailerze :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 26 Styczeń 2016 Widzę, że mnie Dranzi wyprzedziłeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) Ja z Wszeborem, DjGhostem, Yogim czy innymi jak gramy Combine to nikt nie narzeka. Nie wiem dlaczego Wam tak to przeszkadza, mapa jak mapa, a jak potrafisz grać to nic Cię nie powinno cieszyć jak lanie przeciwników. Gram na HC czy Core to tak jak też Wszebor pisze - 2-3 max. 4 razy i Combine leci w zapomnienie. Co kilka stron zaczyna się o Combine w tym temacie i ciągle to samo... Ja i tak delektuje się pięknem gry łącząc to z niszczeniem przeciwnika, no i jak jeszcze są mecze wyrównane to jest coś pięknego, 99-100 - emocje do samego końca :) Widocznie My noobki nie umiemy dostrzec piękna jednej mapy granej praktycznie w koło i chcieli byśmy pograć na 11 pozostałych, a pro gracze czerpią satysfakcje z gry na jednej mapie :). P.S Fakt wczoraj pograłem na Normalu tam o wiele lepiej to wygląda z combine niż na HC, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Edytowane 27 Styczeń 2016 przez ziolek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Styczeń 2016 Widocznie My noobki nie umiemy dostrzec piękna jednej mapy granej praktycznie w koło i chcieli byśmy pograć na 11 pozostałych, a pro gracze czerpią satysfakcje z gry na jednej mapie :). P.S Fakt wczoraj pograłem na Normalu tam o wiele lepiej to wygląda z combine niż na HC, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Ja wcale jakiś pro nie jestem, tylko mowie, że to ciągle narzekania na combine nie zmieni nic. ;)Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 27 Styczeń 2016 Tu nie narzekamy na samo combine tylko na ciągłe jej występowanie. Coś jest poprostu nie tak z wybieraniem tej mapy. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 27 Styczeń 2016 Ja wcale jakiś pro nie jestem, tylko mowie, że to ciągle narzekania na combine nie zmieni nic. ;) Sent from my m2 using Tapatalk Zmieni,zmieni i to już niedługo...być może z racji wieku 40+ lepiej wychodzi mi narzekanie niż skakanie do góry za wprowadzenie jakiś kryptokluczy, skrzyneczek z różowymi kamuflażami i itp..... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Styczeń 2016 Ja mam prawie 30 i biegam w różowo fioletowym oczojebnym kombinezonie w grze. Taka odskocznią od szarego życia... :D D5503@Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 27 Styczeń 2016 Ja mam 39 lat i dostaje straszny łomot. Ale idę do sąsiadki która ma 32 lata i wymiata w COD ;) za tydzień będziemy pić piwo i będzie nauka grania w BO3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) Moja rada dla tych co narzekają - zmieńcie grę :D :D :D Tapatalk - SGS5 - CM13 Edytowane 27 Styczeń 2016 przez Kolos28 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) Moja rada dla tych co narzekają - zmieńcie grę :D :D :D Tapatalk - SGS5 - CM13 Tak, na wersję cyfrową Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Styczeń 2016 przez Yarorot 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Styczeń 2016 Włączyłem CODa po długiej przerwie i pierwsz mapka jaka była to combine, teraz głosowanie i co wygrało? Combine hahaha :) Jest dobrze Tapatalk - SGS5 - CM13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) Ja to grę bym zostawił w spokoju. Bardziej bym się zainteresował tą sąsiadką ;-) Najśmieszniejsze w sprawie z Combine jest to, że nie jest to wina gry, a ludzi którzy na nią głosują, bo chcą na niej grać. Mój rekord, to jak 9/12 osób zagłosowało na tą mapę. Zdarzają się też często sytuację jak zostaje przegłosowany Combine i z pełnego lobby zostają 3 osoby, bo reszta opuściła. Najlepsze jest w tym to, że tych 3ech gości przegłosowało 9 osób. Jak by ta 9tka ruszyła dupska w głosowaniu, to może by sytuacja inaczej wyglądała. Sami dobrze wiemy, że ludzie często mają gdzieś te głosowania. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Styczeń 2016 przez Wszebor 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) A Ty myślisz, że po co lata do sąsiadki?? On wie co robi... haha :D Tapatalk - SGS5 - CM13 Edytowane 27 Styczeń 2016 przez Kolos28 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Styczeń 2016 No uczy się grać :-D hłehłe Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Styczeń 2016 To na pewno "na analogu" Tapatalk - SGS5 - CM13 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Styczeń 2016 Play hard! D5503@Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Styczeń 2016 Ja mam propozycję dla wszystkich. Dziś wieczorem gramy niestandardowe np. gungame albo TDM, s&d między sobą dla zabawy. Uwaga! Bez Kombajna! Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Styczeń 2016 Ja się piszę, z chęcią się z wami postrzelam D5503@Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Styczeń 2016 Ja się piszę, z chęcią się z wami postrzelam D5503@Tapatalk Już jest nas 2, DjGhost15 też zagra, może ostry z kolegą. 5 już jest. Fajnie by było się pobawic ;)Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Styczeń 2016 Jeśli mi czas podpasuję to mogę spróbować zagrać ale nie jestem wymiataczem w COD. Mam HS ale nie obiecuję, że będę. Powiedzcie mi do jakiego klanu uderzać jakby co? Tapatalk - SGS5 - CM13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 27 Styczeń 2016 (edytowane) Future Hussars [FH] - forumowy klan, a nie jakieś tam Rebelię. Liczy się tu chęć grania i dobra zabawaapropo mojej reakcji czytając o Combine :P Edytowane 27 Styczeń 2016 przez One™ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 27 Styczeń 2016 Panowie, trenując Vs BOTY jak należy ustawić sterowanie aby było identyczne jak w trybie OnLINE? Chodzi mi o config 2 opcji : TARGEG AIM- disable czy enable AIM ASSIST- disable czy enable? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach