danken000 352 Napisano 20 Wrzesień 2017 1 godzinę temu, kielczan napisał: Jak robicie z fifa 18 w tym roku? Preorder czy czekamy na jakieś promocje? Nie kupuję. Jak co roku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 20 Wrzesień 2017 Kupilem Farcry 4 gold edition za 79zl i nie moge grac w singla:/ musze dokupic ta wersje za 59zl jeszcze? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 20 Wrzesień 2017 3 minuty temu, krzyzak86 napisał: Kupilem Farcry 4 gold edition za 79zl i nie moge grac w singla:/ musze dokupic ta wersje za 59zl jeszcze? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka No co Ty... Far Cry 4: Gold Edition to pełna wersja gry, która posiada dodatkowo Season Passa. Podobnie jak wiele innych gier od Ubisoftu. Nic nie dokupuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 20 Wrzesień 2017 Z kuzynem kupilem gre na polowe, on ma konto glowne ustawione u mnie jako podstawowe (nie jedna gre kupilismy razem wiec wiem jak to dziala:P) Wlaczam gre na moim koncie i jest cos takiego: https://zapodaj.net/0e22f56bf4737.jpg.html Jak sie przeloguje na jego konto i wlacze to jest cos takiego (czyli dobrze): https://zapodaj.net/3121c78690688.jpg.html Dlaczego tak sie dzieje? Moze tej gry nie mozna dzielic? Ok juz wiec co sie stalo:D Mojemu nieogarnietemu kuzynowi pokazaly sie klodki na grach, spanikowal i aktywowal u siebie swoje konto jako podstawowe:) Teraz aktywowalem je u siebie i wszystko dziala:D Ciekaw jestem czy u niego bedzie wszystko hulac:D 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 27 Wrzesień 2017 Okazja tygodnia w Ps Store:Tekken 7 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 4 Październik 2017 NioH za 99 pln na PS Store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragen 22 Napisano 4 Październik 2017 Dobry szpil? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 5 Październik 2017 Guilty Gear XRD -Sign- obecnie za 42 zł, z bijatykami miałem do czynienia, ale nie z serią GG. Jak waszym zdaniem opłaca się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Październik 2017 Guilty Gear XRD -Sign- obecnie za 42 zł, z bijatykami miałem do czynienia, ale nie z serią GG. Jak waszym zdaniem opłaca się?Grałem milion lat temu w GG X na PC, ależ to rozyebywalo beret... Ja polecam... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 6 Październik 2017 Assassin's Creed Ezio Collection za 59 pln w Saturnie/MediaMarkt, za takie pieniądze można spróbować.Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 11 Październik 2017 Można już gdzieś dostać Evil Within 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 12 Październik 2017 Pany, nie wiem dlaczego, ale na storze jest za darmo Dishonored 2. Nie wygląda mi to na trial. Chyba, że o czymś nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 12 Październik 2017 (edytowane) 24 minuty temu, Majkielq napisał: Pany, nie wiem dlaczego, ale na storze jest za darmo Dishonored 2. Nie wygląda mi to na trial. Chyba, że o czymś nie wiem Niestety trial Trzy misje do zagrania. Co nie zmienia faktu, że w dzisiejszych czasach istnienie dema mimo wszystko należy chwalić i ogłaszać Edytowane 12 Październik 2017 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 12 Październik 2017 32 minuty temu, xavris napisał: Niestety trial Trzy misje do zagrania. Co nie zmienia faktu, że w dzisiejszych czasach istnienie dema mimo wszystko należy chwalić i ogłaszać Ehhh, życie cebuli nie jest proste... Miałem nadzieję, że to pełna wersja. Naiwny ja 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 18 Październik 2017 https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/halloweenowa-promocja-w-playstation-store-2/ The Walking Dead: A New Frontier – Season Pass – 59 zł The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniseries – 29 zł The Walking Dead: Season Two – 25 zł The Walking Dead: The Complete First Season – 21 zł Sa PL napisy? bo jak nie to biore od ruskich. Na ps3 z czego co pamietam byly tylko w pudle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Październik 2017 Nigdy żadna gra od TT na żadną platformę nie miała napisów. Jedynie amatorski tłumaczenia na pc 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 18 Październik 2017 Jeśli ktoś ma ochotę i potrzebę, całkiem dobra, chyba, promocja. http://www.currys.co.uk/gbuk/computing-accessories/computer-accessories/game-controllers-and-joysticks/logitech-driving-force-g29-wheel-gearstick-bundle-10139463-pdt.html Wychodzi około 1050pln. Nie wiem, w jakich cenach teraz można kupić. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 19 Październik 2017 Za 999zł u nas się kupi tą kierownice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 19 Październik 2017 (edytowane) Dolicz sobie do shiftera 200 zl. Jesli wysylka jest darmowa lub tania to warto a tak to nie ma co sobie dupy zawracac i sciagac zza granicy bo za podobna cene mozna kupic u nas i przyjdzie w 2 dni. Edytowane 19 Październik 2017 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 28 Październik 2017 Deus Ex Mankind Divided za 29,90 na ultima.pl, jak zamawiałem przed chwilą, to zostały jeszcze dwie sztuki.Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 1 Listopad 2017 Nowe promocje na PSS w tym kilka ciekawych propozycji dla Plusowiczów, np Dishonored 2 za 70zł. https://psprices.com/region-pl/discounts/?sort=date&platform=PS4&page=1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 1 Listopad 2017 Nowe promocje na PSS w tym kilka ciekawych propozycji dla Plusowiczów, np Dishonored 2 za 70zł. https://psprices.com/region-pl/discounts/?sort=date&platform=PS4&page=1A dla mnie promka świetna. Długo czekałem na przecenę Tour de France 2017. Teraz jest za 42 zł dla Plusowiczow. Jako wielki fan kolarstwa biorę odrazu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 1 Listopad 2017 (edytowane) Sony jak zwykle się popisało. Dishonored 2 - 70zł Dishonored death of the Outsider - 64.94zł Dishonored death of the Outsider Deluxe Bundle (D2 i dodatek) - 144.50zł Zakup osobno bardziej opłacalny. Edytowane 1 Listopad 2017 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 1 Listopad 2017 Deadpool za 20 PLN to raczej ciekawa opcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 1 Listopad 2017 Tak samo jak Shadow warrior 2 za niecałe 70 zł. W sumie jest kilka ciekawych promocji, niestety nie można u nich kupić jednego wolnego dodatkowego dnia w tygodniu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach