kloose 1500 Napisano 19 Czerwiec 2015 Pewnie jakiś będzie. Ale w tej jednej produkcji, jestem w stanie przełknąć gorszą grafikę. Oby tylko nie było gorzej niż w HR ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 31 Sierpień 2015 już 23 lutego. oby bez obsuwy http://blog.eu.playstation.com/2015/08/31/deus-ex-mankind-divided-release-date-announced-collectors-edition-detailed/ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 31 Sierpień 2015 Super, spodziewałem się bardziej odległej daty. Po genialnym HR i fragmentach rozgrywki z MD jestem spokojny o jakość tej części, będzie goty 2016 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 4 Wrzesień 2015 Biorę kolekcjonerkę na premierę. Mega mnie ten tytuł zainteresował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 7 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 19 Październik 2015 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Październik 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/10/22/new-deus-ex-mankind-divided-trailer-shows-off-new-locations/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Październik 2015 Wersja z polskimi napisami... Muzyka :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 29 Październik 2015 ten 25 minutowy gameplay wygląda oszałamiająco. Wspomnienia z Deusa wróciły, chyba trzeba przejść ponownie wraz z Missing Link i.. zbierac na PS4. Po tym co zobaczyłem to grzechem będzie w to nie zagrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 18 Listopad 2015 F*CK http://m.ppe.pl/news/40066/tylko-nie-to-deus-ex-rozlam-ludzkosci-zalicza-spore-opoznienie.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Listopad 2015 O Ku**a no nie. Ehh nawet nie wiem co powiedzieć. I połowa 2016 traci swoją największa multiplatformową pozycję. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 18 Listopad 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 19 Listopad 2015 Pewnie za kilka tygodni zapowiedzą na I kwartał remastera Human Revolution, stąd ta obsuwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Grudzień 2015 Sierpień 2016 Aż mi się to przypomina... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Grudzień 2015 Human Revolution to jak dla mnie jeden z najlepszych rpg zeszłej generacji. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 4 Kwiecień 2016 (edytowane) Cicho coś ostatnio na temat nowego Deus Ex-a, więc każdy news jest na wagę złota: http://wccftech.com/deus-mankind-divided-good-story-amazing-replay-main-actor/ Niech fabularnie będzie chociaż tak samo dobrze, jak w poprzedniej części i to mi wystarczy. Edytowane 4 Kwiecień 2016 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 28 Kwiecień 2016 Uwaga! Poniższy trailer nie jest przeznaczony dla graczy uczulonych na spoilery. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 28 Kwiecień 2016 (edytowane) Uwaga! Poniższy trailer nie jest przeznaczony dla graczy uczulonych na spoilery. Kawałek obejrzałem. My body is ready. Edytowane 28 Kwiecień 2016 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Kwiecień 2016 Oj jak dobrze, że moja kobita też gra i do tego human revolution jej sie bardzo podobało. Będzie jak znalazł dla niej na urodziny, przynajmniej oficjalnie ;p ja tylko sprawdzę raz czy dwa czy dobrze chodzi :p 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 28 Kwiecień 2016 Fajny trailer :) Kurcze, jak już robią remastery, reedycje i bieda-porty jakiegoś szajsu pamiętającego czasy pierwszego Playstation, to mogliby wrzucić Human Revolution na PS4. Jak nie przepadam za odgrzewanymi kotletami, tak w Deus'a bym chetnie zagrał... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2016 Nie zdziwię się jak przed premierą jeszcze powiedzą o remasterze. Ograłem HR na PS3 i PC wzdłuż i wszerz, na PS4 zrobił bym to z miłą chęcią raz jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 30 Kwiecień 2016 Oprawa zaprezentowana na tym trailerze pochodzi PC i można zapomnieć o takim poziomie na PS4, ale te animacje są po prostu legendarne. To jest najbardziej oczekiwana przeze mnie gra w tym momencie. Podobnie jak Patricko, ograłem HR na PC i PS3, ukończywszy łącznie trzy razy. Dobrym remasterem na current-geny bym nie pogardził. Żadna inna seria nie daje tego, co Deus Ex - klimat globalnych teorii spiskowych, NWO, Illuminati, pokazany na poważnie motyw corporate espionage. Najlepsze co tylko może być. Ostatni tydzień wakacji będzie w tym roku najlepszym :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 26 Maj 2016 Zaczynamy powoli budować klimacik: Oj, pograłbym już... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 27 Maj 2016 Też bym już zagrał, bo prócz ME2 nic ciekawego dla mnie nie ma w nabliższym czasie - Drejki i Soulsy 3 mnie nie jarają :/ Albo chociaż remastera Human Revolution by wydali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach