piachu00 3128 Napisano 6 Wrzesień 2015 Tylko, że on grał z Noobem który w normalnych okolicznościach nie powinien wyjść ze swojej połowy. Kiedy można się spodziewać recek Fify? Po czym stwierdzasz, że ten gość był noobem ? nie wyglądało to po skrótach i strzelonych bramkach żeby był noobem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Wrzesień 2015 Słucham ze zrozumieniem to co mówi Autor filmu który kontaktował się z przeciwnikiem który okazał się być Polakiem. L....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 6 Wrzesień 2015 Panowie na tym fimie co tych dwoch gra... To jest jakos za szybko?? Czy tylko ja mam takie wrazenie.. ja ledwo pilke moglem spostrzec.... To normalne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 6 Wrzesień 2015 Hehe dobrze że 15 nie widziałeś, tam był pinball, tu zdecydowanie wolniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 6 Wrzesień 2015 No ale cel jest taki aby bylo szybciej czy wolniej??? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 6 Wrzesień 2015 Podobno demo pojawi się:XBOX - 8. września PS - 9. września PC - 10. września co to za dyskryminacja... :nono: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Słucham ze zrozumieniem to co mówi Autor filmu który kontaktował się z przeciwnikiem który okazał się być Polakiem. L....... Sluchales ale chyba uslyszales to co dla Ciebie jest wygodne aby utwierdzic sie w przekonaniu , ze autor gral z noobem. Koles odpisal ze zalozyl klub w miesiacu jakims tam nie pamietam ale to nie znaczy ze w tym samym miesiacu i roku rozpoczal swoja przygode z fifa Ale do teorii spiskowej potrzebny jest "noob" "swierzak" czy tez inny "zoltodziub" Jeszcze raz caly wywod kolesia od filmiku sprowadza sie do tego " JA jestem hiper super pro graczem , zwiazanym z fifa od czasow urodzenia Chrystusa i mam sklad za miliard cinsow a moj przeciwnik zalozyl klub miesiac temu ma sklad za 150k coins i strzela mi bramiki" Ja nie twierdze , ze fifa jest gra doskonala sa skrypty ktore powoduja nazwijmy to spadek formy , lub daja tzw boost przeciwnikowi ale nie trwa to caly mecz tylko jest jak rzut koscmi w grze RPG ,najwazniejsza kwestia jest to , ze wielu graczy uwaza sie za bogow w fifie a niestety tak nie jest i w tym momencie przy przegranej zaczynaja doszukiwac sie winnych wszedzie dookola tylko nie u siebie. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez saintgb1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Ale autor filmu nie opisał całego dialogu z przeciwnikiem bo spodziewał się, że ludzie go oglądający myślą logicznie. Typ założył klub w lutym a grał może od września może od listopada nie ważne, ważne że wynikało z rozmowy, że był "Noobem". Może autor kłamie i zrobił filmik bo przegrał 1 mecz (wariat)a może on po prostu jest bardziej bystry jak wy i widzi to czego wy nie chcecie widzieć? Ja sam grałem w Fife i przestałem bo ile można bić w słupki? Ile można patrzeć jak zmęczony obrońca Lokomitivu dogania świeżego po zmianie Pedro?(oczywiście czasem mi wszystko wychodzi ale zwycięstwo nie smakuje jak widzisz, że przeciwnik ma 10 słupków i 3 poprzeczki) Czekam na dzień kiedy znikną tzw momentum( nie pisze skrypty bo tu głównie się myśli zero jedynkowo i trzeba jak do dzieci) Jak juz wspominałem kilka stron wcześniej o Fifa 10 która już w 2009/10 roku miała to wasze momentum. Ale wtedy EA wprowadziła season tickets za 19.90.euro (wykupilem to bo dostałem cynk, że znika zagadkowa napadowa bezradność moich piłkarzy) gra ukazywała nam faktyczne formy piłkarzy przed meczem, strzałki były takie same jak w PES! Wystarczyło posadzić na ławce Messiego (widzę, że tutaj trzeba jak do dzieci wiec nie, nie tylko o Messiego chodziło a o wszystkich piłkarzy w grze) z niebieska strzałką w dół aby słupki nie były problemem! Tak, za opłatą 19.90 mozna było posadzić piłkarza bez formy na ławie a wpuścić innego z formą, wszyscy którzy nie zapłacili borykali się z jak to nazywacie z momentum, fifa nagle stała się gra gdzie 100 meczy na 100 były fantastyczne mimo porażek 4 do 0! Przegrywalem bo przeciwnik był dobry a nie bo no właśnie.... Gra byla jak miód i orzeszki. Oczywiście był płacz, że Fifa jest grą pay too win wiec w następnych częściach wszyscy mieli równe szanse a season ticket znikł. Co o zgrozo nie znaczy, że EA formy usunęła. Te niestety istnieją ale nie są dla nas widoczne i na dzisiaj zadaniem tego jest to aby nowicjusz miał win ratio na poziomie 50% aby newbie czy 8 latek kupił następna część. EA takimi sposobami wykazuje brak szacunku nie dla wymiataczy bo skoro.nie śpią tylko trenują to jakaś sobie radzą ale dla starych solidnych graczy którzy chcą wieczorem zrelaksować się przy dobrym meczu. Sorry, ale jeśli nie pamiętacie lub nie wiecie o tych opłatach za formy, to nie wiem po co ja w ogóle z wami dyskutuje. A jeśli znacie ten proceder to albo zakrzywiacie rzeczywistość i jesteście śmieszniejsi od PES-owego betonu z lat 2008-20014 albo maciek problem z łączeniem faktów i logiką. Na marginesie napisze, że opłata za formy wynosiła 19.90 za wszystkie ligi. Kazda oddzielnie kosztowała 4.90 Euro. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez TrueGrand 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 6 Wrzesień 2015 :ohmy: Stary, nie wypisuj takich rzeczy na forach ogólnodostępnych ... Byłem przekonany, że taka definicje podawali w kontrowersjach w c+. Sprawdziłem w necie i masz racje, palnąłem bzdure :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Swiezak 50% w/l ratio? Dobry żart :) Domanu podal dwa argumenty , że ten gość to noob - bramkarz wykonujący różnego. Lol mam ponad 10k meczów w fut i jak robię nowy skład zapomnę zmienić i sytuacja wygląda jak w tym filmie. Dwa klub założony w styczniu to już chyba było tłumaczone tutaj. Zaraz zaloze klub i będę miał klub od wrzesnia, a gość nagrywał mecz więc przed każdym spotkaniem jest informacja kto od kiedy ma klub... Więc trochę smieszne te wklejki z czatu.. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Wrzesień 2015 Swiezak 50% w/l ratio? Dobry żart :) Domanu podal dwa argumenty , że ten gość to noob - bramkarz wykonujący różnego. Lol mam ponad 10k meczów w fut i jak robię nowy skład zapomnę zmienić i sytuacja wygląda jak w tym filmie. Dwa klub założony w styczniu to już chyba było tłumaczone tutaj. Zaraz zaloze klub i będę miał klub od wrzesnia, a gość nagrywał mecz więc przed każdym spotkaniem jest informacja kto od kiedy ma klub... OMGI dziwić się, że PiS w sondażach dochodzi do 40 % T_T To 50 %to tak trochę naciągane kminisz? Kozak ma 90 moja zona 10% ale gra będzie starała się pomagać w.miare możliwości. Proszę używacie mózgu, zacznijcie myśleć logicznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 6 Wrzesień 2015 Przez jakiś czas zastanawiałem się dlaczego EA kasuje/blokuje tematy nt handicapu na swoim oficjalnym forum... Teraz po tym, co tutaj widzę już mnie to nie dziwi i sam najchętniej zablokowałbym ten temat. Dla jednych handicap istnieje, dla drugich nie... dyskusja o to, która ze stron mówi prawdę może się ciągnąć w nieskończoność. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Wrzesień 2015 Ale autor filmu nie opisał całego dialogu z przeciwnikiem bo spodziewał się, że ludzie go oglądający myślą logicznie. Typ założył klub w lutym a grał może od września może od listopada nie ważne, ważne że wynikało z rozmowy, że był "Noobem". Może autor kłamie i zrobił filmik bo przegrał 1 mecz (wariat)a może on po prostu jest bardziej bystry jak wy i widzi to czego wy nie chcecie widzieć? Ja sam grałem w Fife i przestałem bo ile można bić w słupki? Ile można patrzeć jak zmęczony obrońca Lokomitivu dogania świeżego po zmianie Pedro?(oczywiście czasem mi wszystko wychodzi ale zwycięstwo nie smakuje jak widzisz, że przeciwnik ma 10 słupków i 3 poprzeczki) Czekam na dzień kiedy znikną tzw momentum( nie pisze skrypty bo tu głównie się myśli zero jedynkowo i trzeba jak do dzieci) Jak juz wspominałem kilka stron wcześniej o Fifa 10 która już w 2009/10 roku miała to wasze momentum. Ale wtedy EA wprowadziła season tickets za 19.90.euro (wykupilem to bo dostałem cynk, że znika zagadkowa napadowa bezradność moich piłkarzy) gra ukazywała nam faktyczne formy piłkarzy przed meczem, strzałki były takie same jak w PES! Wystarczyło posadzić na ławce Messiego (widzę, że tutaj trzeba jak do dzieci wiec nie, nie tylko o Messiego chodziło a o wszystkich piłkarzy w grze) z niebieska strzałką w dół aby słupki nie były problemem! Tak, za opłatą 19.90 mozna było posadzić piłkarza bez formy na ławie a wpuścić innego z formą, wszyscy którzy nie zapłacili borykali się z jak to nazywacie z momentum, fifa nagle stała się gra gdzie 100 meczy na 100 były fantastyczne mimo porażek 4 do 0! Przegrywalem bo przeciwnik był dobry a nie bo no właśnie.... Gra byla jak miód i orzeszki. Oczywiście był płacz, że Fifa jest grą pay too win wiec w następnych częściach wszyscy mieli równe szanse a season ticket znikł. Co o zgrozo nie znaczy, że EA formy usunęła. Te niestety istnieją ale nie są dla nas widoczne i na dzisiaj zadaniem tego jest to aby nowicjusz miał win ratio na poziomie 50% aby newbie czy 8 latek kupił następna część. EA takimi sposobami wykazuje brak szacunku nie dla wymiataczy bo skoro.nie śpią tylko trenują to jakaś sobie radzą ale dla starych solidnych graczy którzy chcą wieczorem zrelaksować się przy dobrym meczu. Sorry, ale jeśli nie pamiętacie lub nie wiecie o tych opłatach za formy, to nie wiem po co ja w ogóle z wami dyskutuje. A jeśli znacie ten proceder to albo zakrzywiacie rzeczywistość i jesteście śmieszniejsi od PES-owego betonu z lat 2008-20014 albo maciek problem z łączeniem faktów i logiką. Na marginesie napisze, że opłata za formy wynosiła 19.90 za wszystkie ligi. Kazda oddzielnie kosztowała 4.90 Euro. Jeszcze raz powiadasz , ze z rozmowy wynikalo , ze przeciwnik byl "noobem" a my poprostu jestesmy malo bystrzy aby sie domyslec co autor mial na mysli. Zatem wytlumacz mi prosze ( przy kilku zalozeniach) Po pierwsze przyjmujemy ze mecz byl rozgrywany w pierwszej lidze zatem jakim cudem noob swierzak i wogole koles co nie potrafi grac tam sie znalazl? ( wiem wiem pomoglo mu EA w magiczny sposob , zeby kupil nastepna odslone) Ten season ticket o ktorym piszesz wprowadzal odpowiednik trybu w ktorym masz aktualna forme zespolu nie pamietam jak on sie nazywa. , ale wlasnie ta opcja ewoluowala w te strone poza tym miales ilestam paczek do UT i szybszy dostep do Fify11 nie przypominam sobie aby mialo to wplyw na jakosc rozgrywki ale najwazniejszy jest efekt placebo ..... OMG I dziwić się, że PiS w sondażach dochodzi do 40 % T_T To 50 %to tak trochę naciągane kminisz? Kozak ma 90 moja zona 10% ale gra będzie starała się pomagać w.miare możliwości. Proszę używacie mózgu, zacznijcie myśleć logicznie. Kierujac sie Twoja logika koles te mecze ktore przegral to przegal bo byl noobem a w tych w ktorych zaliczyl zwyciestwa pomogla mu gra iscie szatanskie podejscie Podejrzewam , ze zdecydowana wiekszosc graczy ma statystyki na poziomie 50/50 i jakze logicznym jest to ,ze w tej polowie wygranych meczow zrobilo to za nich EA.... Gra ma oddawac w jakims stopniu realne mecze , od zawsze wiadomo ze inaczej do meczu podejda gracze np Realu majac za przeciwnika Huragan Pcim Dolny a inaczej do Barcelony i to dziala w dwie strony na zasadzie "bic mistrza" dlatego sa stosowane pene skrypty ktore powoduja to , ze pilkarze sa bardziej waleczni lub bardziej nonszalanccy to jest schemat zastosowany w kazdej grze sportowej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 6 Wrzesień 2015 Chyba nie zbyt uwaznie patrzyles :) gral towarzyski mecz, bo grali dogrywke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Wrzesień 2015 OMG I dziwić się, że PiS w sondażach dochodzi do 40 % T_T To 50 %to tak trochę naciągane kminisz? Kozak ma 90 moja zona 10% ale gra będzie starała się pomagać w.miare możliwości. Proszę używacie mózgu, zacznijcie myśleć logicznie. Jakie naciagane? 50 to 50, a nie 40 czy 35 kminisz?W zasadzie to strach wchodzić z Tobą w dialog bo zaraz okaże się, że czarne jest po naciagnieciu białe ;D Chyba nie zbyt uwaznie patrzyles :) gral towarzyski mecz, bo grali dogrywke. Domanu wyraźnie był rozżalony, a gole stracił w 100% legit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 6 Wrzesień 2015 Haha, nie mogę z was. Kończę ta dyskusje. OK w fifie nie ma zadnych pomagających skryptów. Czekamy na demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Haha, nie mogę z was. Kończę ta dyskusje. OK w fifie nie ma zadnych pomagających skryptów. Czekamy na demo. Tak wytykasz komuś brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a sam widzisz tylko to co chcesz widzieć. Ja potwierdziłem, że są "rzeczy" które pomagają słabszym ALE mi to nie przeszkadza bo w miarę sobie z tym radzę. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 6 Wrzesień 2015 To po odbijasz ciągle piłeczkę jak ktoś chce zwrócić na to uwagę, a później sam potwierdzasz, że są takie rzeczy ? Fifa ponad życie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 6 Wrzesień 2015 (edytowane) Domanu wyraźnie był rozżalony, a gole stracił w 100% legitMi chodzilo tylko o to, ze kolega wyzej napisal ze jakoś przeciwnik Dommanu musial sie doczlapac do 1 ligi wiec nie mogl byc noobem. A tam grali 120 minut wiec musial to byc mecz towarzyski lub pucharowy.To jak tracil bramki to juz inna kwestia, kazdy ma inne spojrzenie...to jest Fifa gdzie 90% ludzi myśli ze sa zajebisci, a jak przegrywaja to zawsze znajda przyczyne w czyms innym tylko nie w swoich umiejetnosciach czy raczej ich braku. Edytowane 6 Wrzesień 2015 przez baku83 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Wrzesień 2015 To po odbijasz ciągle piłeczkę jak ktoś chce zwrócić na to uwagę, a później sam potwierdzasz, że są takie rzeczy ? Fifa ponad życie ? :) Nie wiem czy ogarniasz ale ostatnie 5,7 stron to "zwracanie na to uwagi" :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gugsolina 36 Napisano 6 Wrzesień 2015 to jest Fifa gdzie 90% ludzi myśli ze sa zajebisci, a jak przegrywaja to zawsze znajda przyczyne w czyms innym tylko nie w swoich umiejetnosciach czy raczej ich braku. Tyle, że on wstawił ten film po rozegranym meczu który wygrał 5:4. Teoria żalącego się po porażce gościa prysła. BUUUUU. Was już się z Fify nie wyleczy, sensu nie ma tłumaczenia czegokolwiek. Chciałbym tak mieć. BIEGEM do sklepu. Fifa 16 tuż tuż! Zazdroszczę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 6 Wrzesień 2015 Tyle, że on wstawił ten film po rozegranym meczu który wygrał 5:4. Teoria żalącego się po porażce gościa prysła. BUUUUU. Was już się z Fify nie wyleczy, sensu nie ma tłumaczenia czegokolwiek. Chciałbym tak mieć. BIEGEM do sklepu. Fifa 16 tuż tuż! Zazdroszczę :D Nie mialem na mysli tego filmiku tylko ogolnie ludzi grajacych w Fife.Kurde panowie, co roku to samo, ten sam syf sie robi na forum. Jakies krucjaty przeciwko tym co Fife i tak kupia. A najwiecej maja do powiedzenia osoby ktore graja w PESa...ale nie dziwie sie, Konami pompuje balonik wypuszczajac co roku bardzo dobre demo, a po premierze okazuje sie ze cos jest nie tak i stad ta frustracja :) Zapamietac sobie trzeba jedno, poki EA nie ma konkurencji to za duzo sie w Fifie nie zmieni. Na ta chwile PES nie jest zadna konkurencja mimo wszystko. Do zobaczenia na wirtualnym boisku w FUT i oby na forumowym turnieju! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zmieniając temat: jakieś przewidywania kiedy i gdzie będzie można tradycyjnie dorwać Fifkę przed premierą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 6 Wrzesień 2015 Zmieniając temat: jakieś przewidywania kiedy i gdzie będzie można tradycyjnie dorwać Fifkę przed premierą? Sklepy tradycyjnie nie zawiada jak otrzymaja dostawy w poniedzialek/wtorek to gra pojawi sie na sklepowych ekspozycjach :} Jeszcze raz zapytm bo nie moge sie doszukac , liga brazylijska bedzie w 16 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek883 4 Napisano 6 Wrzesień 2015 Chyba głowki znowu OP . Tak to wygląda po gameplayach które oglądałem masę bramek z główek . Nie wiem dlaczego w FIFIE praktycznie przy każdym rzucie różnym do główki dochodzi gracz atakujących . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach