Nemsik_PL 42 Napisano 20 Grudzień 2012 Sciągłem jakiegos buzza z PsS nibypo polsku ale zajmuje niecałe 300 mb mogę grac ze znajomymi ale czy bede miał dość pytan ? Wie ktoś moze ?? Niby moge kupic 15 quizów na PsS ale nie wiem czy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 21 Grudzień 2012 Jak ściągnę sobie z PSS tego Buzz'a, to czy on będzie zawierał te 5000 pytań ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Grudzień 2012 tego to znaczy którego? to darmowe demo co ma z 20? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 21 Grudzień 2012 Tego https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/buzz-quiz-player/cid=EP9000-NPEA00187_00-BQPLGBR000BQP001 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 21 Grudzień 2012 Ja sciągłem z Play station store i sa 4 rundy chyba po 5 pytań wiec to pewnie demo; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 22 Grudzień 2012 Ściągnąłem owe demo - bardzo mi się spodobało. Pytanie: da się jakoś zaktualizować do pełnej wersji? W PSS widzę tylko jakieś pakiety pytań typu "animal quiz", ale nie widzę rozbudowania gry do pełnej wersji...Czy trzeba kupić wersję pudełkową? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekopawliko 5 Napisano 29 Grudzień 2012 Buzz ktory jest w PSS w wersji demo to jest Quiz Player, czyli do niego trzeba dokupic pakiety quizow. Ja poluje na pełną normalną wersję Swiat Quizów PL. Jakby ktos mial i chcial sprzedac to piszcie na priva. Aaa czy w Swiat Quizow mozna grac bez buzzerow czy trzeba zakupic komplet? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 29 Grudzień 2012 W płytowe wydania nie da się grać bez buzzerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekopawliko 5 Napisano 30 Grudzień 2012 A czy mozna dodawac wlasne pytania i odpowiedzi ? Wtedy moznaby z angielskiej zrobic polska tylko chyba gra tego nie bedzie umiala czytac(wymówic) ale kazdy umie czytac. No i czy sa moze bazy danych gotowych zestawow pytan po polsku ktore moznaby wczytac do angielskiej wersji ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 31 Grudzień 2012 Chce ktoś sprzedać Buzz'a z 4 bezprzewodowymi kontrolerami ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noobtakub 1 Napisano 4 Styczeń 2013 Na jakiej stronie tworzy się swoje quize do "My Buzz"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dario00 0 Napisano 20 Styczeń 2013 mam 4 bezprzewodowe buzzery+nadajnik, teraz zeby grac na 8 buzzerow musze miec dodatkowy nadajnik czy wystarczy kupic pojedynczy buzzer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 21 Styczeń 2013 Raczej musisz miec drugi nadajnik, jesli chcesz podlaczyc wiecej niz 4 bezprzewodowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madnessr 2 Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) Jak kupiłem sobie dwa zestawy pytań z PSS. Buzzerów nie mam ale i tak gram w czterech. 2 różdżki i 2 pady :) Różdżkami nie można niestety kontrolować góra- dół, dlatego profile trzeba stworzyć na padach. W samej grze to nie przeszkadza potrzebne są tylko przyciski :x: :triangle: :cicle: :square: Edytowane 21 Styczeń 2013 przez Madnessr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lazer 0 Napisano 2 Luty 2013 orientuje sie ktos czy jak zainstaluje polska wersje od kumpla a potem na uruchomienie wloze płyte w angielskiej wersji to PL będzie działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Luty 2013 nie będzie. Już 100 razy o tym było, gdyby angielska miała wersję PL to ceny na allegro nie dochodziłyby do 700zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamasz 0 Napisano 4 Luty 2013 kiedy sony powieli Buzz! Quiz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Luty 2013 Prawdopodobnie nigdy. Pytałem się o to osobiście Playstation Polska. Nie ma szans w najbliższej przyszłości na wznowienie wydań starych edycji lub wydanie jakiejś nowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 4 Luty 2013 W dniu 4.02.2013 o 11:37, pablos_83 napisał: Prawdopodobnie nigdy. Pytałem się o to osobiście Playstation Polska. Nie ma szans w najbliższej przyszłości na wznowienie wydań starych edycji lub wydanie jakiejś nowej. idioci, "zarżnęli kurę co znosi złote jaja" cytując klasyka, ale tam, szczegół.. :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 4 Luty 2013 Właściwie ktoś wie skąd taka decyzja? O co tu chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Luty 2013 Podejrzewam że sprzęt był niszowy, słabo się sprzedawał to wycofali. Jakoś nie przypominam sobie jarania się buzzem 2 lata temu (wtedy kupowałem) Buzzery były nieprzydatne do innych gier , Sony postanowiło zainwestować w Move i rozwijać gry na to urządzenie. Wszystkie inne następstwa to już podstawy ekonomii, popyt pewnie jest podobny co kiedyś tylko przy podaży bliskiej zero ceny z drugiej ręki poszybowały w górę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 4 Luty 2013 Ja kupilem ladnych pare lat temu, za niecale 200 zl, teraz spokojnie za 400 zl bym sprzedal, wiec niezle zainwestowalem. W okresach swiatecznych nastepuje gwaltowny wzrost ceny. Wiec najlepiej kupowac w innym okresie. Czasem sa tez kwiatki typu buzz i buzzery, ale bez tego dongla na usb, czyli nie dzialajace... Sent from my iPad using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dario00 0 Napisano 8 Luty 2013 od kilku tygodni nie działają mi pytania z internetu stworzone przez graczy (te według tagów, tematów, wybór buzza oraz najlepiej oceniane), wychodzi mi "błąd spróbuj ponownie". a przez sieć da się grać normalnie, czy ma ktoś taki sam problem czy to tylko u mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 8 Luty 2013 Mi w ogóle nie działają Quizy z MyBuzz czyli to samo co Tobie. NIe wiem też co się dzieje. Sony powinno jakoś wskrzesić tą markę bo potencjał jest ogromny, a gra nadaje się na imprezki jak mało która. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartep 0 Napisano 13 Luty 2013 Witam za ile mniejwiecej mozna dostac za uzywana gre Buzza? Quiz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach